Nieuws


07-11-2006 15:05

Gordijnstoffabrikant ADO neemt deel aan de Miljonair Fair, van 7 tot en met 11 december in Amsterdam RAI. Aldaar zal Ado onder meer het ‘duurste gordijn ter wereld’ tonen. “Speciaal voor deze gelegenheid heeft ADO zijn designers de opdracht gegeven een gordijnstof te ontwikkelen die een bezoek aan onze stand meer dan lonend maakt. ‘Caesar’s Glory’ is het duurste gordijn ter wereld, waarop het elegante portret van de jonge Caesar in kristallen is afgebeeld. Het portret is steen voor steen handmatig vervaardigd en bestaat uit meer dan 4.200 met goud vergulde Swarovski-kristallen, 32 robijnen en een 3-karaats diamant.”
Het gordijn is afgewerkt met een verzwaringkoord van echt goud. De doorsnee van het Caesarmotief is 70 cm en het is geplaatst op een doek van 140 cm breed. Het gordijn kan tot een hoogte van 5 meter geleverd worden. Caesar’s Glory wordt op de markt gebracht voor 55.000 euro per meter. (6-11)

01-11-2006 11:54

De Vakbeurs Vloertotaal vindt 8 november plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar wordt onder andere een VloerenVisiebijeenkomst gehouden. Tijdens de bijeenkomst worden mogelijkheden gepresenteerd om te voldoen aan de zwaardere eisen rondom geluidsisolatie.

De aanpassing van het Bouwbesluit van 2003 heeft belangrijke consequenties gehad voor de eis voor de contactgeluidsisolatie. Daardoor is er veel belangstelling voor dit onderwerp. VloerenVisie speelt op die belangstelling in met een bijeenkomst tijdens deze vakbeurs.

VloerenVisie is reeds jarenlang het platform voor kennisoverdracht en kennisuitwisseling over vloerconstructies. Dit jaar is de opzet veranderd. VloerenVisie is onderdeel geworden van de zogenaamde Visiebijeenkomsten. Van een congresachtige opzet met parallelsessies en plenaire lezingen, is het accent verschoven naar een meer praktische opzet. In een middagbijeenkomst wordt één afgebakend onderwerp behandeld, aan de hand van bijzondere voorbeeldprojecten. De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 8 november. De middag begint om 13.00 uur en zal rond 17.00 uur worden afgesloten met een borrel. De kosten van deelname voor de bijeenkomst bedragen 150 euro per persoon. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 7 november. Deelnemers aan de bijeenkomst krijgen tevens gratis toegang tot de Vakbeurs Vloertotaal.


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >