Klaar voor de toekomst

Trilux Benelux opereert sinds kort vanuit een geheel nieuw kantoor in Amersfoort. In het pand zijn allerlei state-of-the-art oplossingen toegepast. Bezoekers én medewerkers profiteren ervan.


Onlangs werd  het nieuwe kantoor van Trilux Benelux in Amersfoort officieel geopend. Voor de officiële openingshandeling namen Willem Dammers, CEO van Trilux Benelux en Mark Henrik Körner, CSO van de Trilux Group een gigantische schaar ter handen waarmee zij een lint doorknipten. De aanwezigen kregen vervolgens ruimschoots de kans om in een ongedwongen sfeer alle ins en outs van het nieuwe kantoor te ontdekken.

Willem Dammers is met recht trots op het nieuwe kantoor: “Het kantoor is voorzien van de nieuwste intelligente verlichtingsoplossingen van Trilux op basis van ‘Human Centric Lighting’. Dit draagt bij aan een gezond bioritme en tevreden medewerkers, die optimaal ondersteund worden bij hun dagelijkse werk.”


Het nieuwe Trilux-pand is volledig uitgerust met intelligente armaturen en sensoren. “Dit smart office concept is ontworpen door Quadrant4 en dankzij de ‘cloud based digitale services’ van LiveLink volledig intelligent gemaakt”, zo gaat Dammers verder. “Alle verzamelde data wordt overzichtelijk gepresenteerd in een building dashboard van Docc Control. We verzamelen onder meer informatie over luxwaarden, temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-waardes, branduren, dimstanden, schakelfrequenties en beschikbaarheid van werkplekken.”

Ook de werkplekken van de Trilux-medewerkers zijn klaar voor de toekomst. “Wij hebben gekozen voor de slimme bureaus van Ahrend”, aldus Dammers. “Samen met Ahrend en TNO hebben wij ‘de werkplek van de toekomst’ ontwikkeld. Deze integrale hightech oplossing geeft de medewerkers persoonlijke controle over de werkplek en faciliteert optimaal om productief en gezond te werken. Uiteraard hebben wij deze innovatie nu toegepast in ons eigen kantoor.”

Het lichtplan voor het gebouw is volledig ontworpen door de eigen lighting designers van Trilux. Basis voor de werkplekken zijn de comfortwerkplekken van Ahrend. Een gezamenlijke innovatie van Trilux & Ahrend. “Onze Bicult LED is in dit bureau geïntegreerd als verlichtingsoplossing”, legt Head of Marketing Johan van Zeist uit. “Deze straalt zowel direct als indirect licht uit. Het indirecte licht wordt weerkaatst op de gependelde witte akoestische plafonds. Verder zijn de Lichtkanalen die van voor naar achter in het kantoor lopen – zonder zichtbare onderbrekingen kenmerkend voor het lichtplan.”

www.trilux.nl


Deel op Social Media