Een oplossing voor koppelen en stapelen

Meubelfabrikant Casala uit Culemborg presenteert weer een opmerkelijke innovatie: Monolink. “Dit is de eerste stoel die uit één stuk is gemaakt en toch kan worden gekoppeld.” Daarmee speelt Casala in op de groeiende vraag naar steeds praktischer oplossingen voor de inrichting van ruimten.

Monolink is ontworpen door de bekende ontwerper Martin Ballendat. De toepasbaarheid van Monolink is onmiddellijk zichtbaar: het is een stoel die zich overal thuis voelt, van de kleinste kantine tot de grootste congreszaal. “De stoel is handzaam, comfortabel en stabiel”, aldus Casala. “De Monolink is gegoten uit één stuk en voorzien van één systeem, dat koppelen en stapelen mogelijk maakt. Voor dit doel zijn de stoelpoten voorzien van een uniek systeem.”

Monolink is er in twee uitvoeringen. De stoel is leverbaar met een kunststof zitting of met een gestoffeerde zitting. Voorts is de stoel verkrijgbaar in drie kleuren. “De zitting – een los kunststof element – verschijnt in de drie kleuren van de stoel plus drie extra kleuren”, aldus Casala. “Er zijn in totaal dan ook maar liefst achttien kleurcombinaties mogelijk in kunststof.”

Het razendsnelle plaatsen én opbergen behoort tot de aantrekkelijke eigenschappen van Monolink. Daarom is een uitgekiend transportmiddel ontwikkeld, dat Casala optioneel kan leveren. Een andere optie is het Zifra nummeringsysteem van Casala. “Dit opmerkelijke systeem is geschikt voor gebruik op Monolink.”

www.casala.com