Nieuws


20-12-2006 10:04

Wij allen

20-12-2006 9:40

pijiouhiugiuiuhb[

51velvb06_koor

ljnojnlknpmpnpkn


inoininij

15-12-2006 10:07
De Floor-US activiteiten worden per 1 januari volledig geïntegreerd in Estillon, aanbieder van ondervloeren en -tapijten. Floor-US zal blijven bestaan als de productnaam voor de systeem- en speciaalvloeren. Floor-US is verantwoordelijk voor de productie van de ‘Finifloor’, ‘Linofloor’, ‘Kombifloor’, ‘Firstfloor’, ‘Parquetfelt Rib’ en ‘Parquetfelt 7mm’. Estillon voert nu de merken Egalsoft, Bestbase, Roberts en Floor-US. Op Domotex (13 tot en met 16 januari in Hannover) wordt het complete programma voor het eerst op een internationaal podium ten toon gesteld.
15-12-2006 10:07
Witteveen Projectinrichting in Ouderkerk aan de Amstel heeft een tweede showroom geopend met een breed en gespecialiseerd aanbod in scheidingswanden en akoestische oplossingen. De toepassingen van de wanden lopen zeer uiteen: van callcenters, open-space offices, vergaderruimtes en concentratiewerkplekken tot de inrichting van een meetingpoint. Witteveen benadrukt dat door het gebruik van scheidingswanden open ruimtes optimaal op maat ingericht en benut kunnen worden, zodat de verschillende medewerkers ongestoord hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Tevens is in de nieuwe showroom de complete Waldmann verlichtingscollectie opgesteld.

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >