Nieuws


16-01-2017 8:30
Quick-Step, producent en verdeler van vloeren in hardhout, laminaat en luxevinyl, begint aan zijn negentiende jaar als sponsor van het Quick-Step Floors Pro Cycling Team.
 
“Zowel het merk Quick-Step als het profwielrennersteam zijn gefocust op topresultaten”, zegt Paul De Cock, directeur van Unilin, afdeling vloeren. “De betekenis van het woord ‘prestaties’ wordt door ons vloerenteam en het wielrennersteam op verschillende manieren ingevuld, maar allebei zetten ze zich onophoudelijk in om te vernieuwen, te winnen en uit te blinken in hun domein. Dat is voor beide organisaties de hoeksteen van het succes.”www.unilin.com

Deel op Social Media 

 

 
12-01-2017 17:27

Silestone, wereldspeler in kwartsoppervlakken, kondigt aan dat Cindy Crawford, een van de beroemdste topmodellen en internationaal mode-icoon, de komende 2 jaar het gezicht van de Spaanse firma wordt.Twee leiders in hun respectievelijke segmenten, Silestone en Cindy Crawford, werken samen om het beste van schoonheid, mode en design te vertegenwoordigen in een wereldwijde reclamecampagne getiteld 'Tops On Top', die vanaf maart van start gaat. Het Amerikaanse topmodel zal als ambassadrice van het merk optreden en deelnemen aan diverse reclame-evenementen die de firma in Noord-Amerika zal uitvoeren.

Deze samenwerking betekent een stap verder in de richting van de wereldwijde positionering van het merk Silestone, dat reeds overal ter wereld geconsolideerd is als het decoratieve oppervlak trendsettend in design in de markt. Daarnaast wordt de band van het bedrijf met de lifestylewereld versterkt in dezelfde lijn als eerder door samenwerkingen met Spaanse modellen en actrices waaronder Andrés Velencoso, Goya Toledo en Paz Vega, die geholpen hebben het merk te positioneren als een fundamenteel onderdeel van architectuur en design.

“Ik ben een grote liefhebber van design en ik vind het geweldig om samen te werken met Silestone omdat het om een product gaat dat een onderscheidend element toevoegt aan de mode trends die we voor onze huizen creëren”, verklaarde Crawford tijdens de fotoshoot voor de campagne die de afgelopen maand december in Los Angeles heeft plaatsgevonden.

“Cindy Crawford vertegenwoordigt via de mode de elegante, verfijnde en duurzame schoonheid die de gebruikers zoeken bij het ontwerp of de inrichting van hun huizen. Daarom is het een genoegen dat vanaf dit jaar een van de beroemdste topmodellen ter wereld ambassadrice van ons merk wordt, wat ongetwijfeld wereldwijd onze relatie met de consumenten en gebruikers die van mode en design houden zal waarborgen”, concludeert Santiago Alfonso, Directeur Marketing en Communicatie van Cosentino Group.

In de campagne 'Tops On Top' is Cindy Crawford te zien met een van de belangrijkste nieuwe producten die Silestone in 2017 op de markt brengt, de kleurencollectie 'Eternal', een eerbetoon aan natuursteen, die doet denken aan de schoonheid van de materialen die ons door de natuur worden gegeven. Met Silestone Eternal toont Cosentino wederom aan dat de firma continu innoveert met als doel oppervlakken met een hoge esthetische en mechanische waarde te bieden. Het materiaal heeft een buitengewone glans en de dagelijkse reiniging en onderhoud is gemakkelijker dan ooit tevoren.

 

Deel op Social Media10-01-2017 8:30

Drie interieurbeplanters hebben deze week het bericht gekregen dat zij de genomineerden zijn in de tweede editie van de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. De vakjury kiest uit deze drie de uiteindelijke winnaar van 2017.

Na een bezoek aan vier in de voorronde geselecteerde projecten, heeft de vakjury de onderstaande inzendingen genomineerd als kanshebbers: Lely Campus in Maassluis door Van Ginkel Interieurbeplanting, AQUAradius in Hoofddorp door Roessink Interieurbeplanting en Joolz in Amsterdam door GrownDownTown.

Lely Campus.

De landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar (IvhJ) laat de toegevoegde waarde van binnengroen zien. De drie genomineerde projecten zijn ieder op een eigen wijze inspirerend en bewijzen dat er winst te behalen is als interieurbeplanters in een heel vroeg stadium in het ontwikkelingstraject van de bouw zijn betrokken.

AQUAradius.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit en omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast per project aan waar eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.

Joolz.

Uit deze drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2017. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 2 februari  2017. De  genomineerde projecten worden dan ook gepresenteerd en toegelicht. 

www.vhg.org

Deel op Social Media09-01-2017 8:30

Met ingang van 1 januari 2017 zijn de aandelen van Erkamp Projectservice BV overgedragen van vader (Leo Erkamp, 57 jaar) op zoon (Tim Erkamp, 28 jaar).

Tim Erkamp heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan en is inmiddels ruim 5 jaar werkzaam voor Erkamp Projectservice. Tim is in 2015 toegetreden tot de directie als Adjunct Directeur en zal vanaf heden optreden als Algemeen Directeur. Leo zal als extern adviseur betrokken blijven bij Erkamp Projectservice en gaat zich onder andere in samenwerking met partners bezig houden met de interne opleiding om leerlingen op te leiden tot kwalitatief goede projectstoffeerders en wil zodoende ook het beroep weer meer op de kaart zetten. Daarnaast zal hij aanspreekpunt blijven van zijn relaties.

Erkamp Projectservice is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van projectmatige vloerbedekking en raambekleding. Het bedrijf is ontstaan in de jaren ’80 vanuit Erkamp Interieur, destijds gevestigd in Alkmaar en ook overgenomen van vader (Wim Erkamp) door zoon (Leo Erkamp). Het hart van Leo bleek toen al bij grotere projecten te liggen en wilde zich verder specialiseren. Zo ontstond in 1989 Erkamp Projectservice officieel, waarna gestart werd met 3 medewerkers in een bollenschuur in Limmen. Sindsdien is het bedrijf na een verhuizing in 1991 naar een nieuw gebouwd pand in Heiloo en een daarop volgende uitbreiding in 1998 alweer 28 jaar verder.

 

Erkamp Projectservice groeide mee in een veranderende markt. In de jaren ’90 was het bedrijf de eerste in de branche die ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en VCA* (veiligheidsmanagement) gecertificeerd werd. In 2008 werd het bedrijf ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerd.

 

Door de jaren heen is het bedrijf een bekende marktpartij geworden op gebied van projectmatige vloerbedekking en raambekleding. Op dit moment telt de organisatie zo’n 20 vaste medewerkers en een grote flexibele kring die op projectbasis ingezet worden en allen kwaliteit en het bieden van extra service hoog in het vaandel hebben staan.

De nieuwe directeur heeft een duidelijk beeld voor ogen over hoe Erkamp Projectservice zich manifesteert en wil positioneren in de veranderende markt en heeft dit vastgelegd in de missie en visie van Erkamp Projectservice. Tim Erkamp zal de komende jaren deze missie en visie met behulp van alle medewerkers, externe adviseurs en overige stakeholders realiseren en kwalitatief blijven verbeteren.

www.erkamp.nl


Deel op Social Media02-01-2017 8:30

Met ingang van 1 januari 2017 heeft algemeen directeur Gerrit Bijvank Intersteel verlaten. Hij is bij de producent van deurkrukken, raambeslag en accessoires opgevolgd door Ronald Taling, die tot voor kort de rol van commercieel directeur vervuld. Taling kent alle ins en outs van Intersteel en zal het reeds ingezette pad naar nog meer klantgerichtheid en focus op de markt vol enthousiasme vervolgen.

Ronald Taling.

Gerrit Bijvank is sinds 1996 betrokken bij Intersteel. In 2013 heeft hij na vertrek van de toenmalige directie het algemeen directeurschap op zich genomen. “Na 3,5 jaar met veel inzet en ontzettend veel plezier, is het tijd voor mij om het stokje over te dragen aan mijn gewaardeerde collega Ronald Taling. Om ruimte te geven aan nieuwe ontwikkelingen, vind ik het belangrijk dat personen en organisaties zich vernieuwen.” Ronald Taling vult aan: “Intersteel heeft onder leiding van Gerrit Bijvank een zeer gezond fundament gelegd voor groei en ontwikkeling van de organisatie. In de toekomst bouw ik daar graag op voort. Actief inspelen op de markt, waarbij we de klant te allen tijde centraal stellen, is en blijft onze focus.”  

Sinds 1995 specialiseert Intersteel zich in het volledig in eigen beheer ontwerpen en produceren van design deurkrukken, raambeslag en accessoires. Taling over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit de rol van algemeen directeur te mogen bekleden. Intersteel is een klantgerichte organisatie met veel potentie en ruimte voor vernieuwing.  Mijn streven is om samen met het team mooie resultaten neer te zetten.”

www.intersteel.nl

Deel op Social Media  


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >