Nieuws


30-03-2017 14:13
Emiel Barten en Ingrid Bronkhorst van TwoWork nodigen belangstellenden uit voor de opening van hun nieuwe interieuratelier in Veghel.

Op donderdag 20 en vrijdag 21 april van 14.00 tot 21.00 uur wordt de opening gevierd met een gezellige en informele sfeerproeverij. Aanmelden kan via info@twowork.nl
 
23-03-2017 9:05

Hussl is vanaf nu te zien in de showroom van Castelijn. Nederlands en Oostenrijks design gaan volgens Turbit Interieur en Castelijn goed samen en dat heeft geleid tot een samenwerking.

In de showroom aan de A4 in Roelofarendsveen zijn de meubelen van Castelijn aangevuld met houten stoelen van Hussl. 'Deze passen bij elkaar in alle opzichten: het geheel vormt een mooie samensmelting van vormgeving, materiaal, kleur én kwaliteit', aldus een persbericht van beide bedrijven.Het familiebedrijf Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze kasten, eetkamertafels, bureaus, projecttafels en maatwerk meubilair. Alle collecties worden in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Turbit importeert de collecties van het Oostenrijkse familiebedrijf Hussl sinds 2010 exclusief in Nederland en België. De collectie houten 4-poots stoelen en tafels worden vervaardigd in de fabriek in Terfens (Tirol, Oostenrijk). De collecties onderscheiden zich door het gebruik van bijzondere constructietechnieken en de keuze uit vele houtsoorten en composieten.

 
 


www.turbit-interieur.nl

www.castelijn.nl


Deel op Social Media13-03-2017 11:48

Koninklijke Ahrend breidt zijn internationale sales- en servicenetwerk uit naar Azië. Het bedrijf integreert de Aziatische activiteiten van zijn merk Gispen in Royal Ahrend Asia Pacific (APAC), om in deze regio kantoormeubilair en retailoplossingen te leveren. Hiermee maakt Ahrend zijn debuut op de Aziatische markt. Het is het eerste toonaangevende Europese bedrijf in kantoorinrichting met productie, marketing en sales in Azië.

Ahrend biedt de voordelen van een zeer korte levertijd van vier weken en rechtstreekse levering vanuit regionale verkoop- en productiefaciliteiten in Taicang (China). Met de entree van Koninklijke Ahrend op de Aziatische markt is het bedrijf nog beter in staat om zijn klanten wereldwijd te voorzien van inspirerende en collaboratieve werkomgevingen.

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend: "Ons doel is de toonaangevende internationale leider te zijn in het creëren en leveren van werkomgevingen die inspireren en volop ruimte bieden voor samenwerking. Hiermee willen we bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en de prestaties van de gebruikers. Met de overname van Gispen in 2015 genereerden we een sterke positie in Azië. We hebben daar inmiddels een regionaal marketing- en salesteam samengesteld en een groot portfolio van Dutch Design-merken opgebouwd, dat perfect aansluit bij de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan een flexibele werkomgeving."

Het hoofdkantoor van Royal Ahrend APAC is gevestigd in Taicang en huisvest meer dan 120 werknemers in productie, sales en marketing. Vanuit deze locatie kan Koninklijke Ahrend een grote hoeveelheid Dutch Design-producten aanbieden. Jesse Kamps, Managing Director van Royal Ahrend APAC: "Met onze aanwezigheid in Azië kunnen we daar hoogwaardige service van Europese kwaliteit bieden. In ons gehele proces zijn respect voor lokale gewoonten, gemeenschappen en middelen van groot belang. De logistieke keten speelt zich lokaal af en is daarom perfect toegesneden op de Aziatisch-Pacifische markt."

Koninklijke Ahrend nam dit jaar voor het eerst deel aan de Shanghai Design Fair, die van 8 tot en met 11 maart 2017 plaatsvond. Op de beurs toonde Ahrend een breed scala aan nieuwe producten en diensten aan lokale klanten en nationale en internationale architecten en designers. Het nieuwe producten- en dienstenaanbod sluit naadloos aan bij ergonomisch verantwoorde en activiteit-gerelateerde werkomgevingen. 

www.ahrend.com

Deel op Social Media08-03-2017 8:30

 Ahrend, HAY en Edward van Vliet gaan tijdens de Salone del Mobile 2017 een unieke samenwerking aan. Tijdens de designbeurs – die van 4 tot en met 9 april plaatsvindt in Milaan – verzorgen de merken de inrichting van de Courtyard van het Palazzo Francesco Turati. "Het wordt hét ontmoetingspunt van Milaan, waar designprofessionals van over de hele wereld samenkomen om ideeën uit te wisselen en zich sociaal te verbinden."

Net als vorig jaar maakt Ahrend deel uit van de tentoonstelling Masterly – The Dutch in Milano. Masterly presenteert tijdens de Salone del Mobile het beste design en ambachtelijke vakwerk dat Nederland te bieden heeft. De tentoonstelling vindt plaats in het historische Palazzo Francesco Turati, gelegen in het centrum van Milaan. Bezoekers worden verwelkomd in de Courtyard van het Palazzo, die speciaal voor de gelegenheid is ingericht door Koninklijke Ahrend, HAY en Edward van Vliet. De Courtyard is het ideale vertrekpunt om het Palazzo en andere tentoonstellingen in de stad te verkennen.

Bezoekers kunnen op de Courtyard kennismaken met de Result stoel en de Pyramide collectie, oorspronkelijk ontworpen door Friso Kramer en Wim Rietveld voor Ahrend en opnieuw gelanceerd samen met HAY. Dankzij het tijdloze design zijn de iconen ook vandaag de dag nog relevant en flexibel inzetbaar in werk- en retailomgevingen, restaurants en cafés, thuis en op school.

www.ahrend.com

Deel op Social Media  


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >