Nieuws


10-09-2008 9:02


Balta Rugs presenteert hun nieuwe collectie karpetten voor 2009. De focus ligt deze keer op zachtheid, glans, frisse kleuren, innovatief design en technische eigenschappen. Balta Rugs is de karpetten-divisie van de Balta Group. In zowat alle productlijnen worden nieuwe collecties voorgesteld waarin het bedrijf uitpakt met tal van innovaties zowel op technisch als op het vlak van kleur en design. Daarmee profileert Balta Rugs zich naar eigen zeggen als trendsetter in tapijtland.

balterio

Marc Dessein, Business Unit Manager van Balta Rugs: “De interieurmarkt evolueert enorm snel. Uiteraard houden we daarom nauwgezet de vinger aan de pols bij de volledige interieurmarkt. Productontwikkeling en design zijn voor ons essentieel: elk karpet moet er aantrekkelijk uitzien en tegelijk beschikken over de juiste kwaliteit en technische eigenschappen.”

 

05-09-2008 16:47


Balta Group, een specialist in interieurdecoratie, introduceerde deze week een nieuwe website (www.baltagroup.com). Die pakt uit met een verbeterde gebruiksvriendelijkheid, grotere snelheid en een opgefriste look. De nieuwe webstek oogt niet alleen moderner, maar geeft meer informatie over de Balta Group en de verschillende businessunits in vier verschillende talen.

Opvallend is de “Trendcorner” met informatie over nieuwe trends in de verschillende productgroepen van Balta. Dit illustreert het belang dat Balta hecht aan innovatie en creativiteit in vloertextiel en laminaat. Meer informatie, vlotter toegankelijk Geert Van den Bossche, marketingdirecteur van Balta Group: “De nieuwe site heeft niet enkel een vernieuwd design, maar bundelt ook een pak extra informatie en nieuwe mogelijkheden voor al onze businessunits: Balta Broadloom, I.T.C., Balterio en Balta Rugs. Voor onze laminaatdivisie Balterio, een joint-venture tussen Balta Group en Spanogroup, wordt doorverwezen naar een aparte site die trouwens ook recent werd vernieuwd (http://www.balterio.com).”

Via de nieuwe website richt Balta Group zich naar een divers publiek van klanten, professionele partners, maar ook sollicitanten die zich willen informeren of solliciteren via de site.
04-09-2008 8:25

"In een continu veranderende wereld is de toegang tot actuele informatie, waar je ook bent en om het even wanneer je het opvraagt, de sleutel tot succesvol zaken doen." Dat is waarom Silent Gliss Benelux vol trots haar volledig nieuw opgezette website introduceert.

Er zijn enkele belangrijke kenmerken aan deze nieuwe site toegevoegd. Allereerst: duidelijk en eenvoudig navigeren. Het uitgangspunt was de navigatiestructuur van de site te vereenvoudigen - het is nu mogelijk de gezochte informatie middels één klik te vinden. Op de nieuwe site is het ook mogelijk informatie op te vragen via de 'zoekoptie' of de 'snelzoekfunctie'.

De nieuwsbrieffunctie biedt de mogelijkheid het laatste Silent Gliss-nieuws te ontvangen uit de eerste hand. De toegevoegde download-sectie verleent elke site-bezoeker de mogelijkheid allerlei relevante informatie als brochures, plaatsingsoverzichten en aansluitschema's direct te downloaden. Tevens kan men snel en gemakkelijk inspiratie opdoen door de foto-, video- en referentiesectie te doorlopen.

Net zo belangrijk als de keuze van de systemen is de keuze van de juiste stof om een goed functionerend systeem te kunnen garanderen. Technische kennis tezamen met de know-how van stoffen, maken dat men altijd op de Siltent Gliss-expertise moet kunnen bouwen. Daarom is er een stoffen-database gelinkt aan de vernieuwde website. Selecteer de juiste stof op transparantieclassificatie, toepassingsoptie, eigenschap(pen) of stofnaam.

 


www.silentgliss.nl / www.silentgliss.be
http://fabrics.silentgliss.nl / http://fabrics.silentgliss.be

 

 


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >