Nieuws


24-02-2016 12:00

De inschrijving voor de Herengracht Industrie Prijs 2016 is gestart. Juryvoorzitter Cees Dam nodigt architecten en interieurarchitecten van harte uit hun projecten in te zenden voor deelname aan H.I.P. 2016.

H.I.P. 2016 is de prijs die de industrie uitreikt aan een architect of interieurarchitect voor een in Nederland gerealiseerd interieurproject. Inschrijving is mogelijk tot en met donderdag 14 april 2016 via de website www.herengrachtindustrieprijs.nl.

De eerste editie van de H.I.P. prijs werd in 2014 gewonnen door i29 interior architects met hun project Shop 02 / Frame Store in Felix Meritis. H.I.P. organiseert in 2016 de tweede editie van deze prijs. Waarmee wederom aandacht gevraagd wordt voor én steun gegeven wordt aan hoogwaardige in Nederland gerealiseerde interieurprojecten.

De vijfkoppige jury bestaat uit Cees Dam (voorzitter), Anne van der Zwaag, Joep van Lieshout, Rutger van Oldenbeek en Madeleine van Lennep.Voor inzending komen in aanmerking: interieurs in nieuwbouw-, renovatie-, transformatie- en herbestemmingsprojecten. De jury zal de projecten beoordelen op waarden als authenticiteit, originaliteit, innovatie en bovendien avontuur. Ook wordt gekeken of de verschillende onderdelen van een ontwerp/interieur één samenhangend geheel vormen. Daarbij worden onverwachte kwaliteit en de toepassing van gerenommeerde kwaliteitsmerken in hoge mate gewaardeerd. Ook de beoogde levensduur van een project en verantwoord materiaalgebruik zijn voor de jury van belang. De interieurprojecten dienen tussen 14 april 2014 en 14 april 2016 in Nederland te zijn gerealiseerd.

Op donderdag 16 juni wordt de prijs op de Herengracht in Amsterdam uitgereikt. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 2500 euro en een spectaculaire, door de Nederlandse kunstenaar Joep van Lieshout, ontworpen trofee. 

H.I.P. 2016 editie wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door Lensvelt, Modular, Mosa, Fritz Hansen, Kvadrat, Vola, Not Only White, D-Line, Gira, Desso, Qbiq, Normann Copenhagen, Bolidt en Frits Jurgens.

www.herengrachtindustrieprijs.nl

Deel op Social Media 

24-02-2016 9:11

Thonet opent zijn eerste showroom in België. Vanaf 17 maart toont de Duitse meubelfabrikant zijn topstukken op het gebied van wonen en werken in de Concept Gallery in Antwerpen. 

In nauwe samenwerking met de firma's Senso, Modular en Niko – die ook in de Concept Gallery Antwerpen presenteren – ontwikkelde Thonet een uniek showroom concept dat dient als inspiratie hub voor zowel architecten, dealers als consumenten.

De officiële opening van de Concept Gallery Antwerpen vindt plaats op donderdag 17 maart 2016 van 19.00 tot 22.00 uur. De showroom is te vinden aan de Riemstraat 31 in Antwerpen.

www.thonet.com

Deel op Social Media 

 

24-02-2016 8:30

U wilt uw archiefmeubilair geleverd hebben door een aanbieder die gehuld is in een duurzaam maatpak? Dan is Bruynzeel de leverancier die u zoekt. het bedrijf maakt bekend in zee te zijn gegaan met maatpakken-aanbieder Dutch Spirit.

Met talrijke duurzame initiatieven op de teller en een ambitie om op korte termijn eigen circulaire diensten in de markt te zetten, was Bruynzeel naar eigen zeggen op zoek naar een partner die per direct kon bijdragen aan een tastbare duurzame ‘mindset’. Die partner is volgens het bedrijf gevonden in DutchSpirit. "Je eigen circulaire diensten is niet iets dat je per direct geregeld hebt, maar je kunt een circulaire economie al snel vormgeven door samenwerking op te starten met partners die dit voor hun producten wel al voor elkaar hebben. Op deze manier werk je direct samen op een duurzame manier, maar geef je vooral je eigen organisatie een signaal dat een circulaire economie haalbaar en dichtbij  is”, vertelt Daniël Vonken, marketing director en kartrekker van diverse duurzame projecten voor Bruynzeel.

Zo’n partner vond Bruynzeel in DutchSpirit, dat zichzelf profileert als 'koploper in het vormgeven van een circulaire economie en leverancier van duurzame maatpakken'. "Diverse bekende Nederlanders zoals Helga van Leur en Dolf Jansen gingen Bruynzeel voor door te kiezen voor een duurzaam maatpak." Tot op heden was er echter nog geen bedrijf dat zich op grotere schaal engageerde voor de duurzame pakken. “Bruynzeel laat zien dat een organisatie snel stappen kan zetten op het gebied van duurzaamheid door faciliterend op te treden: Bruynzeel biedt de medewerkers de mogelijkheid via verkoopdagen op de bedrijfsvloer bewust te kiezen voor het aanschaffen van een stijlvol en duurzaam maatpak”, aldus Erik Toenhake, directeur van DutchSpirit.

Acht medewerkers van het Bruynzeel-managementteam en directie kozen en financierden zelf een duurzaam maatpak. Het enige wat ze daarvoor moesten doen, was aanwezig zijn op een van de door Bruynzeel georganiseerde dagen waarbij binnen het bedrijf de maten werden opgenomen. “De stap van praten en denken over duurzaamheid naar daadwerkelijk doen, is makkelijker gezet dan veel bedrijven zich realiseren. Het faciliteren van het proces kan al voldoende kan zijn om je steentje aan de circulaire economie bij te dragen”, zo stelt Toenhake. “Ik hoop van harte dat Bruynzeel met dit initiatief andere bedrijven inspireert dit mooie voorbeeld te volgen.”

Igor La Vos, CEO van de Bruynzeel Storage Group, is tevreden met de diversiteit van de medewerkers die in het kader van dit initiatief bewust kiezen voor een duurzaam pak. "Variërend van onze verkoopmanager Azië tot onze operations director in Panningen hebben we een mooie diverse kopgroep die de rest van de organisatie mee kan nemen op deze duurzame reis."

“Bruynzeel zal deze samenwerking met DutchSpirit blijven faciliteren met het oogpunt op meer medewerkers die hopelijk zullen volgen. Het is juist zaak dat we dit soort initiatieven niet als een project zien, maar als een langetermijnsamenwerking”, vervolgt La Vos. “Immers, samenwerking is de kern van een circulaire economie. Dit hebben we eerder in 2015 al bewezen door een langetermijnsamenwerking met Philips te bekrachtigen waarbij circulaire verlichting in onze fabriek konden verwezenlijken.”

www.bruynzeel-storage.com

Deel op Social Media 

 

24-02-2016 8:30

Morgen (donderdag 25 februari) bestaat de Stichting Zetel 14 jaar. Ter gelegenheid van het jubileum geldt dan een speciale toegangsprijs voor de door Zetel gemaakte tentoonstelling ‘Berlage Godfather of Dutch Design’ in de Amsterdamse Beurs van Berlage. In plaats van 7,50 euro betaalt u donderdag 25 februari slechts 3,50 euro entree.

In 2002 starte de Stchting Zetel zijn bestaan als non-profitnetwerk voor ontwerpers. Na vele jaren van beurzen, tentoonstellingen en presentaties is Zetel terug waar de stichting begon: in de Beurs van Berlage. De expositie over berlage is te zien tot en met eind mei. Stichting Zetel heeft binnenkort tevens een nieuw vast onderkomen. De organisatie is vanaf 1 maart gevestigd op de Van der Pekstraat 114 in Amsterdam.

Deel op Social Media 

23-02-2016 11:23
Er zijn maar weinig mensen die op hun werk volledig naar hun mogelijkheden presteren. Een belangrijke oorzaak hiervoor is de overvloed aan afleiding en storende invloeden waaraan ze vrijwel onafgebroken blootstaan. Gebaseerd op neurowetenschappelijke studies en eigen onderzoek, komt werkomgevingsspecialist Steelcase met tien tips om beter te denken.
 
 
1. Bepaal je doel
Om gericht te kunnen denken en werken, is het bovendien nodig dat je brein weet dat een taak afgebakend is, in resultaat of in tijd. Je taken en meetings een duidelijk begin- en eindpunt geven, helpt je hersenen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare resources.
2. Kijk naar buiten
Het is niet voor niets dat je vaak de beste ideeën krijgt als je onder de douche staat, autorijdt of aan het rennen bent. Als we onze gedachtes de vrije loop laten, worden neuronen gedwongen andere paden te bewandelen en verwerken we informatie op een andere manier. Het werkt doorgaans goed om een probleem bewust even te laten voor wat het is en je brein ondertussen onbewust zijn werk te laten doen. Kijk even naar buiten – een boom is geen storend element, maar een hulpmiddel om onze hersenen te helpen ontspannen.
 
3. Maak een to-do list
Door gestructureerd een lijst van taken af te werken, activeren we ons beloningssysteem, motiveren we onszelf en beperken we het gevoel van stress. Positieve resultaten zorgen ervoor dat er positieve feedback naar onze hersenen gaat. Hoewel dingen van je lijst afvinken misschien kinderachtig klinkt,  zijn ze een uitstekende stimulans voor ons brein.
 
4. Denk in het hier en nu
Mindfulness – je gedachten in het hier en nu houden – geldt als één van de beste manieren om je hersenen te trainen en beter te leren denken. Mindfulness vergroot aantoonbaar de hoeveelheid gamma-activiteit in de hersenen, wat duidt op hogere cognitieve prestaties en gerichte gedachten.
5. Take a break
Net als ons lichaam, worden ook onze hersenen op een bepaald moment moe. De capaciteit van het menselijk brein is beperkt. De meeste mensen kunnen zich niet langer dan drie kwartier tot een uur volledig focussen. Zorg voor tussentijdse doelstellingen die binnen een kort tijdsbestek zijn te realiseren en neem tussendoor voldoende pauzes om je hersenen de broodnodige rust te geven.
 
6. Kom dichterbij
De mate van aandacht wordt grotendeels bepaald door hoe dicht we bij de bron zijn die onze sensoren stimuleert. Om tot nieuwe ideeën te komen, moeten we in ruimtes werken waar we de anderen goed kunnen horen, waar iedereen gemakkelijk oogcontact met elkaar kan maken en waar we gemakkelijk toegang hebben tot gedeelde documenten en andere informatiebronnen en hulpmiddelen.
 
7. Beweeg
De realiteit is dat te lang achter elkaar zitten het concentratievermogen negatief beïnvloedt. Beweging bevordert de productie van het proteïne BDNF (een zenuwcelstimulerende factor), dat nodig is voor het leren van nieuwe dingen, het onthouden van zaken en het denken in concepten.
 
8. Stop met multi-tasken
Onze hersenen zijn simpelweg niet geschikt om continu onze aandacht op meerdere dingen tegelijkertijd te richten. Waar we denken dat we aan het multi-tasken zijn, is het feitelijk zo dat onze brein in een hoog tempo aan het schakelen is tussen de ene en de andere taak. En hoe meer we het doen, hoe slechter we in staat zijn om prioriteiten te stellen.
9. Praat tegen jezelf
Iedereen kent wel het gevoel dat je je eigenlijk moet concentreren, maar dat je gedachten alle kanten opgaan. Activiteiten als schrijven, tekenen of praten (tegen jezelf, je computer, je telefoon of andere dingen die niet terug praten) helpen om je gedachten helder te krijgen en los te komen van zaken die je afleiden van wat je moet doen.
 
10. Slaap
Slaap speelt een ontzettend belangrijke rol in ons vermogen om ons te focussen en te concentreren. Wanneer iemand te weinig slaapt, kan hij minder goed nadenken, leren en zijn gemoedstoestanden minder goed onder controle houden.
 
 
 
23-02-2016 9:18

Er staan weer twee nieuwe vacatures op onze website. OCS+ Steelcase zoekt een account manager en een junior account manager.Vacatures

 


 


Deel op Social Media

19-02-2016 16:30

Ahrend is één van de merken die present zijn in de nieuwe I amsterdam Store, die vanaf vandaag te vinden is op de IJ-passage van Station Amsterdam Centraal. De Store richt zich op iedereen die op zoek is naar mooie en iconische Amsterdamse merken en informatie over verborgen parels die de metropool Amsterdam rijk is.

Het winkelconcept van de Store heeft een oppervlakte van 400 vierkante meter en is ontworpen door Joachim Baan, Frank Hulsebosch en Sandenburg Concept Creations. De hoogtepunten uit de metropool Amsterdam vormen de leidraad van het concept.

"Een eyecatcher in de Store is de iconenwand, waaraan alle Amsterdamse iconen hangen in de Amsterdamse kleur rood", aldus een woordvoerder van Ahrend. "De Ahrend Revolt, ontworpen door Friso Kramer, kan uiteraard niet wegblijven en heeft een prominente plaats gekregen op de wand."

"Even tot rust komen op het drukke Amsterdam CS, dat kan op de Ahrend Loungescape bekleed met textiel ontworpen door ByBorre. Het resultaat is een schoolvoorbeeld van twee toonaangevende Amsterdamse merken die de handen ineen hebben geslagen. Ahrend zet al meer dan 100 jaar de toon in Dutch Design. Borre Akkersdijk van ByBorre is een in Amsterdam gevestigde ontwerper die al op jonge leeftijd met de Young Designer Award is bekroond. Kenmerkend voor het label zijn de innovatieve breitechnieken die de digitale en tactiele wereld samenbrengen."

www.ahrend.nl

Deel op Social Media 

19-02-2016 8:30

Office Kersten Geers David Van Severen, in samenwerking met kunstenaar Richard Venlet en grafisch ontwerper Joris Kritis, zijn in 2015 aangesteld als curatoren en architecten van de 25e Biënnale Interieur in Kortrijk, België, die plaatsvindt van 14 tot 23 oktober 2016. Zij presenteerden recentelijk het thema van de beurs: 'Silver Lining'.

Met dit thema brengen ze in eerste plaats een hommage aan de 25e feestelijke editie van de Biënnale Interieur, terwijl de subtitel ‘Interiors’ tot doelstelling heeft de mogelijkheden van de ‘ontworpen ruimte’ te expliciteren.

"Door Interiors breed te zien- van hoogtechnologisch, over 'leef' ruimte tot de (kunst) installatie willen we een catalogus aanbieden van de hypothetische wereld. Er lijkt ons geen betere plek en tijd dan de Silver Lining-editie van de Biënnale Interieur om die ambities waar te maken. Door met Interiors de ‘bewoonde’ ruimte te expliciteren en te tackelen, opent een alledaags woord een rijke collectie aan interpretaties die zich niet enkel focust op objecten, maar streeft naar een totale ruimtelijke beleving.” 

Voor wie hier niets van snapt, geeft de beursorganisatie een nadere toelichting: "Centraal in Interiors staat het idee dat meubels en objecten nooit op zich staan, maar deel zijn van de georganiseerde ruimte. Met Interiors willen de curatoren opnieuw objecten in 'context' begrijpen en vermijden dat ze enkel worden geconsumeerd als autonome trofeeën.We spenderen de meeste tijd in ontworpen ruimtes en leven met objecten maar worden deze in hun totaliteit wel voldoende en juist geëxpliciteerd?"

De beurs vind dit jaar plaats van 14 tot en met 23 oktober. Plaats van Handeling: Kortrijk Xpo.  

www.interieur.be

Deel op Social Media 

18-02-2016 10:34
HoLaPress Communicatie organiseert de negentiende editie van zijn vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer op 25, 26 en 27 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tegelijkertijd met de verhuizing start de organisatie met een vernieuwing van het beursconcept. Met de verhuizing naar Jaarbeurs komt er een einde aan de jarenlange ‘standplaats’ van de beurs in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
De noodzakelijke vernieuwingen van de vakbeurs noopten tot deze verhuizing. Zo wil HoLaPress zijn bezoekerswerving uitbreiden naar Noordwest-Europa (naast Nederland ook Belgïe en het westen van Duitsland), sterk vermaatschappelijken door samenwerking aan te gaan met de meer dan honderdvijftig facilitaire branche-organisaties en bijna 175 facilitaire media, de kennis- en informatieoverdracht op de beursvloer veel nadrukkelijker tot zijn recht laten komen én de facilitaire noviteiten onder gaan brengen in een apart noviteitenplein op de beursvloer.
 
Daarnaast biedt de verhuizing naar Jaarbeurs nog een aantal belangrijke voordelen. Zo is de indeling van de beursvloer aan vernieuwing toe, hetgeen niet gerealiseerd kan worden in de Brabanthallen. Evenmin als verschuiving naar de laatste woensdag, donderdag en vrijdag van de maand januari, wat al jarenlang een grote wens van de standhouders is. Utrecht heeft als stadsomgeving (hotelcapaciteit, openbaar vervoer) en (inter)nationale uitstraling veel meer te bieden dan ’s-Hertogenbosch, zowel qua bereikbaarheid als internationaal. Terwijl Jaarbeurs ook als halverhuurder veel meer te bieden heeft op het gebied van catering, diensten, ondersteuning, vergader- en standhoudersvoorzieningen
 
Dat HoLaPress heeft gekozen voor de locatie Jaarbeurs in Utrecht is volgens directeur Peter Latjes daarom in het belang van zowel de standhouders als de bezoekers. “Met de leiding van de Brabanthallen hebben we veelvuldig gepraat over een aantal gewenste veranderingen, maar op een bepaald moment was het ons duidelijk, dat deze daar niet in mee wilde en kon gaan. Vandaar de keuze voor de Jaarbeurs in Utrecht.”
 
 
15-02-2016 8:30

Prooff in Davos. Het klinkt een beetje als een titel voor een Kuifje-boek. En het was dan ook  opwindend en avontuurlijk voor het Rotterdamse designlabel: op het World Economic Forum in Davos konden de bijeengekomen wereldleiders met elkaar van gedachten wisselen in een Oorstoel van Prooff.

De Oorstoel is zonder twijfel het meest iconische ontwerp uit de collectie van Prooff. Ontworpen door Jurgen Bey voor het befaamde Interpolis-project, groeide het meubel gedurende het afgelopen decennium uit tot een nieuwe designklassieker.

In Davos werd het meubel geselecteerd door het bedrijf Silent Circle, dat was ingehuurd om in Davos een aantal spreekplekken te creëren in een open ruimte."We zijn zeer gelukkig dat we in dit kader hebben kunnen samenwerken met Prooff", zegt Silent Circle-directeur Vic Hyder.

www.prooff.com

Deel op Social Media 

15-02-2016 8:30

Ondanks de gebeurtenissen in Parijs van november jongstleden en een aanhoudende moeilijke economische context, kende de beurs Maison & Objet recentelijk een buitengewoon bevredigende januari-editie. Dat meldt de organisatie van het interieurevenement.

Bijna 3.000 exposanten afkomstig uit 59 landen, waaronder bijna 700 nieuwe merken, presenteerden kwalitatieve en vernieuwende collecties in Parijs. "De verwachte daling van het aantal bezoekers bleef zeer beperkt, en Nederland kende zelfs een stijging van het aantal bezoekers met 4 procent."

"De diversiteit van het aanbod, in combinatie met het uitgebreide aantal evenementen en conferenties onderstrepen de toonaangevende positie van de Maison & Objet als voorschrijver van toekomstige trends." Volgens de exposanten waren er de afgelopen beurseditie, behalve de traditionele distributeurs, (interieur)architecten en designers, eveneens vertegenwoordigers van hotelketens en vastgoedondernemingen aanwezig, die actief hebben bijgedragen aan het positieve zakenklimaat op de beursvloer.

De verwachte daling van het aantal internationale bezoekers is beperkt gebleven tot 8 procent dankzij een constante opkomst van Europese bezoekers, met bovendien een opmerkelijke stijging uit België (+14 procent), Nederland (+4 procent) en Spanje (+1 procent).  Een aanzienlijke daling van het aantal internationale bezoekers was te verwachten ten gevolge van de aanslagen in Parijs in de maand november, maar heeft echter met name consequenties gehad voor de komst van bezoekers uit enkele verre exportlanden zoals Japan, met een daling van 26 procent.

www.maison-objet.com

Deel op Social Media 

10-02-2016 9:41

Er staan weer enkele nieuwe vacatures op onze website. Zo zoekt Kinnarps verkoopmedewerkers (voor Limburg en Wallonië) en is Wiesner Hager op zoek naar een opvolger voor Ruud Kunkels, die binnenkort als Directeur Benelux met pensioen gaat.
 
 
09-02-2016 8:30

Er is enige onduidelijkheid ontstaan over de aanwezigheid van Pedrali op de Nederlandse markt. Eerder deze week meldde FP Collection uit Wierden dat de Italiaanse fabrikant Pedrali ‘per direct stopt met de samenwerking met agent Gerard van Vliet’. Dat bericht wekt een totaal onjuiste indruk, zo blijkt uit reacties van Gerard van Vliet en Pedrali.

Gerard van Vliet én Pedrali zijn 'not amused' door het persbericht van FP Collection. "Het is jammer dat FP Collection deze informatie verspreidt”, aldus Van Vliet en Pedrali. “Wij hebben zélf na ruim een jaar met plezier voor Pedrali gewerkt te hebben de samenwerking beëindigd. Dat ging in goed overleg.”
Woordvoerder Luca Pangrazzi van Pedrali sluit zich geheel aan bij de woorden van Van Vliet. “Niemand in Nederland is gerechtigd om dit bericht te brengen. Het is ook incorrect dat Nederlandse klanten zich bij FP Collection moeten vervoegen. FP is een dealer van ons, níet de importeur. Onze Nederlandse klanten kunnen voor vragen terecht bij ons hoofdkantoor in Italië.”

Gerard van Vliet is in Nederland de vertegenwoordiger van Normann Copenhagen. Hij blijft nuchter onder de ontstane commotie. “Laten we met z’n allen weer gewoon aan het werk gaan.”

www.vanvlietagenturen.nl

Deel op Social Media 

08-02-2016 15:45

Thonet goes China: de Duitse meubelfabrikant opent haar eerste pop-up-store in Azië. In Hong Kong presenteert Thonet mijlpalen in de design geschiedenis gecombineerd met eigentijdse producten van bekende ontwerpers. 

Van 6 februari tot 5 april 2016 toont Thonet zijn omvangrijke portfolio in de creatieve hub PMQ in het midden van SoHo: van buighoutmeubels tot buisklassiekers uit de jaren 1930 en van sledestoelen tot gloednieuwe comfortabele lounge fauteuils en office oplossingen. "Tijdens het"Lounge 1819" event dat elke donderdag in maart plaatsvindt, leren bezoekers niet alleen over de huidige design trends, maar ook over de bijna 200 jaar oude geschiedenis van het Thonet."

www.thonet.de

Deel op Social Media 

03-02-2016 8:30

Dit jaar wordt in de Van Nelle Fabriek voor de derdee maal de ART Rotterdam georganiseerd.
Art Rotterdam vindt plaats van donderdag 11 februari t/m zondag 14 februari. Het evenement wordt gesponsord door Wilkhahn. De fabrikant van projectmeubelen heeft zijn Nederlandse kantoor/showrrom in de Van Nelle Fabriek.

ART Rotterdam wordt gezien als één van de belangrijkste kunstbeurzen in West Europa. Galerieën uit Engeland, België, Hongarije, Japan, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Nederland presenteren er hun collecties.

Naast de expositie in de Van Nelle Fabriek zijn er diverse off-site presentaties in de stad, onder andere bij de Wilheminapier (drie locaties), AVL Mundo, Atelier van Lieshout en bij het Museumkwartier (negen locaties). Deze off-site locaties zijn te bezoeken met historische pendelbussen die vanaf de diverse locaties vertrekken. Daarnaast worden in de Van Nelle Fabriek rondleidingen georganiseerd.

In het Schiegebouw van de Van Nelle Fabriek is er tijdens Art Rotterdam weer een pop-up restaurant. Op de beursvloer zelf is eveneens voldoende eetgelegenheid (onder andere sushi, broodjes, hamburgers en diverse wijnen).

Wilkhahn betoont zich trots aan dirt evenement een bijdrage te kunnen leveren. Via het projectmeubelmerk zijn kaarten te verkrijgen voor ART Rotterdam.

www.wilkhahn.nl

Deel op Social Media 
 

02-02-2016 9:00
Voor de Basiscursus Inrichtingskunde van opleidingsinstituut Office Academy deden afgelopen vrijdag 29 januari tien deelenemers examen. Allen slaagden voor het diploma en mogen zich vanaf heden Inrichtingskundige noemen.
 
De geslaagden zijn: Björn Bakker, Jarno van Timmeren, Walter Dorst, Geraldino Djontono, Amanda Boller, Lisa Vanzeebroeck, Ruud van Vugt, Toon Mampaey, Dominique Lentz en Joke Turk (individuele foto).

Office Academy is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat al sinds jaar en dag de kennis in de projectinterieurbranche naar een hoger niveau brengt. Naast de Basiscursus Inrichtingskunde verzorgt Office Academy onder meer de opleiding Hogere Huisvestingskunde alsmede tal van eendaagse cursussen op het gebied van bijvoorbeeld verlichting en akoestiek.

Meer informatie over de Basiscursus Inrichtingskunde Klik Hier.


 
02-02-2016 8:30

Zin in een stoelendans? Dan kunt u deze week (tot en met donderdag 4 februari) van 10 uur tot 17 uur terecht in IJsfabriek de Noordpool in Bredal. Vincent van der Vlerk toont dan zijn stoelencollectie.

"Vier unieke dagen om een heel groot deel van de stoelen- en krukkencollectie van Chairs&More te bekijken en te bezitten", aldus de meubelleverancier. "Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje."

Vincent van der Vlerk is levereancier van meubels van onder meer Chairs & More, Ultom en Vaghi. "Doordat ik werk met een klein aantal geselecteerde verkoopadressen, zijn mijn producten uniek. Het originele en onderscheidende karakter van de drie Italiaanse merken die ik vertegenwoordig blijft hierdoor gewaarborgd."

www.vincentvandervlerk.nl

Deel op Social Media 

 

 


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >