Project Voltsavers

Onlangs betrok Voltsavers, een bedrijf dat energie-besparende systemen levert, een nieuw ingericht kantoor in bedrijfsverzamelgebouw de Caballero Fabriek in Den Haag. Interieurontwerpbureau de Inrichting zorgde voor de aankleding van het kantoor. De unit moest helder en overzichtelijk worden en plek bieden aan zes personen. Ook was er behoefte aan veel opbergruimte, een lounge en een bar.

Al het meubelwerk is maatwerk, uitgevoerd in hoogglans wit en speciaal voor de ruimte ontworpen, de kasten zijn  met een afmeting van 500 mm extra diep.

 

De tafel van 1800 x 4000 mm geeft plaats aan zes werknemers, de Eames stoelen zijn uitgevoerd in zwart leer. In de tafel zijn drie smalle gleuven opgenomen waarin de kabels verdwijnen naar een kabelkoof. Boven de tafel hangen drie Mirror Balls van Tom Dixon.


 

 

In de loungehoek staat meubilair van Innovation Living met een salontafel van Eichholz. Boven de loungehoek hangt de HOPE (armatuur van 1100 mm) van Luce Plan. Via een hoogglans witte beamer kunnen presentaties gegeven worden. De vloer werd bekleed met tapijttegels van  InterfaceFlor.