Tekst en uitleg

Zoals u weet vindt op onze website altijd de meest actuele berichten op het gebied van projectinrichting, (interieur)architectuur en verlichting. Sommige berichten vragen echter om enige verdieping, of beter gezegd: om tekst en uitleg. Onderstaand treft u deze berichten aan.

Meubels uit grachtenplastic

Verrassende uitslag BNI-Prijs
Problemen rond rijksbrede aanbesteding
Hybride kantoor
Studentenonderzoek groen aan de muur
Eerste circulaire stoelenfamilie

Orgatec-deelname Vepa
Virtual reality in het kantoor


Het nieuwe Lighting Business Center
Het nieuwe Lighting Business Center (LBC) zal de zoektocht naar nieuwe verlichtingsprofessionals en lichtfabrikanten compleet veranderen.  Dit is althans de mening van de organisatie die in het nieuwe onafhankelijke businesscenter de focus zal leggen  op het vinden van designers en professionals, het testen en bekijken van nieuwe armaturen en het uitwerken van lichtplannen en oplossingen. Het Lichting business center zal gelanceerd worden begin 2012. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar het concept is duidelijk. Lees meer..                            

Het platform SourceYourInterior.com
Bastiaan Brouns heeft onlangs het platform SourceYourInterior.com opgericht. Een concept dat zich ten doel heeft gesteld om het nemen van duurzamere beslissingen te stimuleren als het gaat om inrichtingsprocessen. De ervaring leert namelijk dat er bij facilityprocessen vaak veel geld, tijd en energie verspild wordt in het in- en verkoopproces. Wij leggen Brouns een aantal vragen voor. Lees meer..

Hoe gaat een opleidingscentrum in huisvesting van kantoren om met de huidige crisis?

Is de Nederlandse werkomgeving overspannen?