Nieuws


25-08-2015 8:42

Afgelopen week behaalde het Rotterdamse Breijer Bouw en Installatie, onderdeel van Facilicom Services Group, het hoogste VGO-keurmerk Vastgoedadviseur. Het VGO-keur is een certificaat voor duurzaam vastgoedonderhoud. Twee van de vier disciplines hebben betrekking op de buitenschil van het vastgoed (gevel en dak) en twee voor de binnenzijde (interieur en installatie). Alle onderdelen worden door een onafhankelijke auditor van KIWA Nederland getoetst. Breijer is een van de weinige bouwbedrijven die  voor alle vier de disciplines de hoogste score behaalt en zich Vastgoedadviseur mag noemen.

Samenwerken met een bedrijf met het VGO-keur betekent samenwerken met onderhoud- en renovatieadviseurs die gegarandeerd zorgen voor een goed eindresultaat. De adviseurs ontwikkelen een visie op onderhoud over de lange termijn, treden op als sparringpartner en ‘ontzorgen’ de klant. Deze professionals werken verschillende duurzame lange termijn scenario’s uit, rekening houdend met mens en milieu.

"Breijer Bouw en Installatie was met Breijer Schilders al jaren VGO-gecertificeerd voor de discipline ‘gevel’. Nu dragen wij dat keurmerk voor alle vier de disciplines met onze hele organisatie. Daar zijn wij bijzonder trots op", vertelt Diana Lathouwers, bedrijfsleider bij Breijer Bouw en Installatie.
 

Deel op Social Media

 

22-08-2015 23:30

Tijdens de Maison & Objet beurs van 4 tot en met 8 september in Parijs presenteren dertien Nederlandse designbedrijven hun nieuwste designs bij het Holland Paviljoen. Deze designs gaan van tafels, stoelen, vloerkleden en woonaccessoires tot kussens, tassen en sieraden.

Het Holland Paviljoen kan gevonden worden in hal zeven. De bedrijven die aanwezig zijn: Bad Habits, Bibi Smit, FIGR1, Henningmade, Inneke Otte Design, Jess Design, Just Gun Bag, Karigar, LONC, Orange or Red, Puikart,Sprdlx en Studio Lemarez.

http://www.maison-objet.com/fr/paris

 

Deel op Social Media

12-08-2015 17:39

Internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau Royal HaskoningDHV heeft Marije Hulshof per 1 augustus 2015 benoemd tot Business Line Director Buildings. Zij volgt Eugene Grüter op die 1 augustus het bedrijf verliet.

Marije Hulshof (49) trad in 2012 toe tot Royal HaskoningDHV’s Executive Council, en was de afgelopen 3 jaar Business Line Director Planning & Strategy. Daarvoor was zij onder andere Directeur EVD Internationaal bij Agentschap NL, Directeur van de Consumentenautoriteit en managing consultant bij Berenschot. Zij studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam en deed haar postdoctoraal aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde.Marije Hulshof. (Foto: Bart Nijs).

Marije Hulshof: “Ik ben erg blij dat ik de kans krijg deze functie te vervullen en kijk ernaar uit om samen met onze klanten en het Buildingsteam te werken aan oplossingen voor de gebouwde omgeving.”
 
De Business Line Buildings, met een jaaromzet van meer dan 90 miljoen euro, biedt duurzame en innovatieve oplossingen aan klanten in Europa, Azië, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten. Het Buildingsteam richt zich op het creëren van gebouwen waarin de gebruikers optimaal kunnen presteren. Met state-of-the-art-oplossingen voor de hele levenscyclus van het gebouw. Bijvoorbeeld het technisch innovatieve constructief ontwerp voor de prijswinnende Markthal in Rotterdam.

De ervaring en reputatie van het team op het gebied van ontwerp en engineering van ziekenhuizen hebben geleid tot een snelgroeiend aantal internationale projecten, zoals het academisch ziekenhuis Aalborg in Denemarken. In dit project is Royal HaskoningDHV verantwoordelijk voor het ontwerp van de constructie en de installaties van het gebouw en voor het BIM/VDC management. De Business Line Buildings heeft ook een leidinggevende marktpositie op het gebied van datacentra en R&D-faciliteiten.
 
Anton van der Sanden neemt de functie van Business Line Director Planning & Strategy over, naast zijn huidige functie van Business Line Director Infrastructure. Het samenvoegen van deze twee teams is een stap in de richting van het volledig integreren van disciplines, en sluit aan bij de veranderingen in de markt. Door het samenvoegen van deze twee Business Lines versterkt het bedrijf zijn geïntegreerde dienstenpakket op de regionale, nationale en internationale markten.
 

Deel op Social Media

 

03-08-2015 9:26

Bissel, één van ’s werelds grootste vloerreinigingsproducenten, komt met een nieuw product op de Nederlandse markt: de Spot Cleaner. Dit elektronische apparaat dat werkt met warm water en verwijdert hardnekkige vlekken,

"Door gebruik te maken van warm water en speciale schoonmaakmiddelen wordt het oppervlak en de ondergrond diep schoongemaakt, met een zichtbaar resultaat", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Bissell is een Amerikaans familiebedrijf dat al sinds 1876 actief is op de markt voor vloerreiniging.Deel op Social Media

 


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >