Inrichtingskunde deelnemers aan het woord


Ruud Feimann
Dealermanager Velto

In een kort filmpje vertelt voormalig deelnemer Ruud Feimann wat hij de meerwaarde vindt van de Basiscursus Inrichtingskunde. Hij geeft vooral aan door deze opleiding beter in staat te zijn om met dealers en klanten mee te denken en praten over projectinrichting. Ruud Feiman is als dealermanager werkzaam bij Velto. Velto is importeur van zitoplossingen en maakt werk van zitten.

Klik hier om het filmpje te bekijken en beluisteren.
 

Bianca Lipke
Projectadviseur bij Wuestman
Bianca Lipke behaalde enige tijd geleden glansrijk haar diploma van de Basiscursus Inrichtingskunde. Voor het eerst in de geschiedenis van de opleiding werd er door de examinatoren een 10 uitgedeeld. Enkele quotes van Bianca Lipke:

“Wat mij vooral beviel aan de opleiding is dat de theorie ook direct toegepast kon worden in een eindopdracht."

“Doordat de docenten uit de praktijk komen, is mijn blikveld verruimd. Als adviseur wil ik niet alleen antwoord geven op een vraag, maar ook eerst een beeld krijgen van de situatie. De klant heeft een behoefte en zoekt naar een oplossing. Door bespreking van de theorie met docenten uit de praktijk kom je tijdens de lessen tot nieuwe inzichten."

Klik hier voor haar verhaal


Judith Pander
Medewerker binnendienst Van Munster kantoor- en projectinrichting

"De Basiscursus Inrichtingskunde is zeer gevarieerd en uitdagend. De kennis die ik heb opgedaan in de cursus heb ik vanaf dag één al in de praktijk kunnen toepassen. De eindopdracht was een uitdaging en ik ben trots op het resultaat. Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd en kan het iedereen aanraden."

<<< vorige pagina