Nieuws


24-09-2018 8:00

SLV viert binnenkort een jubileum. Het Duitse verlichtingsmerk bestaat binnenkort 40 jaar. Om dat te vieren publiceert SLV een neiuwe catalogus, de Big White 2019. De eerst 1.250 exemplaren gaan vergezeld van een gratis SLV Zip Hoodie.

De catalogus verschijnt begin oktober. deze nieuwe editie telt 864 rijkgeïllustreerde pagina’s en meer dan 3500 producten. Hieronder bevinden zich bijna zeshonderd nieuwe producten. 

De Big White-catalogus wordt al meer dan 10 jaar uitgegeven door SLV en is te vinden bij menig e-installateur, interieurarchitect en lichtontwerper. In de catalogus staan tal van toepassingsvoorbeelden. SLV kent een zeer uitgebreid assortiment verlichting voor woningen, kantoren, winkels en horeca.

www.bigwhite.nl


Deel op Social Media



21-09-2018 8:30

 

Zumtobel sluit zich aan bij een NSVV gedragscode. Dat meldt de lichttechnische stichting.

"Wij verwelkomen Zumtobel Group als nieuwe gebruiker die de Gedragscode Lichtberekeningen onderschrijft en toepast. Werkt u al volgens de Gedragscode Lichtberekeningen? Goed voorbeeld, doet goed volgen!" 

www.nsvv.nl

 

Deel op Social Media




04-09-2018 8:30

Humanscale grijpt de beurs Architect@Work aan om de nederlandse markt te informeren over een lamp met een onzichtbare lichtbron. Het product dat op 12 en 13 september getoond wordt is de Vessel.

Hoe creëer je het mooiste licht? Deze uitdagende vraag stelde de visionaire ontwerper Todd Bracher zichzelf. Het resultaat is Vessel van Humanscale, een lamp waarbij het licht afkomstig lijkt te zijn van een onzichtbare bron.

"De LED-lichtbron is aan het oog onttrokken boven een cilinder van hoogwaardig kwarts", meldt het bedrijf over het product. "Dit effect, dat bekend staat als totale interne reflectie, biedt evenwichtig en hoogwaardig omgevingslicht."

"Vessel past perfect binnen de filosofie van Humanscale en verbetert op innovatieve, functionele en duurzame wijze het welzijn van de mens."

www.humanscale.com
 


Deel op Social Media








Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >