Nieuws


06-08-2019 8:30

De sporthal van Campus Watersportbaan van de Artevelde Hogeschool in Gent (B) is onlangs uitgerust met 500 vierkante meter van het nieuwe product M L line van Print Acoustics by Triplaco. Het product werd geïnstalleerd door onderaannemer van Antwerpse Bouwwerken.

Het in 2018 nieuw ontwikkelde product M light Line is volgens de fabrikant uitermate geschikt voor sporthallen omwille van stoot- en balvaste eigenschappen en hoge nagalmcorrectie. “Door zijn brede planken uitzicht van 95 millimeter is het daarenboven ook nog een eens eenvoudig en snel te plaatsen heeft  het toegepast product in grote ruimtes een zeer rustig esthetisch patroon. De breedbandige absorptie met alpha w = 0.85  maakt het plaatje compleet als een hoogwaardig, impactbestendig en duurzaam absorptiepaneel voor sportinfrastructuurwanden.”

Schakelaars/technieken werden in verzonken nissen ingebouwd en omlijst met zwarte MDF of hardhout kader. “Ook konden met klokboor en infrezing bijkomende verzonden stopcontacten ingebouwd worden in deze kwalitatieve en stabiele panelen.”

Print Acoustics, een divisie van Triplaco, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende panelen, deuren en losse elementen. De akoestisch dempende oplossingen bestaan uit een kern in zwarte hoogwaardige MDF met een toplaag in Print HPL van Abet Laminati,  hoogwaardig fineer van Decospan, lak, geweven vinyl Ntgrate of digitale bedrukking en een akoestisch dempende glasvlies op de rugzijde of in het midden.

“Onze oplossingen, standaard of op maat, worden geïntegreerd in de meest uiteenlopende toepassingen. Wij werken samen met architecten, installateurs en bouwheren om steeds de meest geschikte oplossing voor elke toepassing uit te werken.” Deze realisatie in een sporthalomgeving is volgens de woordvoerder een mooie aanvulling van spraakmakende toepassingen in diverse publieke en privategebouwen.

www.triplaco.be


Deel op Social Media

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >