Nieuws


25-09-2015 13:51

Ook dit najaar presenteert Ostermann zich weer op verschillende vakbeurzen in Europa. Klanten kunnen zich op de BWS in Oostenrijk, op de Sicam in Italië en op de ProWood in België persoonlijk over nieuws en noviteiten bij Ostermann laten informeren.De beursstand laat een greep zien uit het assortiment kantenband met meer dan negenhonderd kleuren en decoren: Ostermann heeft passende kanten bij meer dan 65 verschillende merken decoratief plaatmateriaal en biedt ruim 120.000 koppelingen naar platen van alle in de markt bekende fabrikanten. Toch is niet alleen het omvangrijke assortiment de reden voor een bezoek aan de Ostermann stand.

Met de nieuwe Infratec-Kant biedt Ostermann intussen drie verschillende kanten voor de drie in de markt beschikbare verschillende nulvoegtechnieken. Door middel van videopresentaties op de stand worden deze kanten uitgebreid voorgesteld.

Bij een bezoek aan een beurs en een stand gaat het natuurlijk ook om voelen en ervaren. Daarom toont Ostermann ook de kanten met de nieuwe 'Meandra-structuur' en kanten met een oppervlak in 'Excellent Gloss' prominent op de stand.

Tijdens de beurs presenteert het bedrijf ook de vernieuwde catalogus. Naast het assortiment kantenband bevat de catalogus talrijke, voor een deel exclusieve, producten voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw.

Met de nieuwe Redocol Teclinex One-for-All levert Ostermann een nieuw ontwikkeld sproeimiddel voor kantaanlijmmachines. Het middel is universeel te gebruiken – als anti-hechtmiddel, reinigingsmiddel, antistatisch middel én koelmiddel – en zorgt voor optimale frees- en reinigingsresultaten bij machinale kantverlijming.

De BWS is in Oostenrijk dé vakbeurs voor houtbewerking en -verwerking. Deze vindt plaats van 6 tot en met 9 oktober in Salzburg. Bezoekers vinden de Ostermann stand in Hal 10, Stand 304.

Ostermann neemt voor de vijfde keer deen aan de Sicam, de internationale vakbeurs voor componenten, technische producten en toebehoren voor de meubelindustrie in het Italiaanse Pordenone. Van 13 tot en met 16 oktober vinden bezoekers de Ostermann stand in Hal 3, Stand A12.

De Prowood in Gent is het trefpunt voor de hout- en meubelindustrie in België. Ostermann is er van 18 tot en met 22 oktober in Hal 1, stand 11.06 als exposant te vinden.

 

http://www.ostermann.eu/

 

Deel op Social Media

 

24-09-2015 10:00

Deze video geeft een indruk van het beursconcept van Utility2Build in Kortrijk (23 en 24 maart 2016).


Klik hier

 

Deel op Social Media

14-09-2015 8:30

Vorige week is een betonplaat gestort als starthandeling van de nieuwe huisvesting van het European Air Transport Command (EATC) op vliegbasis Eindhoven. Luitenant-generaal Alexander Schnitger en Job Dura voerden de handeling uit. Dura Vermeer is in februari jl.  gestart met de ontwikkeling van het nieuwe pand van 9.000 vierkante meter.

Schnitger: “EATC is vijf jaar geleden opgericht en sindsdien gehuisvest in een tijdelijk kantoorgebouw op vliegbasis Eindhoven. Met dit nieuwe onderkomen komen we de afspraken na die toen met de samenwerkende landen zijn gemaakt én geven we de EATC organisatie een hoogwaardig gebouw  zodat ze haar taak optimaal kan uitvoeren.”

Dura Vermeer ontwikkelt en realiseert het kantoorgebouw in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. Paul de Ruiter is de architect van het gebouw. In het nieuwe Europese commandocentrum komt onder andere een mission control centrum, flexibel indeelbare kantoren en vergader- en congresruimtes die worden voorzien van speciaal ontworpen daglicht gestuurde gevels. Een open en helder atrium vormt het hart van het gebouw en verbindt al deze ruimten met elkaar. Naar verwachting is het nieuwe pand in de zomer van 2016 klaar.

Het klimaat wordt in het hele gebouw aangenaam en constant gehouden dankzij betonkern activering en klimaateilanden die zorgen voor verwarming en koeling. Uit de ventilatielucht wordt warmte en vocht teruggewonnen. Een WKO en warmtepomp worden ingebouwd om in de energievraag te voorzien, waardoor het centrum extreem energiezuinig wordt.

Het EATC is een uniek samenwerkingsverband tussen zeven Europese landen. De operationele controle van het militaire luchttransport van België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland en Spanje is ondergebracht in één commandocentrum, het EATC. Van hieruit wordt de inzet van militaire luchttransportmiddelen aangestuurd. Een gezond werkklimaat in het nieuwe hoofdkantoor bevordert de unieke Europese samenwerking en stelt het commandocentrum in staat om de inzet en coördinatie van transport- en tankervliegtuigen te verbeteren.

www.paulderuiter.nl

Deel op Social Media l

07-09-2015 15:00

Office Depot, een wereldwijde leverancier van kantoorartikelen, lanceert het zogeheten ‘breakroomconcept’. Het concept bevat een uitgebreide lijn producten en diensten voor de pauzeruimte in de breedste zin van het woord. "Het assortiment bestaat naast alle benodigdheden voor warme en koude dranken, ook uit tussendoortjes, artikelen voor de toiletruimte en schoonmaakproducten. Dankzij een assortimentsuitbreiding en de eerder dit jaar geïntroduceerde koffieservice kan Office Depot nu een volledig facilitair portfolio bieden."

Nu worden facilitaire benodigdheden nog vaak gekocht bij verschillende winkels en leveranciers. "Zo wendt men zich voor bijvoorbeeld pennen en papier tot een kantoorartikelenleverancier, terwijl de inkoop van koffie, thee en andere producten voor de pauzeruimte er bij veel bedrijven ‘even’ bij wordt gedaan. Iemand rijdt bijvoorbeeld wekelijks naar de supermarkt of rent snel nog even naar de dichtstbijzijnde winkel als de koffie op is. Al met al niet de meest efficiënte manier van inkopen."

Ruben van ’t Loo, salesmanager new business & new core bij Office Depot: “Veel inkopers, vooral in het MKB, blijken behoefte te hebben aan één dienstverlener waar ze alle facilitaire artikelen kunnen bestellen. Dankzij het uitgebreide facilitaire assortiment van Office Depot kunnen ze flink op de kosten besparen en hebben ze ook beter inzicht in hun verbruik. Geen verschillende contracten meer en geen dubbele leverkosten of arbeidsloon, maar één leverancier, één bestelling en één factuur.”

Klanten van Office Depot krijgen bovendien advies op maat. Van ’t Loo: “Iedere organisatie heeft bijvoorbeeld haar eigen koffiecultuur. We kijken daarom goed welk type koffieapparaat en welk merk koffie het beste past bij een organisatie; het eigen merk van Maas International of Nescafé, de trendy Italiaanse koffiesoorten Segafredo of Lavazza, of de duurzame merken Peeze en Fair Trade. Ook in de schoonmaak heeft ieder bedrijf eigen voorkeuren, die onze adviseurs ter harte nemen bij hun advies op maat.”

Van ’t Loo: “Office Depot is met de markt meegegroeid en heeft zich ontwikkeld van leverancier van kantoorartikelen tot totaalleverancier van een full-service facilitair assortiment. Klanten kunnen daardoor bij Office Depot terecht voor alle facilitaire benodigdheden, zoals meubilair, koffie en thee. Maar ook suiker, melk, bekers, roerstaafjes, schoonmaakmiddelen, prullenbakken en dispensers. Dat scheelt hen veel tijd en veel geld.”


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >