Duurzame en ergonomische noviteit van Haworth

Haworth presenteert de bureaustoel Comforto 29. Haworth is één van de grootste leveranciers van kantoormeubilair en is vertegenwoordigd in meer dan 120 landen wereldwijd. Daarmee voelt het concern zich verantwoordelijk voor alle mensen die een groot deel van de dag achter een bureau of conferentietafel doorbrengen.

Werknemers ervaren vaak tijdsdruk. Grote en kleine ondernemingen, freelancers, studenten, kunstenaars, artsen; ook voor hen ontwikkelde Haworth Comforto 29. “Een fraaie stoel voor een mooie prijs”, aldus Haworth, dat benadrukt ‘ergonomie zonder compromissen’ te hebben toegepast in deze stoelenlijn. ‘’Met Comforto 29 kan iedereen zich een gezonde rug veroorloven.”

De Comforto 29-stoelen staan ook voor duurzaamheid. “Afhankelijk van het model is de Comforto 29 voor 77 procent recycleerbaar.” Alle Haworth producten zijn zodanig ontworpen dat ze lang meegaan en aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen. “Duurzaamheid is onlosmakelijk met onze bedrijfscultuur verbonden.”

www.haworth.nl