Nieuws


21-11-2018 10:00

Forbo Flooring geeft acte de présence op het aankomendee World Architecture Festival in Amsterdam en sponsort de ‘Office – Future Project Award’, één van de 33 awards die worden uitgereikt op de bijeenkomst van de internationale architectuurgemeenschap.

Forbo iss van 28 tot en met 30 november verder aanwezig om aandacht te vragen voor duurzame materialen en ontwerpen in de gebouwde omgeving.

www.forbo-flooring.nl/waf

20-11-2018 10:00

Eén van de vaste waardes in de beurzenagenda is de Domotex in Hannover. Het vloeren-evenement staat weer op stapel. Domotex.wordt gehouden van 11 tot en met 14 januari in de riante Hannover Messe.

“De keuze voor een type vloer speelt een belangrijke rol in binnenhuisarchitectuur”, aldus een woordvoerder van de Domotex. “Het is dus niet verrassend dat Domotex – 's werelds grootste beurs voor vloeren – een belangrijke datum is in de agenda van talloze busines professionals. Geen andere beurs biedt een dusdanig compleet aanbod vanuit de markt, geen platform geeft zo veel gelegenheid om nieuwe contacten op te doen of bestaande contacten te onderhouden.”

Het thema van de beurs luidt ‘Create ’n Connect’. Geheel in lijn met het motto van Domotex – ‘The World of Flooring’ – wordt elke productgroep en trend in detail getoond op de beurs. Of het nu gaat om hand- en machine- vervaardigde karpetten, textiele en elastische vloerbedekking, parket en laminaatvloeren, LVT's, ondervloeren, et cetera, op de Domotex kan men zich erover informeren.

De beursorganisatie verwacht dat ruim 1.400 exposanten hun producten en diensten zullen presenteren op de beursvloer. 


www.domotex.de

11-11-2018 16:40

Dankzij een nieuw behandelingsproces is Inside erin geslaagd elegante, zachte stoffen om te toveren tot strakke rolgordijnen. Het huidige aanbod van rolgordijnstoffen bestaat volgens Inside uit eentonige kleuren, strakke, plastic-achtige stoffen die dankzij hun stijfheid mooi rollen. "Het is vanaf nu perfect mogelijk een over-, vouw-, paneel- of rolgordijn te bestellen, in exact dezelfde stof", beklemtoont de fabrikant uit België.Dankzij de innovatie van Inside zijn nu ook decoratieve stoffen en designstoffen te verwerken tot rolgordijn. Daarom lanceerde het bedrijf per einde september een eigen collectie die onder andere linnen verwerkt tot rolgordijnstof. Bovendien wordt het nu ook voor de interieurarchitect veel makkelijker om verschillende producten uit te kiezen voor een ruimte, maar toch dezelfde stof te gebruiken.

Voor één en dezelfde stof is het vaak zelfs mogelijk te opteren voor een verduisterende uitvoering of een (semi-)transparante uitvoering. Tevens is het mogelijk om de achterzijde van het rolgordijn te personaliseren om zo een uniforme look te creëren aan de buitenzijde van een gebouw. De collectie bevat ook een ruim aanbod brandwerende stoffen.

www.insidebelgium.be
 

Deel op Social Media

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >