Nieuws


30-05-2015 8:30

Moroso heeft een nieuwe showroom. Gisteren (donderdag 28 mei) opende de Italiaanse meubelfabrikant een nieuw onderkomen in Amsterdam.

Het betreft een nieuwe presentatie van Moroso gecombineerd met FEM Home kleden, Tom Dixon en Flos-verlichting enTom Dixon accessoires. "De aankleding is gedaan door Erik Gutter, die er een mooie samensmelting van heeft gemaakt."

De showroom is te vinden aan de Cruquiusweg 109 R in Amsterdam.

www.moroso.it

Deel op Social Media 

26-05-2015 8:30

Enkele jaren na de introductie van de bijzondere 3D-bureaustoel ON komt de Duitse fabrikant Wilkhahn met een nieuwe kantoorstoel: de IN. De nieuwe stoel in volgens Hans Trilsbeek van Wilkhahn Nederland 'net zo revolutionair als de ON'.Het product wordt op 18 juni officieel in Nederland gepresenteerd.

"De IN is een high-tec stoel", aldus Wilkhahn. "De ontwerpers ontwikkelden verschillende geniale technische kenmerken, die op een slimme manier met elkaar interacteren." Het resultaat is een stoel waarin het 3D-principe nog verder is uitgewerkt dan in de ON. Zo maken bijvoorbeeld ook de armleggers nu integraal deel uit van het 3D-mechanisme: ze zijn onafhankelijk van elkaar te bewegen.

Bij de IN is gebruik gemaakt van technieken uit de autoindustrie. Het resultaat is een uiterst dynamische stoel. "De IN biedt de gebruiker een groot spectrum aan bewegingsmogelijkheden", aldus Wilkhahn. "Bovendien is de rugleuning gemaakt van een bijzonder materiaal, dat ook in de topsport gebruikt wordt. Hiermee bieden we gebruikers een ideale ondersteuning." Volgens Wilkhahn volgt de IN de gebruiker als een tweede huid.

De IN wordt in Nederland gepresenteerd op 18 juni in de Wilkhahn-showroom in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Wilkhahn nederland viert dan tevens het 40-jarig bestaan.

www.wilkhahn.nl

Deel op Social Media 

26-05-2015 7:59

Nieuws van Stichting Zetel: op zaterdag 30 mei verandert de opstelling in expositielocatie PEK2 in Amsterdam naar het thema 'Prototypes'. Op zondag 31 mei en maandag 1 juni kan de nieuwe tentoonstelling bekeken worden in de aanwezigheid van de ontwerpers.

PEK 2 is op  zondag 31 mei van geopend van 15.00-17.00 uur en op maandag 1 juni van 18.00-20.00 uur.

In de lichtvitrine toont Jacob de Baan twee nieuwe concepten, de series Safir en Deniz. Hij geeft deze opstelling de titel 'Inspired by Istanbul' mee, naar de stad waar hij nu een jaar woont. Jacob is voor deze gelegenheid in Nederland.
Voorts is onder meer de serie Upside Down van Elise Luttik te zien, alsmede de krachtige ambachtelijke concepten van het nieuwe ontwerpersduo Mr. and Mrs. Büsse en de sterke doordachte geometrische werken van Kees Sabee.

Deze zomer werkt stichting Zetel, in samenwerking met Brigitte Schapendonk, aan de ontwikkeling van ontwerpersportretten. Mariska van der Burgt zal dit plan kort toelichten.

Stichting Zetel gebruikt Pek2 als een levendige ontmoetingsplek voor haar netwerk.
De normale openingstijden zijn : woensdag t/m zaterdag van 12.00-18.00 uur.

www.facebook.com/pek2popupgalerie?ref=hl

Deel op Social Media 
 

24-05-2015 8:30

Rohde & Grahl maakt nu 2 jaar deel uit van de Nowy Styl Group, één van de grootste fabrikanten van kantoormeubilair binnen Europa. De Nowy Styl Group is actief in ruim honderd landen en beschikt over productielocaties in diverse landen. Kortgeleden is daar een gloednieuwe locatie bijgekomen. In het Poolse Jaslo is een ultramoderne fabriek gebouwd met een oppervlakte van 24.000 vierkante meter, vergelijkbaar met 688 Olympische zwembaden.

"Niet alleen de oppervlakte is indrukwekkend", aldus de woordvoerder. "Elke machine is in staat om maar liefst acht elementen per minuut te produceren. Bovendien wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. Een mooi voorbeeld daarvan is ‘laser edging’, een milieuvriendelijke manier om de randafwerking van plaatmateriaal onzichtbaar te realiseren."

De nieuwe productielocatie in Jaslo is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Nowy Styl Group als ‘global furniture supplier’. "Het betekent voor Rohde & Grahl een forse uitbreiding in zowel de productiecapaciteit als de productportfolio en resulteert in een uitstekende concurrentiepositie op de Nederlandse en internationale markt."

www.rohde-grahl.nl

Deel op Social Media 

21-05-2015 15:44

Schaffenburg Office Furniture, specialist in het inrichten van kantoren en produceren van kantoormeubilair, heeft de Business Success Award gewonnen in de categorie ‘Klein Bedrijf’.

Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan bedrijven die zichzelf weten te onderscheiden van de massa. Schaffenburg kwam als winnaar uit de bus vanwege de innovatieve en duurzame initiatieven die het bedrijf het afgelopen jaar heeft ondernomen. Eén van die initiatieven is een bijzondere samenwerking met productontwerper Spyros Kizis.Duurzaamheid is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de interieurbranche. Om in te spelen op deze trend, is Schaffenburg een exclusieve samenwerking aangegaan met de Griekse ontwerper Spyros Kizis. Kizis staat bekend om zijn werk met biologische afbreekbare materialen. Hij ontwierp de Artichair, een duurzame stoel die gemaakt is van kardoenvezels. De komende tijd zal Kizis meer nieuwe kantoormeubelen ontwerpen voor Schaffenburg.
Meubels van kardoenvezels.Kenmerkend aan het werk van Kizis is dat de ontwerpen van zijn hand, gemaakt zijn van de vezels van kardoen, een distel die verwant is aan de artisjok. Door de vezels te mengen met een speciale biologische lijm, ontstaat een zeer duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Bijzonder is bovendien dat naast kardoenvezels ook gebruik wordt gemaakt van de zaadjes van de kardoenplant. Na gebruik kan de stoel worden teruggeven aan de natuur en ontstaan er weer nieuwe planten. Dit innovatieve en duurzame idee was één van de redenen waarom het NBSA-instituut Schaffenburg heeft verkozen tot het beste 'Klein Bedrijf' van 2015.

Het project van Schaffenburg en Kizis ging van start in 2014. Sinds die tijd hebben de kantoormeubelproducent en designer zich gebogen over het ontwerp van meubels die naast duurzaam ook comfortabel zijn. In de komende maanden zullen de prototypes worden uitgewerkt naar meubels die passen op de werkvloer. Inmiddels is door meer fabrikanten interesse getoond in dit vernieuwende materiaal. Binnenkort zijn de eerste versies van de modellen te zien in de showroom van Schaffenburg.

www.schaffenburg.nl

 

Deel op Social Media

 

20-05-2015 16:20

De bedrijven Score en Ergoxs gaan over in jongere handen. Na bijna 20 jaar lang te hebben gezorgd voor een gezonde groei en doorontwikkeling van de ondernemingen, draagt Henk Nauta (61) nu zijn aandelen over aan zijn zonen Daan (32) en Mark (31). Mark is al enige jaren mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen ErgoXS en Daan zet op het moment Score op de kaart in Azië en Australië.  

Score is al ruim 35 jaar actief in ergonomische zitoplossingen en aanverwante accessoires. "Het is een prachtig bedrijf met een stevig fundament en nog veel groeipotentie", geeft Daan aan. "Van oudsher hebben we in diverse nichemarkten in Europa een zeer sterke marktpositie, maar onze producten vinden hun weg inmiddels ook ver daarbuiten. Met de zadelkrukken  is Score uitgegroeid tot een toonaangevende  partij in de medische en dentale markt over de gehele wereld. Het afgelopen jaar hebben we ons met name gericht op export naar Azië en Australië. Vooral de unieke in eigen huis ontwikkelde producten voor de medische markt vinden door deze focus inmiddels vele tevreden gebruikers in onder andere Australië, Taiwan, Singapore, Maleisië en Korea. Ook vanuit het Midden-Oosten is veel interesse in onze (Europese) kwaliteitsproducten."

Score heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in productontwikkeling. Hierdoor is er een reeks nieuwe producten op de markt gezet. Voorbeelden hiervan zijn: de werkstoelen lijn Score At Work, die met één 'look and feel' een stoel biedt voor nagenoeg iedere werkplek, van productiehal tot directiekamer. "Ook nieuw is de Medimove , de medische behandel- en transportstoel, waarmee Score een belangrijke oplossing biedt voor de grote behoefte aan efficiëntieverbeteringen in ziekenhuizen. De nieuwe gepatenteerde voetensteun Score PRO959  behoort ook tot deze opsomming van nieuwe aanwinsten."

ErgoXS zit de laatste jaren ook goed 'in de lift', aldus Mark met een knipoog naar het assortiment elektrisch in hoogte verstelbare ophangsystemen voor grote (touch) beeldschermen. "Voor elke denkbare klantwens op het gebied van ophangsystemen, biedt ErgoXS een passend product. Onder de merknaam ErgoFrame is ErgoXS in Nederland en omringende landen sterk vertegenwoordigd. Door de enorme internationale vraag naar het nieuwste product, de ErgoFrame SMART Kapp Trolley vinden ErgoXS producten inmiddels ook haar weg naar exportlanden als Spanje en Tsjechië. 

De kans om de bedrijven samen met senior, die nog een aantal jaar aan zal blijven als directeur, verder door te mogen ontwikkelen grijpen Daan en Mark met enthousiasme aan. De nadruk ligt de komende tijd op een verdere internationalisering van beide bedrijven. "Met een team van circa 45  medewerkers in verschillende disciplines zoals productontwikkeling, in-house productie, verkoop en marketing heeft zowel Score als ErgoXS daarvoor een zeer goede basis."


www.scorenl.com

www.ergoxs.com

Deel op Social Media

 

20-05-2015 13:00

Ontwerper Roderick Vos heeft een gestoffeerde stoel ontworpen voor Designonstock. Vos: "Eindelijk heb ik in samenwerking met Designonstock een gestoffeerde stoel kunnen maken uit een basis-materiaal dat mij al jarenlang blijft boeien: plywood, hoogwaardig multiplex. Hout dat laag over laag over laag onder hoge druk is verlijmd, op zo'n manier dat het flexibel is en toch ijzersterk."

Zo’n basisschaal biedt volgens de ontwerper veel voordelen. "Allereerst kan je de zitschaal mooi dun houden, terwijl je toch een sterke vorm hebt met een verende, flexibele rug. Dat kan niet bij een traditionele stoel met een stalen buisframe, en bovendien ben je met het gebruik van een multiplex schaal echt veel vrijer in de vormmogelijkheden. Nu kon ik eindelijk een organische gevormde schaalvorm creëren."

Het door Vos ontworpen gestoffeerde stoeltje oogt niet zo massief, maar is volgens de ontwerper toch ijzersterk. "Dat moet ook wel, want geen enkel meubelstuk wordt zo intensief en dynamisch gebruikt als de stoelen rondom de eettafel. Om de fijnheid van de schaalvorm te benadrukken hebben we ook gebruik gemaakt van een buisframe onderstel, maar dan wel zo dun mogelijk. De schoonheid van dit stoeltje zit natuurlijk ook nog in de achterpoten, met het prachtige kunststof dopje dat we speciaal voor dit project hebben ontwikkeld. Het detail waarbij het buisframe met de vorm van de rug van de zitschaal meeloopt, vind ik een zeer essentieel onderdeel van het totaal ontwerp. Er ontstaat -door het wat hogere onderstel - een soort 'insect op poten’, vandaar de gedachte om deze stoel dan maar Cavalletta (=sprinkhaan) te noemen."

www.roderickvos.nl

Deel op Social Media  

19-05-2015 15:45

De manier waarop we tegenwoordig (willen) vergaderen, presenteren en informatie delen, is met de ontwikkeling van technologie mee veranderd. Visueler, eenvoudiger, sneller en meer geïntegreerd. AV & ICT-leverancier BIS biedt de oplossingen om op deze nieuwe manier te vergaderen en integreert deze in de totale inrichting.Het bedrijf houdt op 3 juni een 'inloopdag'.

BIS nodigt  klanten en andere geïnteresseerden uit om de nieuwste trends op Audiovisueel & ICT gebied zelf te ervaren tijdens de inloopdag op woensdag 3 juni as. "Tijdens deze ‘AV Xperience 2015’ in onze Ridderkerkse showroom worden - naast demonstraties van de nieuwste audiovisuele mogelijkheden - ook korte en interactieve workshops verzorgd over Pakkend presenteren, Cloud video met Lync integratie en Beleving tijdens het vergaderen."

BIS integreert al jaren innovatieve audiovisuele apparatuur in de totaalinrichting van een scala aan ruimtes. "Om de geavanceerde audiovisuele apparatuur te integreren in de ruimte en AV en interieur elkaar te laten versterken, heeft BIS eigen interieurarchitecten in dienst. Voor bezoekers die zich voor 18 mei 2015 hebben aangemeld voor de BIS AV Xperience maken zij een prachtig maatwerk ontwerp van een professionele en inspirerende ruimte. Dit ontwerp wordt ook gevisualiseerd op een mood board en mag door de bezoeker meegenomen worden."

www.bis.nl

Deel op Social Media 

11-05-2015 8:23

Ontwikkelingen bij de Duitse fabrikant Wilkhahn. Na een reorganisatie in 2013 en een consolidatie van de positie in 2014 heeft Wilkhahn-topman Jochen Hahne besloten in 2015 de weg naar substantiële groei in te slaan door een CSO toe te voegen aan de bedrijfstop. Sinds 20 april is Volker Starzmann als zodanig in functie.

Volker Starzmann

Voorheen was Jochen Hanhe CEO én international verkoopdirecteur van de Duitse producent van projectmeubelen. Door Starzmann aan te stellen hoopt Hahne de ontwikkeling van Wilkhahn nog beter te kunnen laten verlopen. “Onze groeimogelijkheden zijn excellent dankzij onze unieke producten en goede merkpositie”, aldus Hahne.”

Jochen Hahne

Die groei kan onder meer geboekt worden in Noord-Amerika. “Nadat we in 2008 een vestiging kregen in Chicago kunnen we nu een lange termijn-strategie ggaan ontwikkelen voor die markt.” Met ingang van deze maand (mei 2015) zal Simone Vingerhoets-Ziesmann gaan fungeren als CEO van de US-vestiging van Wilkhahn. “We staan op het punt om een nieuwe kantoorstoelenlijn te introduceren”, aldus Hahne. “Daarmee kunnen we wereldwijd kansen gaan grijpen.”

Simone Vingerhoets-Ziesmann

www.wilkhahn.de

Deel op Social Media 
 

11-05-2015 8:20

Designstudio ZAG introduceert een innovatief en ergonomisch ontwerp: de Zami, wat Japans is voor ‘goed zitten’. "En dat is precies waar deze sierlijke kruk voor zorgt: door de dubbele gebogen zitvorm strek je automatisch de rug en neem je een actieve houding aan", aldus ontwerper Ruud-Jan Kokke en orthopeed Piet van Loon.

Op 5 mei lanceerden Kokke en Van Loon de nieuwste kruk Zami Smart in Amerika via Indiegogo.
Twee Nederlanders, gerenommeerd ontwerper Ruud-Jan Kokke en orthopeed Piet van Loon zijn het brein achter de kruk. "Door het toenemende gebruik van computers en tablets zit men tegenwoordig vaak in een verkeerde, statische houding. Hierdoor ontstaat een zogenoemde ‘gameboyrug’."

Om dit tegen te gaan, ontwikkelde Van Loon de 'goed zitten’-uitgangspunten. Hiervoor werd hij geïnspireerd door boomstammen en rotsen, waarop men vroeger ging zitten om even tot rust te komen. Op zo’n stam of rots zit je zonder moeite recht en in balans. Kokke vertaalde de uitgangspunten vervolgens in de Zami Life.

Deze kruk van hoogwaardig aluminium en hout is slank vormgegeven, licht in gewicht en past goed in de huiskamer, fitness- en yogaruimte of op het kantoor. "Het zitmeubel is dé ideale oplossing voor mensen met lage rugproblemen, nek- en schouderklachten en het Restless Legs Syndroom. Zami ‘reset’ als het ware de lichaamshouding, waardoor de klachten afnemen of zelfs verdwijnen."

Het designmeubel heeft volgens de bedenkers ook een preventieve werking. "De Zami zorgt er namelijk voor dat men steeds varieert van zitpositie. Hierdoor worden onbewust de rompspieren geactiveerd en versterkt. Het gevolg: stevige billen, buik en borsten, maar bovenal een soepele rug, de basis van een gezond en vitaal lichaam. En wie eenmaal de Zami heeft geprobeerd, zal ook op andere zitmeubels automatisch de goede houding aannemen."

www.zami.life

Deel op Social Media 

08-05-2015 9:00

De leden van de PMF, vereniging voor Project Meubel Fabrikanten (voorheen bekend onder de naam Vereniging van Systeem-, Kantoor en Bedrijfsmeubelen VSM) hebben in goed onderling overleg besloten om de activiteiten van de vereniging te gaan veranderen.

"De markt is de afgelopen jaren flink veranderd en veel marktpartijen zijn verdwenen of opgegaan in een groter geheel", aldus een woordvoerder. "Het aantal Nederlandse producenten is fors afgenomen en er is een flinke groep nieuwe aanbieders bijgekomen."

"De afgelopen jaren is veel nieuws op ons afgekomen. Een kleine greep:Het Nieuwe Werken, opbergen in de cloud, leegstand in de kantoren en vooral ook de ervaring dat kennis delen meer oplevert dan kennis vergaren. Vele veranderingen dus in ons handelen en denken over het inrichten van kantooromgevingen en het faciliteren van werkprocessen op kantoor, in de zorg, in het onderwijs en thuis."

Het leek de huidige leden van de PMF (VSM) dan ook een goed idee om de vereniging en de doelen die deze nastreeft eens kritisch tegen het licht te houden en te kijken of deze nog voldoen aan de eisen die de branche en de klant daaraan stelt. "We hebben besloten zowel de criteria voor het lidmaatschap als het doel en de activiteiten van de PMF(VSM) grondig te gaan veranderen."

Tot op heden was het lidmaatschap voorbehouden aan Nederlandse producenten. In de nieuwe opzet kunnen de volgende personen en organisaties lid worden:

1)      Bedrijven en professionals die zich bezig houden met het inrichten van ruimten voor werken (kantoor en thuis), onderwijs, zorg en andere professionele omgevingen. Hieronder vallen dus producenten, dealers, importeurs, agenten en buitenlandse producenten met een vestiging in Nederland.

2)      Toeleveranciers van onderdelen aan producenten van kantoormeubelen.

3)      Leveranciers van accessoires op en rond de werkplek, verlichting, scheidingswanden, plafonds, vloerbedekkingen en akoestische materialen

De doelen van de vereniging zijn verzamelen en delen van kennis omtrent alles dat te maken heeft met de inrichting van ruimten.Het bundelen van krachten voor lobby’s richting overheden, inkoop- en exportactiviteiten en juridische bescherming. En het bieden van een platform voor onderwijsinstellingen en kennisinstituten.

"De bedoeling is om een laagdrempelig platform te creëren, met een zeer bescheiden contributie, dat minimaal vier keer per jaar een bijeenkomst organiseert met sprekers over uiteenlopende onderwerpen, op interessante locaties, waar veel gelegenheid zal worden geboden voor het uitwisselen van ervaringen en netwerken."

Op 11 juni 2015 wordt een kick-off bijeenkomstgeorganiseerd in de voormalige showroom van Hessing (nu Louwman Exclusive), langs de A2 bij Utrecht, waar, naast voordrachten van een tweetal bekende sprekers uit het vakgebied, nadere uitleg gegeven zal worden over het doel van de vereniging, de activiteiten die daarin zullen worden ontplooid en de voordelen van het lidmaatschap.

Deel op Social Media 

06-05-2015 9:16

Werkomgevingsspecialist Steelcase brengt een vernieuwde versie van de Think-stoel op de markt. "Think zag het levenslicht in 2004 en werd destijds omarmd als een innovatieve stoel met geweldige prestaties", aldus Steelcase.

Think was volgens het bedrijf het eerste product in de wereld dat de Cradle-to-Cradle-certificering ontving. "Mede daardoor groeide de stoel al snel uit tot icoon op het gebied van duurzaam design. Steelcase heeft de populaire stoel nu aangepast aan de hedendaagse behoeften waardoor het opnieuw als voorloper geldt op het gebied van duurzaamheid, design, gebruikersgemak en comfort."

Think staat dankzij het eenvoudig zelf instellend mechanisme, zijn ergonomische eigenschappen en zijn milieuvriendelijk concept sinds jaar en dag te boek als één van de meest geavanceerde stoelen uit de middenprijsklasse. Think werd ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde designer Glen Oliver Löw, het milieuadviesbureau McDonough Braungart Design Chemistry en het Institute of Product Development in Kopenhagen.

"De vernieuwde Think is een slankere en meer verfijnde uitvoering dan zijn voorganger en komt daarmee in elke omgeving tot zijn recht. De stoel heeft zachtere en meer natuurlijke buigingen, betere overgangen van materialen en een hoogwaardiger afwerking."
De stoel heeft op de belangrijke aspecten een upgrade ondergaan, waardoor Think volgens Steelcase volledig aansluit bij de wensen en eisen die kenniswerkers vandaag de dag stellen aan een bureaustoel.

Allan Smith, Global Marketing Director bij Steelcase: "Kenniswerkers zitten nog steeds dagelijks gedurende lange aaneengesloten periodes op hun stoel, maar tegelijkertijd zijn ze ook meer mobiel geworden en wisselen ze bureautaken vaker af met overleg met collega’s. Doordat bij de vernieuwde Think de bediening nog meer is geïntegreerd in het ontwerp en deze nog eenvoudiger in het gebruik is, biedt de stoel de flexibiliteit om snel en gemakkelijk te schakelen tussen individuele taken en samenwerkmodus. Dankzij de aanpassingen biedt de vernieuwde Think-stoel zowel het comfort en de ondersteuning van een bureaustoel als de flexibiliteit en het ontwerp van een vergaderstoel."

Geïnteresseerden kunnen de vernieuwde Think zelf ervaren op de stand van OCS+ Steelcase (hal 09 | stand 144) tijdens de Facilitaire Vakbeurs Amsterdam Rai op 27 en 28 mei.

www.steelcase.com

Deel op Social Media 
 

04-05-2015 8:00

Vanaf vrijdag 1 mei is inrichter Ahrend partner van het BNR-radioprogramma The Friday Move. De komende maanden zal de radioshow op vrijdagmiddag ook een aantal keer vanuit Ahrend-locaties worden uitgezonden. Met BNR wil Ahrend naar eigen zeggen 'op een inspirerende en sympathieke manier de ongekende potentie van een nieuwe en betere werkomgeving delen met ondernemend Nederland'.

“Bij Ahrend hebben we een passie voor totaalinrichten: Het creëren van inspirerende werkomgevingen, waar je energie van krijgt. Of het nu gaat om werkplekken, ontvangstruimtes of vergaderplekken. Of om kantoren, onderwijs of zorg. Wij denken graag met de klant mee en willen een toegankelijke partner zijn voor al hun inrichtingsvraagstukken.”

Een nieuwe inrichting kan veel doen voor de uitstraling van een organisatie en de productiviteit van de medewerkers. "Er wordt als het ware nieuwe energie door het gebouw geblazen. Middels dit partnership met BNR willen we deze boodschap actief delen en organisaties laten weten dat ze met inrichtingsvraagstukken altijd welkom zijn bij Ahrend”, aldus Arnold Struik (Concept en Design Director Ahrend).

Ahrend heeft heel bewust gekozen voor zowel BNR Nieuwsradio als The Friday Move. "BNR Nieuwsradio heeft een unieke positie in het Nederlandse radiolandschap. Geen andere radiozender in Nederland biedt een dergelijk hoog selectief bereik in de brede professionele doelgroep - bedrijfsleven, onderwijs en zorg - die Ahrend bedient. Daarbij kenmerken de BNR-luisteraars zich als ambitieuze, ondernemende mensen die continu op zoek zijn naar (persoonlijke) verbetering."
The Friday Move wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. “Een perfecte match en we kijken er dan ook naar uit het programma binnenkort in ons nieuwe Inspiration Centre te ontvangen”, aldus Struik.

BNR The Friday Move is elke vrijdag van 16:00 tot 18:30 uur te horen op BNR Nieuwsradio.

www.ahrend.nl

Deel op Social Media 


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >