Nieuws


28-05-2010 8:21

Leolux en Herman Miller Import Agency HME organiseren op 30 mei een event in hun “Huis vol mooi en bijzonder”. Samen met een groot aantal partners uit Krefeld en omgeving, verzorgen ze een inspirerende zondagmiddag rond het thema Lifestyle. HME introduceert dan  onder meer de nieuwe ‘Lifework’ collectie van Herman Miller

Het Learning and Experience Centre biedt op tweeduizend vierkante meter ruimte aan tal van hoogwaardige presentaties. Naast de vaste exposanten, Leolux en HME Import Agency, presenteren zich tijdens het Lifestyle Event verschillende locale ondernemers met hoogwaardige noviteiten: Porsche Zentrum Willich, Kempkens Juweliere, Blume Hermes, Parfumerie Pieper en de modehuizen van Sandra Wenk en Marcel Pennart. Het culinaire deel komt voor rekening van Konditorei Büskens, Franken Delicatessen en Ausgesuchte Weine.

Tijdens het lifestyle event biedt HME haar gasten een exclusieve sneak preview van de nieuwe lijn 'Lifework' van fabrikant Herman MIller. Deze meubellijn is speciaal ontworpen voor het creëren van de ideale thuiswerkplek voor elk individu. "Herman Miller creëert ruimtes waarin mensen met genoegen werken, genezen, leren en leven, door innovatieve interieuroplossingen te onderzoeken, te ontwerpen, te produceren en te distribueren ter ondersteuning van bedrijven, organisaties en individuen overal ter wereld.", aldus de woordvoerder van HME. 

"Het lifestyle event is een unieke kans om het brede productportfolio van Herman Miller te beleven en te ervaren waaronder ’s werelds eerste cradle to cradle bureaustoel Mirra, de met awards bekroonde bureaustoelen Aeron, Celle en Embody, het eenvoudig en intelligente bureaumeubelsysteem Sense, het veelzijdige kastenprogramma Meridian en de allernieuwste multifunctionele stoel Setu."

27-05-2010 1:05

Hij is al ‘een gezellige vriend’ genoemd, een ‘socializer’ en een ‘Prosecco-pleaser’. Wie plaatsneemt in de Seaser, waant zich naar verluidt de keizer van Rome. De ergonomie zorgt voor een open en extraverte zithouding, met voldoende steun voor de onderrug. De lounge stoel Seaser is het eerste product van het Nederlandse designmerk Lonc.

Op 3 juni wordt de stoel officieel onthuld. In de Haagse Caballero Fabriek worden de eerste dertig stoelen (in negen trendy kleuren) in gebruik genomen. Lonken mag. Claimen is ook een optie.
Lonc (subtitel: Living products) is een samenwerkingsverband van enkele bedrijven in de Caballero Fabriek. De Seaser, het eerste product, komt uit de koker van productontwerper Rogier Waaijer: "Ik haal mijn inspiratie vaak uit de natuur. Misschien daarom is de vorm van de stoel zo organisch geworden. Hij oogt als een sculptuur, maar dan wel eentje met heel veel zitcomfort. Dat laatste ontbreekt nogal eens. Op de meubelbeurs in Milaan hebben we veel vergelijkbare stoelen gezien. Er zitten leuke modellen tussen, maar ze zitten voor geen meter."

‘Ook voor ontwerpers van stoelen is het crisis. Een stoel heeft weer gewoon vier poten, een rugleuning en een zitting', meldde de Volkskrant dit voorjaar in de bijlage Wonen. Eerlijk gezegd past de Seaser totaal niet in deze trend. De stoel bestaat uit één stuk polyethyleen, is hol van binnen en heeft geen poten. Om deze vormgeving te kunnen realiseren, koos Waaijer voor de zogenaamde ‘rotatiegiettechniek'. Zo kon ook het gewenste hoogwaardige afwerkingsniveau bereikt worden.
De stoel heeft meer voordelen. Het materiaal polyethyleen is weerbestendig, makkelijk te reinigen, 100 procent recyclebaar en oersterk. Waaijer: "Geloof me, zo'n Seaser kun je redelijk misbruiken." Verder vermeldenswaardig is het feit dat de stoel ‘zelfontwaterend' is. Waaijer ontwierp hem zo dat plasjes water niet blijven liggen in de achterkant van de zitting maar langzaam zijwaarts weglopen. Een droge stoel in de tuin is wel zo prettig.
De Seaser is overigens niet alleen geschikt als tuinmeubel. Ook in de woonkamer of de lobby van een bedrijf of hotel kan hij dienst doen. Zelfs voor de openbare ruimte is het concept geschikt. De holle ruimte aan de onderkant kan namelijk worden opgevuld met zand of kiezelstenen en afgesloten met een metalen dekplaat. Zo wordt de stoel van 11 kilo verzwaard tot 30 kilo, een gewicht waar je niet zomaar even mee gaat slepen. Wilt u nog een stap verder gaan? Compleet verankeren in beton of hout is ook mogelijk. Daarmee zijn alle snode plannen bij voorbaat kansloos.

Lonc werkt momenteel hard aan een gestoffeerde versie met een brede range aan afwerkingen en kleuren. "The sky is the limit wat ons betreft", aldus marketingmanager Jacqueline Broersz.
Wat kunnen we verder van dit nieuwe merk verwachten de komende tijd? Broersz: "De collectie wordt strategisch opgebouwd. We zullen diverse productlijnen op de markt brengen. De Seaser krijgt later dit jaar een broertje, de Teaser. Dit bijzettafeltje kun je ook gebruiken als voetenbankje, krukje of plantenbak. Verder zijn we bezig met andere producten, zoals salontafels en aluminium vouwschalen. Natuurlijk allemaal met onze karakteristieke signatuur van gekromde lijnen. Je ziet direct dat het een Lonc is."

Lonc is op en top Haags. Er zijn verschillende ondernemers uit de Caballero Fabriek bij betrokken. Hun ultieme uitdaging was het in de markt zetten van een eigen merk. Lonc richt zich op de Benelux en wil later uitbreiden naar de rest van Europa. Concrete belangstelling voor de Seaser is al getoond door Binck 36 en Labs 55 (bedrijfsverzamelgebouwen voor de creatieve industrie). Ook enkele restaurants in de regio zijn geïnteresseerd. Verder worden er gesprekken gevoerd met designwinkels in het hogere segment.

Het standaardmodel van de Seaser kost 449 euro. De levertijd bedraagt 6 weken.
Voor wie er op 3 juni in de Caballero Fabriek niet bij kan zijn: van 26 september tot en met 4 oktober is Lonc vertegenwoordigd op het designpaviljoen van de Woonbeurs.
 

25-05-2010 8:30

En u maar denken dat 100% Design dit jaar niet doorgaat. Voor wat betreft de editie in Rotterdam klopt dit helaas. Maar het 'moederevenement' in London gaat wel gewoon door. Van 23 tot en met 26 september kunt u ruim 4.000 designproducten bekijken.

100% Desisgn London wordt dit jaar al voor de zestiende keer gehouden. En opnieuw zijn er ontwerpen te zien op het gebied van meubels, verlichting en interieur. "De trends van de toekomst, technologie en innovatie maken dit tot een unieke bestemming voor architecten en interieurprofessionals", meldt de organisatie van het evenement. 

Het evenement wordt gehouden in Earls Court London.

21-05-2010 8:00

SKO in Oldenzaal introduceert een nieuwe meubellijn: Coupé. Het nieuwe product wordt op 2 juni gepresenteerd.

Het meubel is volgens SKO bijzonder geschikt voor innovatieve, open kantooromgevingen, waarbij invulling kan worden gegeven aan activiteiten zoals aanlanden, kort en lang vergaderen, werken in projectteams en het creëren van tijdelijke werkplekken. 

De Coupé heeft een modulaire opbouw, zowel in breedte als in hoogte. "Er ontstaat een 'room in a room' , die, door zijn vormgeving, rekening houdt met de akoestiek in open ruimtes."

Het zitcomfort is goed en door de mogelijkheid van hoogte- en diepteverstelling van het blad, is het systeem volgens SKO ergonomisch verantwoord. Er zijn voorts diverse opties toe te voegen, zoals stroom- en datapunten en verlichtingsarmaturen.

20-05-2010 9:13

De internationale vakbeurs Orgatec verwacht van 26 tot en met 30 oktober circa zevenhonderd deelnemers uit zo’n 35 landen te kunnen begroeten. Die zijn samen goed voor 112.800 vierkante meter beursoppervlakte, verdeeld over de hallen 6 tot en met 10. Volgens de organisatie hebben zich inmiddels vrijwel alle marktleiders aangemeld. Als voorbeelden worden genoemd Kinnarps Samas en – terug van weggeweest – Haworth, USM Schärer, COR/interlübke, Ruckstuhl, Osram, Philips en Kindermann.

Zoals gebruikelijk legt de Orgatec de nadruk op de onderwerpen interieur, verlichting en vloerbedekking. Ook akoestiek en media/conferentietechniek zijn dit keer kernonderwerpen. Thema dit keer: ‘Succesfactor Kantoor’. Ondertitel: ‘Hoe een goede kantoorinrichting de efficiency en productiviteit van een onderneming kan verbeteren’.

Op dit moment komt meer als de helft van alle deelnemers uit het buitenland. Traditioneel is de Italiaanse industrie, na de Duitse ‘thuisdeelnemers’ het sterkst vertegenwoordigd. Daarna volgen de Spaanse, Deense, Zwitserse en Turkse deelnemers. In vergelijking met de vorige editie is ook de deelname uit de Verenigde Staten toegenomen. Italië, Spanje, Taiwan en China zullen aanwezig zijn met groepspresentaties. Nederland wordt niet genoemd door de organisatie. Naar verwachting zullen, naast individuele Nederlandse deelnemers, weer veel kantoorinrichters aanwezig zijn op de stands van de moederbedrijven.

De beurs wordt omlijst door een uitgebreid programma van symposia, workshops en themapresentaties.

In 2008 kwamen ruim 62.000 bezoekers naar Keulen. Bijna de helft daarvan was afkomstig van buiten Duitsland.
 

20-05-2010 8:47

Het Finse meubelbedrijf Artek introduceerde onlangs haar ’10- UNIT System' stoel, ook bekend onder de naam ‘One chair is enough’. Deze nieuwe stoel wil symbool staan voor innovatie op het gebied van materiaal, milieu en duurzaamheid.

De stoel, naar ontwerp van de Japanse architect Shigeru Ban, is gemaakt van UPM ProFi hout plastic composiet, waardoor een combinatie van eigenschappen is ontstaan van houtvezels en plastic. De basis voor dit materiaal is gerecycled papier en plastic. De composiet is zeer sterk, UV-bestendig en door de lage vochtabsorptie van het materiaal waterbestendig, wat de stoel geschikt maakt voor binnen- en buitengebruik.

Dit volledig modulaire systeem is gebaseerd op L-vormige onderdelen die op vele manieren kunnen worden gecombineerd, waardoor een stoel, een tafel of een bank ontstaat. Door het slimme en eenvoudige ontwerp is het zeer gemakkelijk de meubels te monteren en demonteren. De standaard kleuren van het 10-UNIT system zijn zwart en wit, andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Dit milieutechnisch duurzaam product kan worden afgebroken door verbranding of kan worden gerecycled. Alle materialen in het composiet zijn niet giftig. Het 10-UNIT System is gemaakt in samenwerking met de Finse papierfabrikant UPM.

Het 10-UNIT System is volgens Frans Bruinsma, Benelux importeur van Artek, een product dat uitstekend past bij Artek. De hoekstenen van Artek’s productontwikkeling zijn ethiek, esthetica en ecologie. Dit betekent een combinatie van hoge kwaliteit, tijdloos design en een sterke ontwerpideologie.

Het Finse meubelconcern Artek is opgericht in 1935 door de jonge idealisten Alvar en Aino Aalto, Maire Gullichsen en Nils-Gustav Hahl. Het idee achter het bedrijf was ‘het verkopen van meubels en het promoten van de moderne wooncultuur door het organiseren van exposities op dit vlak’. De oprichters van Artek pleitten voor een nieuw soort omgeving voor het dagelijkse bestaan. Ze geloofden in een synergie met kunst en maakten zich sterk om een verschil te kunnen maken in stedelijke planning en architectuur en design. Functionaliteit en tijdloze vormen zijn de essentiële elementen waar een Artek product aan moet voldoen. Arteks meubelsysteem is gebaseerd op het idee van Alvar Aalto’s L-systeem. Het standaard- en systeemdenken van dit L-systeem zorgt voor een zeer diverse range producten, waarbij elk product op maat gemaakt kan worden voor elke ruimte. De meubels worden onder andere toegepast in woonhuizen, kantoorpanden, horecagelegenheden, scholen en musea.

 

17-05-2010 8:30

De tijden zijn veranderd. Voorheen wachtten (Duitse) fabrikanten in een Orgatec-jaar altijd met het introduceren van nieuwe producten tot de topbeurs Orgatec in oktober. Maar Thonet trekt zich niets aan van deze 'traditie'. De meubelfabrikant presenteerde recent een bijzondere nieuwe collectie onder de naam Thonet EXP.

EXP betekent 'Experience', 'Experiment' en 'Exposure'.  "Experience staat voor het ruim 190 jaar ervaring hebben met het verwerken van verschillende materialen, het werken volgens verschillende productiemethoden en het krijgen van reacties uit de markt", aldus de woordvoerder. "Experiment laat zien dat Thonet voortdurend bezig is met productontwikkeling en altijd open staat voor nieuwe experimentele wijzen van produceren en Exposure staat voor publiciteit voor de betrokken talentvolle ontwerpers."

"Thonet EXP geeft talentvolle ontwerpers de kans met Thonet samen te werken en op zeer experimentele wijze hun product te ontwikkelen en te produceren. Het geeft Thonet de mogelijkheid met zeer uiteenlopende ontwerpers en ontwerpen in aanraking te komen en het experimentele traject te begeleiden."

Thonet heeft ruim 190 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van meubels en het werken met vele soorten materialen. "Met Thonet EXP laten we zien nog steeds moderne en innovatieve producten te ontwikkelen. Thonet EXP geeft zowel de ontwerper als Thonet de kans zeer veel te leren over het werken met nieuwe materialen, experimentele productiemethoden en eigentijdse, bijzondere ontwerpen."

In de Thonet EXP collectie kan het zijn dat van een product slechts één of enkele exemplaren worden geproduceerd. Alle Thonet EXP producten worden in deze experimentele fase handmatig geproduceerd. Hierdoor is het niet nodig om in deze fase te investeren in machines. Afhankelijk van de reacties uit de markt, kan een EXP product in de vaste collectie van Thonet worden opgenomen. Op dit moment werkt Thonet samen met Eva Malschaert met stoel ‘Embraced’, Marian Duijvestijn met stoel ‘GRTZ’ en Maartje van Nuy en Joost van Noort met stoel ‘VouwWow’ (winnaar Thonet Mart Stam prijs 2009). Thonet ziet in deze drie producten, welke nog in de fase van vooronderzoek zitten, grote kansen.

17-05-2010 8:00

Nu dit jaar de 100% designbeurs in Rotterdam niet doorgaat, hebben tal van gerenommeerde merken samen het plan opgevat om designprofessionals niet teleur te stellen. Het resultaat is het evenement Wine & Design 2010. Het evenement vindt plaats op 3 en 4 juni.

"Bekende en minder bekende interieurmerken presenteren in ongedwongen sfeer hun nieuwste producten", meldt Guido Kroos van Gamma Kappa, één van de organisatoren. "Het geheel is omlijst met 'jazzy' live muziek, mediterrane catering, goede koffie en een wijnproeverij. Informeel ontmoeten en genieten dus."

Bedrijven die deelnemen zijn onder meer Archiutti, Blå Station, Bon&Co, Business Art Service, De Vos Groep, Functionals, Gamma | Kappa, Guialmi, Humanscale, Kamphuisagenturen, Klöber, Klomp, Kusch & Co, Kvadrat, Luminoso, M4P2, Mooiwerken, Onstein Textiel, Parri, Peter Kos, Svoboda, Thonet, Unseen Products, Vola, 0900-design.

Het evenement vindt plaats in de ruimte van 0900-design aan de Binckhorstlaan 36 (Hangar36) in Den Haag. het evenement is op 3 en 4 juni te bezoeken van 12:00 tot en met 21:00 uur. de toegang is gratis.

12-05-2010 15:30

Senss is de noemer voor de nieuwste productlijn van Mibra: een wangenconcept. De basis van dit concept wordt gevormd door 80 en 90 centimeter diepe werkplekken, al dan niet gecombineerd met 60 centimeter diepe aanbouwtafels met diverse hoogte in- en verstelopties. Uiteraard maken ook spreek-/vergadermogelijkheden deel uit van het geheel. In combinatie met ladeblokken en roldeurkasten met vlakke toppen ontstaat zo een unieke eenheid qua vorm en kleurmogelijkheden.

De behoefte in de markt is bepalend voor de doorontwikkeling van Senss. De techniek voorziet daarin en zo wil Mibra optimaal aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Meer informatie opwww.mibra.nl.

12-05-2010 9:45

Onlangs verscheen het Trend report over bureau- en werkomgevingen van Bene. Dit rapport vat belangrijke ontwikkelingen en thema´s samen, die van invloed zijn op de inrichting van werkomgevingen – nu en in de toekomst: van kenniswerkers naar cultbureaus tot humane technologieën.

Als het werk verandert, verandert ook de werkplek en werkruimte. De vraag is welke nieuwe ontwikkelingen en voorwaarden de eigentijdse werkwijzen bepalen. Het trendreport Werkomgevingen gaat in op deze vraag en omschrijft de betekenis van communicatie, interactie en creativiteit in dit tijdperk van kenniswerken. De vijf theses bij de bureau- en werkomgevingen van de 21steeeuw bieden spannende antwoorden: het toekomstige kantoor zal een kennisfabriek zijn, een wij-omgeving, een cultbureau – en de ruimten of wisselende plekken worden belangrijker dan de werkplekken tot nu toe.

Het trendreport is gebaseerd op een studie naar werkwijzen van kenniswerkers en hun behoeftes met betrekking tot hun werkomgeving. De studie werd uitgevoerd door het Royal College of Art in Londen in opdracht van Bene. Het rapportis verkrijgbaar via press@bene.com, www.bene.com. ISBN 978-3-9502913-0-8.

11-05-2010 12:00

Het Zweedse bureaumeubelconcern Kinnarps investeert ongeveer twaalf miljoen Zweedse kronen (ruim 1,2 miljoen euro) in een nieuwe productielijn. De geautomatiseerde fabricagestraat voor stoelen wordt in april in Jönköping in bedrijf genomen. Door de nieuwe toevoeging wordt de productiecapaciteit meer dan verdubbeld. De Estlandse meubelfabrikant Hapval gaat volgens balticbusinessnews.com in de toekomst stoelen voor NC Nordic Care fabriceren. Nordic Care is een dochterbedrijf van Kinnarps.

10-05-2010 8:30

Op zaterdag 5 juni 2010 organiseert de Stichting Gispen Collectie voor het eerst de Gispen Erfgoeddag. Het Gispen Museum en de showroom van het bedrijf Gispen International BV in Culemborg zijn dan geopend voor bezoekers. 

"Het wordt een bijzondere dag met de lancering van de website van de Stichting Gispen Collectie en allerlei activiteiten rondom het merk Gispen", meldt de woordvoerder. "Tevens wordt later op de dag in Museum Elisabeth Weeshuis de tentoonstelling “Zitten op Gispen” geopend."

Om exact 12 uur zal de website van de Stichting Gispen Collectie feestelijk “de lucht” in gaan. De voorzitter van de Stichting Gispen Collectie, de heer J. Venneman zal samen met de heer Cees Dam, voorzitter van het comité van aanbeveling van de Stichting Gispen Collectie, de website onthullen. Op deze website kunnen belangstellenden informatie over de Stichting, het Gispen Museum en Gispen producten vinden.

Verder zijn er op 5 juni verschillende presentaties te bezoeken. In het Gispen Museum is een vaste opstelling te zien met in totaal zestig voorwerpen waaronder diverse meubels en verlichtingsarmaturen uit de periode 1916-1991. Het aluminium prototype van de Mondial-stoel van Gerrit en Wim Rietveld is te zien. Tevens diverse soorten unica en speciaal op maat gemaakte voorwerpen uit de beginperiode van Gispen in Rotterdam.

"Ook staat er team van Gispen experts staat voor u klaar om vragen over uw stoel of lamp te beantwoorden. Wilt u weten of u een echt Gispen meubel heeft of wilt u meer weten over stoffering en/of restauratie? Neem uw meubelstuk of een duidelijke foto mee naar het Gispen Museum en wij zullen proberen uw vragen te beantwoorden."

Verder is er onder meer een presentatie van stoffeerderij Van der Stroom, een presentatie  van Dutch Originals en Gispen Classics met aantrekkelijke aanbiedingen en een presentatie 'De Andere Tijd' door een expert op het gebied van authentieke Gispen meubels en lampen.

De Gispen Erfgoeddag zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

06-05-2010 14:00

Giorgetti nodigt belangstellenden uit voor een presentatie van alle nieuwe creaties, zoals die recent zijn getoond op de Salone del Mobile in Milaan. Tulpen spelen een belangrijke rol tijdens deze dag.

De presentatie in Cothen (provincie Utrecht) vindt plaats op 17 mei (10.00-18.00 uur) op een prachtige locatie, midden in de weilanden. Daar ligt het atelier annex woonhuis van meester-bloemist en designer Menno Kroon. Bezoekers van de presentatie kunnen tevens kennis nemen van de buitengewone ontwerpen van landschapsarchitect en designer Ronald van der Hilst. Een expositie over de rijke historie van de tulp is geïntegreerd met de presentatie van de nieuwste meubelontwerpen van Giorgetti. Ruim honderdduizend tulpen van klassiek tot modern zullen het atelier en de omliggende tuin vullen.

Aanmelden, met vermelding ‘maandag 17 mei’, kan via info@giorgetti.nl of per fax: 070-3644927.
 

05-05-2010 9:39

Wilkhahn is sponsor van het Duitse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling in Shanghai. Naast meubels, waaronder de multifunctionele stoelen Aline zet de Duitse kantoormeubelproducent de InterActables in.

Deze interactieve tafels introduceerde Wilkhahn al tijdens de wereldtentoonstelling in 2000 (Hannover). Voor de InterActables is speciale software geschreven, die multi touch gestuurd wordt. De InterActable die in Shanghai wordt gepresenteerd is de derde uitovering van dit model in 10 jaar.
 

03-05-2010 8:30

Hans Lensvelt is weg bij Gispen. Aan zijn vertrek ligt onenigheid over de koers van het in oktober 2006 gefuseerde Gispen en Lensvelt ten grondslag.

De recente ontwikkeling komt voor Hans Lensvelt naar eigen zeggen als een verrassing. "Out of the blue heb ik een brief ontvangen van Gispen dat met onmiddellijke ingang mijn management overeenkomst is opgezegd", aldus Lensvelt. Hans Lensvelt vervulde bij het bedrijf de functie van Art Director.

Naar verwachting volgen de nodige juridische perikelen. Hans Lensvelt is nog in het bezit van 30 procent van de aandelen van de Gispen Lensvelt Group. 

 

01-05-2010 12:11

Jan Blaauw, de afgelopen 11 jaar vertegenwoordiger van Erik Jørgensen uit Denemarken, is op 1maart dit jaar met zijn eigen agentschap Blaauw agenturen gestart. Het nieuwe bedrijf voert vier gerenommeerde merken.

Jan Blaauw behoudt zijn voorliefde voor Scandinavische designmeubelen en voert het Deense merk Stouby, fraai en comfortabel zitmeubilair, aangevuld met het Zweedse Källemo, een eigenzinnige en hoogwaardige collectie stoelen.

Blaauw agenturen combineert het Scandinavische design met twee Mediterrane designtoppers. Dit zijn Plank uit Italië en Sellex uit Spanje, met de aluminium Aero als één van de hoogtepunten. Plank behoeft nauwelijks introductie. Met bekende producten als Myto, Luna, Vela en Miura timmert het bedrijf al jaren aan de weg. De nieuwe Monza kenmerkt zich door een sierlijke eenvoud en een opvallende combinatie van materialen.
Het Spaanse Sellex combineert Spaans temperament met een bijna Scandinavische eenvoud bij het gebruik van materialen en design.

Jan Blaauw heeft de afgelopen 20 jaar zijn hart verloren aan stoelen en eigenzinnig zitmeubilair. Zelf noemt hij zich een echte stoelenman.
 


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >