Nieuws


25-09-2015 14:35

De Kunsthal Rotterdam presenteert dit najaar een grootse tentoonstelling rondom het leven en het werk van de invloedrijke Amerikaanse kunstenaar en activist Keith Haring (1958-1990). Deze tentoonstelling is de eerste in Nederland die ingaat op de sociale en politieke aspecten van zijn levenswerk. Kantoorinrichter Ahrend is een samenwerking aangegaan met de organisatie van de tentoonstelling.Met zijn gewaagde, onmiskenbaar eigen stijl ontketende Keith Haring, een protegé van Andy Warhol, een revolutie in de kunst van de jaren tachtig.
Van 20 september 2015 tot en met 7 februari 2016 wordt aan de hand van ruim 120 kunstwerken een onderbelichte kant van de kunstenaar tentoongesteld. De thematische opstelling van de kunstwerken in ‘The Political Line' toont hoe toegewijd Haring zich heeft ingezet voor sociale en politieke vraagstukken in zijn tijd.

De samenwerking tussen Ahrend en de tentoonstelling van Keith Haring in de Kunsthal Rotterdam sluit goed aan bij het MVO-beleid van Ahrend. Ahrend heeft sinds 1997 een eigen Cultuurfonds, waarbij het onder de aandacht brengen van design onder een breed publiek één van de pijlers is. Deze pijler sluit goed aan op de filosofie van Keith Haring ‘Kunst is voor iedereen’. Vanuit deze filosofie geeft Ahrend de komende tijd toegangskaarten weg via haar Social Media kanalen.

www.ahrend.com

 

Deel op Social Media

 

23-09-2015 7:21

Op maandag 28 september organiseert Arper in haar compleet vernieuwde showroom het event Inspiring Work. "De tafel Cross, de bureaustoel Kinesit, de akoestische panelen Partentesit, de nieuwe sofa Steeve; ze zijn allemaal voor het eerst in Nederland te bewonderen", aldus een woordvoerder.

"In deze sfeervolle ambiance begint om 18:00 uur een prikkelend panelgesprek over de invloed van design en mobiliteit op de werkplek. Ook de impact op corporate identity en merkbeleving van bedrijven komt ter sprake. We hebben hiervoor een aantal invloedrijke en inspirerende gasten uitgenodigd."

Onder leiding van Robert Thiemann, hoofdredacteur en oprichter van vaktijdschrift Frame spreken architect Anne Boonstra van Hofman Dujardin en interior designer Dick Spierenburg. Ook Giulio Feltrin, general showroom manager van Arper zal van de partij zijn.
Voorafgaand aan ons event is het mogelijk ook de andere showrooms in Design Post Amsterdam te bezoeken. "Deze zijn op die dag vanaf 14:00 uur geopend. In het kader van Brand New @ Design Post Amsterdam kun je je overal op de hoogte stellen van noviteiten.Dit alles gebeurt onder het genot van een Italiaans buffet, een lekker drankje en fijne muziek."

www.beltane.nl

Deel op Social Media

 

23-09-2015 7:21

Van 23 tot 26 september wordt in Londen de beurs 100% Design gehouden. "Uiteraard is ook BuzziSpace aanwezig met als kroonjuweel de vernieuwde collectie BuzziNordics", stelt het Belgische bedrijf.

Het hout van die collectie in Scandinavische stijl kreeg een fel kleurtje, en in samenwerking met het Deense Kvadrat bestaat de bekleding nu uit felgekleurd, duurzaam textiel in Memphisstijl. "De samenwerking met Kvadrat is het prille begin van een duurzame relatie die de twee merken met elkaar aangaan."

De Erste Bank in Wenen kunnen we in dit liefdesverhaal aanwijzen als matchmaker. "Het grootste kantoorgebouw van Oostenrijk stond erop dat Kvadrat de stoffen zou leveren en BuzziSpace de meubels. Een liefde bloeide op en deze samenwerking is zeker nog niet op zijn einde."

In Londen zijn de gevolgen van de samenwerking te bekijken.

www.buzzispace.com

Deel op Social Media 

21-09-2015 9:06

Nieuyws van Thonet: "Met enthousiasme wijzen we u graag op de masterclass over Nederlandse architect en ontwerper Mart Stam die op vrijdag 25 september van 12.30-17.00 plaatsvindt bij de gloednieuwe Thonet dealer Pot Interieur in Axel." Stam stond aan de wieg van een bekende Bauhaus-klassieker: de achterpootloze buisstoel, die al sinds 1931 bij Thonet in productie is.

Als Bauhauskenner, geeft mede-eigenaar en alweer de 5e generatie van het gelijknamige familiebedrijf, Philipp Thonet een lezing over de invloed van Stam op bedrijven zoals Thonet. Verder zullen ook Stef Jacobs en Karel Boonzaaijer ingaan op Stam’s visie en de bijzondere aspecten van zijn ontwerpen.De bijeenkomst vindt plaats bij Pot Interieur aan de Nieuwendijk 89 in Axel.

21-09-2015 8:32

Gispen heeft onlangs 352 zonnepanelen in gebruik genomen, geplaatst door Solar Comfort uit Geldermalsen. De installatie van deze zonnepanelen past volgens een woordvoerder naadloos in het beleid van het bedrijf de milieubelasting zoveel mogelijk te minimaliseren en tegelijkertijd het menselijk welzijn zoveel mogelijk te optimaliseren.

Dankzij deze plaatsing kan Gispen de energiebehoefte van de eigen kantoren en showroom in Culemborg nu volledig dekken met stroom afkomstig van de zon.Wim Dingemans, Hoofd Technische Dienst vanGispen: “Hiermee hebben we weer een van onze voornemens van ons milieubeleid gerealiseerd. Met de zonnepanelen wekken we op jaarbasis 77.000kWh stroom op. Ruim voldoende voor de energievoorziening van onze kantoren en showroom in Culemborg. De CO2-reductie van dit systeem is grofweg vijftig ton op jaarbasis. Dankzij het monitoringsysteem kunnen we de actuele status online volgen. Ook de historie van het systeem kan tot in detail worden vastgelegd.”

Het zonnepanelensysteem is verdeeld over twee daken en tweevoudig georiënteerd. Hierdoor kan Gispen zoveel mogelijk opgewekte stroom zelf gebruiken en belast het bedrijf het bestaande elektriciteitsnet zo min mogelijk. Rinie Evertse van Solar Comfort: “Gispen focust zichzelf op hoogkwalitatieve en duurzame producten. Onze zonnepanelen sluiten daarop aan. Deze hebben een grondig testprogramma doorlopen, zodat deze ná montage op het dak, optimaal zullen renderen. Ook zeer belangrijk: de zogenaamde omvormers, het hart van het systeem, zijn van de best verkrijgbare kwaliteit. Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat opbrengstvergelijkingen tussen deze omvormers automatisch worden gemaakt en eventuele afwijkingen, alarmmeldingen of gebeurtenissen automatisch worden gemeld. Ook de opbrengstrapportage gebeurt geheel automatisch.”

www.gispen.nl


Deel op Social Media 

21-09-2015 8:31

Bij Drentea zit men niet stil. Recentelijk introduceerde het bedrijf in Emmen het zogenoemde GreenField. Om dit initiatief nog meer in de schijnwerpers te zetten, houdt de fabrikant van kantoormeubilair binnenkort bovendien een heuse GreenField ATB-tocht.

Naast de fabriek van Drentea is recentelijk een bijzonder terrein ingericht. Het betreft het zogenoemde 'GreenField', een 20.000 vierkante meter tellend tuin- en parklandschap met alle kenmerken van groene techniek, sociale innovatie en ‘het kweken van bewustzijn’ naar mogelijke alternatieven in een circulaire economie.

"Een volledig ander initiatief om het ‘GreenField’ project onder de aandacht te brengen willen we u niet onthouden, de ‘GreenField ATB Classic 2015’. Dit is een jaarlijks terugkerend ATB sport-event in de regio met grote ambities voor de toekomst."

www.drentea.nl

Deel op Social Media 
 

21-09-2015 8:00

Ter ere van het 60‐jarig jubileum van de 3107 stoel van Arne Jacobsen (beter bekend als de
Vlinderstoel) houdt producent Fritz Hansen een bijzondere logeeractie met als afsluiting een
foto‐expositie. De stoel gaat uit logeren bij wat het bedrijf CN'ers noemt. De afkorting staat voor 'creatieve Nederlanders'.

"De iconische Vlinderstoel van Arne Jacobsen is al 60 jaar een tijdloos en succesvol ontwerp. Om te onderzoeken of deze deze stoel zich in elk interieur thuisvoelt, logeert de speciale jubileumeditie een half jaar lang elke week bij creatieve mensen in heel Nederland", aldus een woordvoerder.

Afsluiting van deze logeerpartij is een fototentoonstelling in Rotterdam. De expositie toont de interieurs en verhalen van inspirerende Nederlanders die de stoel een week lang in huis namen.

Interior designer Edward van Vliet over zijn logee:  'Zo ziet een stoel eruit, dit is een archetypisch ontwerp gebleken. Dankzij deze speciale uitvoering vind ik de stoel ook eindelijk bij mezelf passen. Dat mooie roze, die gouden pootjes; hij voelt nu waardevoller, origineler."

En is de Vlinderstoel een ikoon? Modeontwerper Mart Visser: "De stoel paste direct goed in mijn studio, toch vind ik de Vlinderstoel vooral een gebruiksvoorwerp. Een iconisch ontwerp is voor mij exclusiever. Al is het wel heel bijzonder dat iedereen deze stoel kent."

De jarige Vlinderstoel logeert de komende tijd bij 60 beroemde mensen uit de woon‐,design‐ en
interieurwereld. De stoel neemt zijn intrek bij ontwerpers, bloggers, architecten, maar ook bij modeontwerpers, acteurs en artiesten. Zij passen de stoel toe in hun huis of op hun werkplek. De logeerpartijen van de Vlinderstoel zijn te volgen via social media. Elke deelnemer noteert ervaringen en plaatst foto’s op Twitter, Facebook en Instagram met de hastags #sleepover3107
#vlinderstoelviertfeest Ook op de website www.sleepover3107.eu zijn de logeerpartijen te volgen.

"Ook gewone Nederlanders kunnen de stoel een weekje thuis ontvangen?" Aanmelden kan nog tot en met 15 november 2015. "Ter ere van het 60‐jarig jubileum van de Series 7 (3107) stoel zijn twee special editions uitgebracht: een vrouwelijke editie in zachtroze met gouden poten een en masculine stoel in diep donkerblauw op een brons gelakt onderstel."

www.fritzhansen.nl

Deel op Social Media 

 

14-09-2015 17:37

Wilkhahns bureaustoel 'IN' is ook in Duitsland onderscheiden met een eerste prijs. Nadat op 17 juni jongst de nieuwe 3D synchroon bureaustoel op de NeoCon in Chicago bekroond werd met een Golden Award voor 'the best of the best', werd dit model vorige week opnieuw met een belangrijke prijs bekroond.

Ieder jaar onderzoekt het Duitse magazine 'das Büro' de laatste ontwikkelingen op het gebied van bureaustoelen in de Duitse markt. 'IN' eindigde ook hier op de eerste plaats. Na een voorselectie resteerden negen producenten die volgens vaste parameters werden onderzocht gedurende 4 weken. Belangrijke facetten die werden getest zijn: ergonomie, bedieningsgemak, zitcomfort, design en prijs-prestatieverhouding.

Mede door de 3D synchroontechniek (waarop Wilkhahn patent heeft), die het lichaam 'volgt' door middel van een onafhankelijk van elkaar bewegende rug en zitting, eindigde Wilkhahn als eerste.

De overige geselecteerd deelnemers waren: Dauphin (Kick-off style), Drabert (Entrada 11), Giroflex (Giroflex 313), Interstuhl  (Yosteris3), Züco (Cubo Advanced flex), Sedus Stoll (Swing Up), Rovo chair (R14) en König + Neurath (Valyou).

Zie ook deze Wilkhahnfilm over 'IN'.
http://www.wilkhahn.com/fileadmin/user_upload/videos/Wilkhahn-IN-office-chair-making-of-en.mp4
 

Deel op Social Media

 

14-09-2015 10:00

Nog meer klantgerichtheid, sfeer en beleving – met dit uitgangspunt volgde de verbouwing van de Nederlandse vestiging van Palmberg in ’s-Hertogenbosch. Na een volledige herinrichting opende de 175 vierkante meter grote showroom aan de Rietveldenweg 47 in ’s-Hertogenbosch weer zijn deuren voor dealerpartners, architecten en eindklanten.

De vernieuwde showroom gebruikt Palmberg als een visitekaartje en biedt zo de klanten in de Benelux een representatief en eigentijds presentatieplatform op het gebied van kantoorinrichting. De sfeervolle presentatie van Palmberg's portfolio in ’s-Hertogenbosch schetst daarbij een beeld van de kwaliteit, variatie en elegantie. In de showroom wordt aan de bezoekers een mix van verschillende werkplekconfiguraties, bureauoplossingen en vele andere designelementen voor toekomstige kantoorplanningen gepresenteerd.

Aan de uitnodiging voor de officiële heropening van 27 augustus 2015 gaven vele bezoekers gehoor. Daar trof men een modern en overzichtelijk ingerichte showroom aan van het brede Palmberg assortiment. Naast de showroom in ’s-Hertogenbosch heeft Palmberg nog eens zeven andere showrooms in Duitsland op locaties in Düsseldorf, Hamburg, München, Frankfurt, Stuttgart, Berlin, in de fabriek in Schönberg en zelfs een showroom in Beringen (Zwitserland).

www.palmberg.nl

Deel op Social Media 

12-09-2015 2:00

Maandag 7 september vond in Rotterdam de feestelijke lancering plaats van Dutch Design Miniatures, het wereldwijde online verkoopkanaal voor de exclusieve collectie van meer dan honderd Nederlandse iconische stoelontwerpen, van Supermodels als 3D geprint miniatuur.In het bijzijn van het merendeel van de Nederlandse ontwerpers van deze iconische stoelen werd deze collectie met een fraaie tentoonstelling gelanceerd. Aanwezig waren onder andere Roderick Vos, Richard Hutten, het duo Jos Kranen en Johannes Gille, Ruud-Jan Kokke, Robert van Embricqs en Vanessa van Tiggelhoven.Om te bepalen welke ontwerper deze tentoonstelling zou openen deden zij eerst gezamenlijk een typisch Nederlandse stoelendans.  Al deze topontwerpers deden daar sportief aan mee en zo ontstond de unieke situatie dat de laatst overgeblevenen echt stonden te ‘duwen’ voor het laats overgebleven stoeltje. De winnaar werd uiteindelijk Robert van Embricqs die dus de tentoonstelling mocht openen.

In die tentoonstelling worden de eerste veertig modellen van deze collectie getoond, vaak met de originele stoel er naast, die vanaf nu voor het publiek beschikbaar zijn. De tentoonstelling blijft open voor het publiek tot en met zaterdag 26 september bij Designshops in het gebouw van Kitsch & Kunst aan de Bergse Rechter Rottekade 1 in Rotterdam

Tegelijk met de opening van de tentoonstelling van deze bijzondere stoelen werd de collectie beschikbaar voor het publiek via www.dutchdesignminiatures.com.


Sinds deze week is de exclusieve collectie van meer dan honderd Nederlandse iconische stoelontwerpen als 3D geprint miniatuur beschikbaar voor het publiek. Deze online store is het wereldwijde, exclusieve online verkoopkanaal voor de miniatuur stoelen van Supermodels, een initiatief van Concern met als doelstelling het promoten van Dutch Design. De complete collectie bestaat uit een verzameling van meer dan honderd Nederlandse stoelontwerpen uit de afgelopen eeuw tot heden zoals de Knotted Chair van Marcel Wanders, de Relax Chair van Ineke Hans Rietveld en de Aluminium desktop Chair van Piet Hein Eek, maar ook de Berlin Chair en Krat stoel van Gerrit Rietveld, die allen  volgens de modernste techniek in 3D print geproduceerd worden in de schaal 1:6. Van de totale collectie zijn de eerste veertig modellen nu beschikbaar via de eerder genoemde website. Vervolgens zullen iedere maand zo'n tien stoelen aan de beschikbare modellen worden toegevoegd.

Voor de komende maanden staat nog een aantal stoelen van Marcel Wanders en Gerrit Rietveld gepland, maar ook van Wiel Arets en Jan des Bouvrie. Alle Supermodels miniatuurstoelen uit de collectie worden 3D geprint volgens de laatste stand der techniek onder de officiële, wereldwijde en exclusieve licentie van de designers en zijn (veelal) gebaseerd op de originele producttekeningen. 
 

Deel op Social Media

 

09-09-2015 11:55

Recentelijk verspreide Koninklijke Ahrend een persbericht waarin werd aangekondigd dat Gispen-directeur Peter Veer in dienst treedt bij Ahrend (zie berichten elders op deze site). In het persbericht stond echter nog iets opmerkelijks: “Tot [Koninklijke Ahrend] behoren Ahrend, Gispen, Presikhaaf, Roels en Techo, die ieder op eigen wijze de markten bewerken.” Wat? Hebben we wat gemist? Is Gispen tegenwoordig een onderdeel van Koninklijke Ahrend? Tijd voor enige tekst en uitleg.

Ahrend en Gispen. Hoe zat het ook alweer?
Ahrend en Gispen kennen een turbulente gezamenlijke geschiedenis. Lange tijd werden beide bedrijven (samen met het failliete Aspa) gerekend tot de ‘grote drie’ van de Nederlandse projectmeubelsector. Het was dan ook verrassend toen in 2004 beide gezworen vijanden leken te gaan fuseren. Leken. Want spoedig na de opmerkelijke aankondiging kwam het bericht dat de fusie bij nader inzien toch niet doorging. Het afblazen van dit sprookjeshuwelijk ging gepaard met enig moddergooien in de wandelgangen. Wie er in deze kwestie ook gelijk had, het was voor eenieder in de sector duidelijk dat Ahrend en Gispen bepaald geen vrienden waren.

En sindsdien opereren beide bedrijven dus geheel onafhankelijk van elkaar in de markt?
Nee. Dat wil zeggen: als merken opereren zij volledig onafhankelijk, maar in 2013 kwamen beide bedrijven in dezelfde handen. Medio 2013 nam Hal Investments – op dat moment al eigenaar van Ahrend – ook de resterende aandelen van Gispen over. Al het oude zeer ten spijt, moesten beide bedrijven sindsdien door het leven als zusterbedrijven, ressorterend onder de holding Stonehaven.

En dat is nog steeds zo?
‘Jein’, zou een Duitser zeggen. Sinds kort is er namelijk iets opmerkelijks veranderd. Hoewel de werkmaatschappijen Ahrend (Ahrend Group BV) en Gispen (Gispen Group BV) zelfstandig blijven opereren in de markt, is de naam van de holding waaronder beide bedrijven ressorteren veranderd van Stonehaven in… Koninklijke Ahrend. De woordvoerder geeft desgevraagd aan, dat recentelijk voor deze naamswijziging is gekozen omwille van de internationale expansie en de grotere naamsbekendheid van Koninklijke Ahrend in het buitenland.

Dus de facto is Gispen onderdeel geworden van Ahrend?
Ja, mits men zich realiseert dat er dus onderscheid gemaakt moet worden tussen twee Ahrends: enerzijds is er de werkmaatschappij en anderzijds is er dus de holding. Gispen is onderdeel van de holding Koninklijke Ahrend, niet van de werkmaatschappij Ahrend.

Maakt Ahrend dat onderscheid zelf?
Nee, niet echt. Dat wil zeggen: in het persbericht over de opmerkelijke overstap van Peter Veer van Gispen naar Ahrend wordt met geen woord gerept over het feit dat Veer de overstap maakt van een werkmaatschappij naar de holding waaronder de verschillende werkmaatschappijen ressorteren. Ook is de naamswijziging van de holding niet naar buiten toe gecommuniceerd. Desgevraagd geeft de woordvoerder van Koninklijke Ahrend echter aan dat het niet de bedoeling is verwarring te zaaien; in de toekomst zal in de uitingen steeds duidelijk worden gemaakt wanneer het de holding betreft.

Dus de conclusie luidt?
De woordvoerder van Koninklijke Ahrend benadrukt dat beide werkmaatschappijen (Ahrend en Gispen) blijven functioneren als gelijkwaardige zustermaatschappijen. In die zin maakt Gispen dus geen deel uit van Ahrend. Maar beide werkmaatschappijen functioneren tegelijkertijd wel degelijk onder de overkoepelende holding Koninklijke Ahrend. Eenieder mag op basis van deze feiten zijn eigen conclusies trekken over wie de jaren durende strijd tussen Ahrend en Gispen gewonnen lijkt te hebben.

www.ahrend.nl

www.gispen.nl

Deel op Social Media 

04-09-2015 16:21

Pieter Noorlander, tot voor kort Directeur Operations van Gispen Group BV, is benoemd tot algemeen directeur van Gispen. Noorlander wordt eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van Gispen in Nederland, België en China.

Pieter Noorlander maakt als Directeur Operations al ruim 14 jaar deel uit van het directieteam van Gispen en is in de periode 2004 tot en met 2014 mede-aandeelhouder van Gispen Group BV geweest. Hij volgt Peter Veer op, die in functie is getreden bij Ahrend als Vice President International, zo werd vandaag bekend gemaakt. 

“Gispen heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een van de meest succesvolle kantoorinrichters in de landen waar zij actief is. Het succesvolle beleid zal dan ook ongewijzigd worden voortgezet”, aldus Noorlander. 

  Pieter Noorlander, Algemeen Directeur Gispen Group B.V.

http://www.gispen.nl/

 

Deel op Social Media

04-09-2015 15:14

Peter Veer, tot voor kort algemeen directeur van Gispen Group BV, is benoemd tot Vice President International bij Koninklijke Ahrend NV. Veer wordt bij de kantoorinrichter verantwoordelijk voor de regio’s West-Europa, Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika. Koninklijke Ahrend NV mikt op een koppositie in Europa en heeft, op termijn, globale aspiraties.

Veer, na 15 jaar Gispen blij met deze nieuwe uitdaging, ziet voor Koninklijke Ahrend een grote toekomst: “Wij hebben de ambitie en het vermogen om een wereldspeler te worden. Het is geweldig om mijn ervaring én mijn netwerk in te kunnen zetten om onze doelen te verwezenlijken”.

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend NV: “Ik ben erg verheugd met de komst van Peter Veer en overtuigd dat wij met hem onze internationale ambities in stroomversnelling kunnen brengen. Met Peters benoeming en de continue uitbreiding van ons verkoopnetwerk in het buitenland spelen wij in op de toenemende vraag van multinationals om internationaal beleverd te worden met kantoorinrichting.”

Naast Veer en Sterken bestaat de directie van Koninklijke Ahrend NV uit CFO Rolf Verspuij en Jirka Kejval, Vice President International voor de regio’s Oost-Europa, Rusland en Afrika. Met een omzet van circa 280 miljoen euro is Koninklijke Ahrend NV een toonaangevende speler in de kantoorinrichtingssector en met eigen vestigingen actief in zeventien Europese landen, Rusland, China en Dubai. Tot de groep behoren Ahrend, Gispen, Presikhaaf, Roels en Techo die ieder op eigen wijze de markten bewerken.

www.ahrend.com

      

Deel op Social Media

 

01-09-2015 7:27

Volgende week staat er in Rotterdam iets bijzonders te gebeuren. Dat beweren althans de bedenkers van Workplace One. De aldus genaamde werkplek is volgens het bedrijf WIAR de 'missing link van HNW'. Op 10 september wordt het product gelanceerd. De zogenoemde WS1 - volgens de bedenkers 'de ideale thuiswerkplek' - wordt geproduceerd bij PAMI.

Oprichters van WIAR, André Roessen en Robert Witvliet, zijn bijna 10 jaar gepassioneerd actief met het creëren van Workplace Performance voor gewaardeerde klanten. "In deze tien jaar hebben wij, aan de hand van vele mooie en succesvolle huisvestingsprojecten keer op keer concreet kunnen vaststellen dat een inspirerende werkomgeving, waarin de strategie is verankerd en natuurlijk ook arbo-conform is, veel meer oplevert dan het kost. Vanuit dit denken is het idee ontstaan voor de WS1, omdat er in de praktijk nog geen goede oplossing voor een professionele thuiswerkplek beschikbaar is."

De werkplek thuis en onderweg bevindt zich nog in een grijs gebied van gedogen, waarvoor HR-afdelingen veelal naar oplossingen zoeken in de arbeidsvoorwaarden. "Thuiswerken is inmiddels een vast gegeven en het is toch vreemd dat er nog geen echte specifieke arbo-conforme thuiswerkplekken op de markt zijn. Wanneer medewerkers fysieke klachten krijgen of niet optimaal kunnen presteren, dan heeft de werkgever daar uiteindelijk ook last van. Kortom de WS1 creëert een win-win situatie."

"WIAR is al jaren gespecialiseerd in het creëren van High Performance Werkomgevingen. Wij vinden het van groot belang dat werkplek ‘thuis’ hetzelfde comfort en kwaliteit biedt als de werkplek op uw kantoor. Na 2 jaar productontwikkeling komt de arbo-conforme thuiswerkplek op de markt, welke qua look en feel uitstekend geïntegreerd kan worden in uw woning. De WS1 is door de gerenommeerde meubelproducent PAMI in productie genomen en wordt op 10 september officieel gelanceerd."

www.wiar.nl

Deel op Social Media 


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >