Nieuws


25-04-2018 8:30

De armaturen van het merk LTS Licht & Leuchten zullen vanaf vandaag verkrijgbaar zijn via Fagerhult Nederland. Het Duitse verlichtingsbedrijf maakt sinds 2010 deel uit van de Fagerhult Group. Met deze stap verstevigt Fagerhult Nederland haar positie op het gebied van verlichting en met name in Retail.

Fagerhult Group zet haar merkenstrategie ook in Nederland door. Het Zweedse concern heeft de afgelopen jaren vele sterke bedrijven overgenomen en voegt daarmee veel diversiteit en design toe aan het eigen Fagerhult merk. De producten van LTS Licht & Leuchten die bekend zijn vanwege de hoogwaardige technische armaturen, zijn vanaf nu verkrijgbaar via Fagerhult Nederland.

LTS Licht & Leuchten GmbH ontwikkelt, produceert en levert technische armaturen van de hoogste kwaliteit en met vaak een optisch opvallend ontwerp. Dankzij het grote team van lichtontwerpers kan LTS rekening houden met de speciale wensen van klanten in de plannings- en constructiefase van een bouwproject en daarmee individuele verlichtingsoplossingen realiseren. LTS producten worden voornamelijk gebruikt in de gebieden als detailhandel, kantoor, architectuur en hospitality.


Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingssystemen voor openbare ruimtes als kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg- en recreatiesector. Bij onze activiteiten ligt de nadruk voortdurend op design, functie, flexibiliteit en energiebesparende oplossingen.

www.fagerhult.nl
 


Deel op Social Media25-04-2018 8:00

Licht is het digitale tijdperk binnengetreden. Het kan draadloos worden gestuurd en reageert door middel van sensoren automatisch op de omgeving. Dit werd tijdens de laatste Light + Building-beurs aan een breed publiek gepresenteerd. Bijvoorbeeld op de stand van Zumtobel.

Op ‘s werelds belangrijkste verlichtingsbeurs, showden meer dan 2.600 exposanten hun lichttechnische innovaties onder het motto “Connected – Veilig – Comfortabel”. De bezoekers van de stand van de Zumtobel Group konden op een oppervlakte van 1.280 vierkante meter verschillende toepassingsvoorbeelden van het Active Light-principe beleven – innovatief, smart en op maat afhankelijk van de behoeften.

In de zin van het motto "Lights. Connectivity. Action“ presenteerde de Zumtobel Group tijdens Light + Building in Frankfurt am Main met de nadruk op het omvangrijke serviceaanbod van het merk Zumtobel Group Services (ZGS). Al deze diensten baseren zich op de innovatieve oplossingen van de zustermerken. Als 'innovatieleider' plaatste het merk Zumtobel onder het motto “Lights. Connectivity. Inspiration“ de Active Light-aanpak binnen de diverse toepassingsgebieden – kantoor, industrie, detailhandel en kunst en cultuur – voor.

Overigens was 'slimme verlichting' natuurlijk ook op stands van diverse andere aanbieders te vinden. Hoe vooraanstaand Zumtobel wellicht ook is, het merk is bepaald niet de enige 'innovatieleider' in de verlichtingsindustrie. In de zojuist verschenen uitgave van Inside Information (nr. 2) vindt u een uitgebreid overzicht van de meest recente ontwikkelingen.

www.light-building.com
 


Deel op Social Media18-04-2018 14:20

Zaterdag 24 maart om 20.30 was het weer tijd om stil te staan bij de bedreigingen waar onze aarde mee wordt geconfronteerd. Elk jaar wordt daartoe wereldwijd, door het Wereld Natuur Fonds, Earth Hour georganiseerd. Plaats van handeling in Nederland was dit jaar de Erasmusbrug in Rotterdam. WNF-ambassadeur André Kuipers drukte op de rode knop waardoor de markante brug een uur donker werd.Lichtdesigner Annet van Egmond had speciaal voor deze gelegenheid een product ontworpen dat haarfijn aansluit op de boodschap die Earth Hour wil uitdragen. Met haar Miss Nigthingale product, een lamp die gevoed wordt door solar energie, gemaakt van gerecycled plastic, vraagt ook zij aandacht voor de zorg die wij zouden moeten hebben voor de toekomst van onze aarde. Wat is er mooier dan licht te kunnen hebben dat voortkomt uit energie opgewekt door de eeuwige bron van licht: de zon."Ik wil een licht schijnen op onze planeet aarde, het is mijn ambitie om het leven van mensen over de hele wereld positief te beïnvloeden door het gebruik van een overvloedige beschikbare en vrije bron, namelijk de zon", aldus Annet van Egmond.

Foto's: Fred Ernst / WNF

www.misssolarlight.com


Deel op Social Media


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >