Hoofdopleidingen


Basiscursus Inrichtingskunde


De Basiscursus Inrichtingskunde is ontwikkeld in samenwerking met specialisten uit de kantoor- en projectinrichting en het facilitair bedrijf. Cursisten worden opgeleid tot 'inrichtingskundige'. Zij hebben kennis en inzicht in de breedte van het inrichtingsvak en zijn professionele gesprekspartners. Deze cursus is bestemd voor commerciële buiten- en binnendienstmedewerkers van fabrikanten en leveranciers van kantoorinrichtingen. Ook medewerkers uit het facilitaire bedrijf, of zij die zich bezig gaan houden met de kantoorinrichting binnen hun organisatie, (junior) facility managers en starters in het kantoorinrichtingsvak zullen in hun dagelijkse praktijk de vele voordelen ervaren van de kennis die deze cursus aanreikt.  

Klik hier voor meer informatie 


Hogere opleiding Huisvestingskunde


Deze opleiding op HBO denk- en werkniveau leert cursisten alles over organisatiegericht huisvesten. Cursisten worden in deze hoogwaardige en inhoudelijk unieke vakopleiding opgeleid tot huisvestingskundige. Met uiteraard aandacht voor Het Nieuwe Werken. De cursus is bestemd voor gebouwbeheerders, facility managers, architecten en ondernemers in de kantoor- en projectinrichting, accountmanagers, verkoopleiders en verkopers met ervaring in de kantoor- en projectinrichting.Klik hier voor meer informatie 
 

 

Marco Polo, een ontdekkingsreis in de wereld van het inrichten

De cursus Marco Polo wil een ontdekkingsreis zijn die de cursisten leert kijken vanuit verschillende invalshoeken naar spraakmakende inrichtingen in de ruimste zin van het woord. Inrichtingen van kantoren, van ziekenhuizen en van onderwijsinstellingen, van vergaderfaciliteiten en van horeca-instellingen. Marco Polo is bedoeld om te leren wie er betrokken zijn bij huisvestingsprojecten en inrichtingsprojecten en welke rol ieder van die betrokkenen heeft. Het is een intensieve en praktische training. Cursisten leren aan de hand van beperkte theorie vooral doorzien hoe je tot succesvolle inrichtingen kunt komen. Nadruk in de cursus ligt op doen en ervaren. Tijdens de cursus zal een groot aantal verschillende locaties bezocht worden. Deze bezoeken leiden dan tot praktische opdrachten. Aangeboden theorie kan daardoor onmiddellijk in de praktijk worden gebracht.  

Klik hier voor meer informatie