La Pattaterie

Onlangs is cafetaria La Patatterie in Someren geopend. SVDK interieurarchitecten zorgde voor de inrichting:  'La Patatterie is geen doorsnee cafetaria of snackbar maar een eetzaak die staat voor kwaliteit en dat ook in alles uitstraalt. Het gaat de eigenaren Roland en Franca Verhees om hun gasten te voorzien van een 'lekkere hap', echter de beleving van de snackbar was aan vernieuwing toe', aldus SVDK.

 

 

 


'Een nauwe samenwerking tussen  de eigenaren en SVDK interieurarchitecte Christel van der Kuylen leverde een spannende interieurontwerp op. Een duidelijke visie over de aanpak van een cafetaria door de nieuwbakken eigenaren, gecombineerd met de juiste inrichting heeft geleid tot dit bijzonder project. Roland en Franca Verhees zijn ondernemers die bereid zijn een stap extra te zetten. Zij kozen bewust voor een apart interieur van hun zaak aan de Kloosterweg. Mooie materialen, een heldere indeling en verschillende kleurnuances zijn gebruikt om het geheel goed tot zijn recht te laten komen. Samen is gekozen voor een prettige sfeer waar zowel verschillende zitplekken, zoals banken, stoelen en krukken in de vorm van hoge zitje en lage zitjes, worden aangeboden aan de klanten. Verlichting, stoffering en kleurgebruik zijn de elementen die het ontwerp kracht bij zetten tot een fris, puur en vanzelfsprekend interieur'.

 

 

 

  
'Voor het ontwerp van de inrichting is gekozen voor SVDK interieurarchitecte(n) omdat dit bureau uit Eindhoven een duidelijk beeld heeft over de beleving van een ruimte. Zij ontwikkelen sterke interieurs waar een duidelijke visie aan ten grondslag ligt. Waar de architectonische indeling, natuurlijk materiaalgebruik, sterke vormen, ingetogen kleuren en verlichting een duidelijke invloed uitoefenen op hoe iemand een ruimte ervaart. Het  opzoeken van dat spanningsveld en het vinden van balans is wat de ontwerpen onderscheidend maken', aldus het bureau.