Nieuws


29-04-2009 8:24


Thonet brengt vanaf heden een kindervariant uit van de beroemde Weense koffiehuisstoel. Dit ter ere van 150ste verjaardag van die stoel, genaamd Nr. 14 (nu 214). Oprichter Michael Thonet heeft stoel Nr. 14 ontworpen.

 

In 1873 had August Thonet, een zoon van Michael Thonet, al een kindervariant gepresenteerd. Daar is de huidige, kleurrijke versie 14 K op gebaseerd. De stoel is verkrijgbaar in verschillende varianten. De zitting van model 14 KM is gemaakt van multiplex en beschikbaar in de kleuren lichtblauw, zachtgeel, babyroze en wit. De stoel, model 14 KR, is ook verkrijgbaar met het voor Thonet zo kenmerkende rietvlechtwerk. Het onderstel van gebogen beukenhout is gebeitst.

 

Zie ook:

Fotowedstrijd Thonet

Mart Stam: echt of nep?
'Zichtbaar aanwezig' in Krasnapolsky
Thonet in Media Plaza
Facelift voor Thonetstoel 404

Thonet Nederland houdt zich afzijdig

28-04-2009 9:43


'Uw vrije tijd is belangrijk. Uw werkuren zijn nog belangrijker. Wij weten dat en bieden u van 06-04-2009 tot en met 15-07-2009 met onze '7 dagen-actie' een meerwaarde voor u in uw belang'.

Aldus begint een persbericht van Palmberg, waarbij opdrachtgevers 7 dagen na een order hun nieuwe kantoorinrichting ontvangen. Vijftienduizend artikelen uit het complete Palmberg productportfolio (uitgezonderd het scheidingswandensysteem Terio en alle houtfineeruitvoeringen).

Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van een kantoor. Vanaf een enkelvoudig bureau tot een complete kantoorinrichting; Palmberg claimt het te leveren binnen 7 dagen, 'inclusief plaatsing door ervaren meubelmonteurs, persoonlijk en professioneel advies, vrije keuze, franco huis levering, kostenloze montage'.

Zie ook:

Met creativiteit de crisis te lijf
Markt Intern
Kantoorinrichter tevreden over Facilitair
Duitse aanbieder mikt op groen
Fabrikant publiceert cijfers 2007
28-04-2009 9:32


Peter Bomhof en Marco Harskamp hebben begin 2009 de laatste aandelen overgenomen en zijn daarmee nu volledig eigenaar geworden van Beco Projectinrichting BV.

Om de start van het ‘nieuwe' Beco te markeren is er een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Met een fris en kleurig logo worden de drie werkgebieden, kantoren, hotels en recreatie voortaan aangeduid. Het nieuwe logo staat voor flexibiliteit en variatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Tegelijkertijd is ook de website vernieuwd en aan de nieuwe huisstijl aangepast (http://www.becoprojectinrichting.com/). Een prominent onderdeel van de site is een blik in het interieur van diverse klanten van Beco. Zo ziet de websurfer welke flexibele kantoorinrichtingen er mogelijk zijn, maar ook wat Beco verstaat onder ‘hospitality en leisure'. 

De formule waarmee Beco al vele jaren werkt in de interieurwereld is onveranderd gebleven. Dat betekent dat zij nog steeds achter hun filosofie over ‘turn-key' concepten staan. Van schets tot uitvoering, Beco zorgt voor de complete realisatie van interieuroplossingen.

Zie ook:
Haworth realiseert afgewogen kantoorinterieur
24-04-2009 15:11


Nadat de Sede Ag Switzerland in oktober 2008 al gekozen had om met HMA Interdesign BV verder te gaan, heeft IGN Design Ag besloten HMA Interdesign BV aan te stellen als haar agent voor de Benelux. Hiermee vervult HMA Interdesign een lang gekoesterde wens om, naast de Sede, te kunnen beschikken over een tafel- en bureaucollectie, die dezelfde kwaliteit en service biedt aan haar klanten. Naast een stoelencollectie beschikt HMA nu ook over een meubelprogramma.

Om klanten, architecten en project- en woninginrichters beter te kunnen ondersteunen en gastvrijheid te bieden, heeft HMA Interdesign BV tevens een kleine showroom geopend in het centrum van Rotterdam. Hier zijn de collecties van de Sede als wel IGN Design vertegenwoordigd.

Op de komende 100% Design beurs in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam presenteert HMA Interdesign zich met de Sede Switserland en haar nieuwe vertegenwoordiging IGN Design Ag.
" Wij willen een hoog geperfectioneerde collectie in het top segment van de meubelmarkt vestigen", aldus de CEO of IGN Design. Tijdens 100% Design beurs zal HMA met het Tri.Fat directie- en vergaderbureau IGN Design introduceren in de Benelux.
24-04-2009 9:10


Op vrijdag 17 april 2009 opende drs. C. Abbenhues, gedeputeerde van de commissaris van de koningin mr. G.J. Jansen, officieel de nieuw aangebouwde productiehal van Bomefa Design. Zij complimenteerde het Kampense bedrijf met het getoonde lef door juist nu in deze tijd te durven investeren, uit te breiden en te innoveren met nieuwe machines. "Een voorbeeld voor de Overijsselse ondernemer", aldus Abbenhues.

Deze uitbreiding en investering is niet alleen terug te vinden in de nieuwe productiehal. Op de eerste verdieping van het pand in Kampen is ook de showroom compleet vernieuwd. Hier zijn naast het bestaande productassortiment ook een viertal nieuwe producten te zien en te beleven.

bomefa-web1
Geheel in lijn met de Bomefa productfilosofie is de ruimte flexibel en multifunctioneel ingericht, met een designuitstraling. In de toekomst zal deze showroom dan ook een interactieve plek zijn, waar tevens kan worden vergaderd,

gewerkt en waar productpresentaties gegeven kunnen worden. Een 'living showroom', waar de Bomefa-medewerkers iedere dag zelf het gebruik van de producten ervaren en tonen.

bomefa-web2


 

24-04-2009 8:57

Pami heeft voor de tweede keer op rij het Federale Overheidscontract (FOR) binnengehaald. Dit betekent dat alle federale overheidsdiensten hun ergonomisch kantoormeubilair de komende 3 jaar bij Pami kunnen bestellen. Het gaat over een jaarlijkse omzet van ongeveer 5 miljoen euro.

Het feit dat Pami dit contract opnieuw in de wacht sleept, heeft het naar eigen zeggen te danken aan de goede prijs- kwaliteit verhouding, de flexibiliteit, de ergonomie en het mooie design van het aangeboden meubilair.
Voor Pami is dit uiteraard bijzonder goed nieuws en een garantie voor het behoud van een sterke marktpositie. Ook de opgebouwde kennis en expertise kan op deze manier verder uitgebouwd worden.
Het raamcontract bevat een uitgebreid gamma burelen, benches, vergadertafels, kasten, en accessoires.

In totaliteit realiseert Pami een omzet van 20 miljoen euro met honderdvijftig mensen in België en de buurlanden. Naast de overheid bestaat het klantenbestand uit bedrijven van groot tot klein. Enkele recent gerealiseerde projecten zijn Stad Leuven, Ernst& Young, Carglass, Stad Meise, Acerta en Hansen Transmission.

Zie ook:
Aansprekend project Belgische fabrikant
Pami viert feest
Prestigieuze prijs voor Pami
iF Product Design Awards 2008
Pami in Nederland verder zonder Van Dijk
Pami in T&T

22-04-2009 8:37


Hoe ziet het moderne duurzame kantoorgebouw er anno 2015 uit? En hoe kan maatschappelijk verantwoord ondernemen succesvol geïmplementeerd worden? Samas houdt woensdag 13 mei een facilitair vakevenement in The Village Office. Dat is het hoofdkantoor en experience center van Samas in Houten.

Deelnemers aan de lezing worden daar geïnformeerd over de toekomst van duurzaamheid. Vragen die daar aan bod komen: Waarom hebben we het nu over duurzaamheid? Waar gaat duurzaamheid naartoe? Deze vragen worden behandeld vanuit een maatschappelijk en economisch perspectief. Naast het werpen van een blik op de toekomst, wordt tijdens interactieve sessies en een debat dieper ingegaan op de MVO ISO 26000 richtlijn. De sprekers maken hierbij een praktische vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. De dag wordt afgesloten met een borrel, waar deelnemers kunnen bijpraten met vakgenoten.

Zie ook:
Inside Information nr 1-2009
Samenwerking met Pronova
Doel: slagvaardiger organisatie
Kantoorinrichter snijdt in schulden
Kantoorinnovator steunt goede doelen
Carl-Christoph Held CEO
Kantoorgigant zet in op MVO

20-04-2009 8:40

Het 98 kamers tellende Regardz Airport Hotel heeft zestig kamers vernieuwd. De combinatie van materiaalgebruik en kleurstelling geven de gerestylede kamers een uitstraling die past bij de vernieuwde huisstijl van Regardz.

regardz_airport_hotel_rotteRegardz voert dagelijks gasttevredenheidsonderzoeken uit. Hieruit is naar voren gekomen dat een hotelgast zich op de kamer thuis wil voelen. Men wil, net als thuis, van alle gemakken voorzien zijn. En dat in een prettige omgeving. Op basis van de uitkomst van het onderzoek zijn de nieuwe kamers ontwikkeld. Zo is het bad vervangen voor een ruime inloopdouche en kenmerken de kamers zich door een prikkelende kleurstelling. Dit in combinatie met het bijzondere materiaalgebruik, zorgt voor een inspirerende omgeving voor de gasten.

De nieuwe kamers blijken aan te slaan. "Onze vaste gasten hebben enthousiast en positief gereageerd op de vernieuwing. Bovendien passen deze kamers heel goed bij de nieuwe identiteit van Regardz", aldus Harm Knijff, general manager van Regardz Airport Hotel. Naast de kamers zijn ook de gangen en het trappenhuis in het hotel volledig vernieuwd.

Regardz is de grootste gespecialiseerde aanbieder op de zakelijke bijeenkomstenmarkt in Nederland. Onder het paraplumerk Regardz vallen drie labels; Regardz Meeting Centers, Regardz Event Centers en Regardz Hotels. Regardz biedt met zijn zeventien locaties een landelijke dekking. De missie van Regardz is het realiseren van succesvolle zakelijke bijeenkomsten 'met een bite'.

Zie ook:
Regardz weer open
Regardz Amsterdam tijdelijk dicht 
 
15-04-2009 9:07


Mibra Kantoormeubelen heeft onlangs het ISO 14001-certificaat behaald. Op 2 maart vond de audit plaats voor deze milieucertificering.

Met deze ISO 14001-certificering toont Mibra naar eigen zeggen aan dat er in de bedrijfsvoering structureel aandacht besteed wordt aan het milieu. Belangrijk uitgangspunt voor deze internationaal geaccepteerde norm? Het bedrijf moet voldoen aan wet- en regelgeving en men moet verder milieurisico’s beheren en streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van de organisatie. Met het behalen van deze certificering stopt dit proces niet, aldus Mibra. Er wordt binnen dit bedrijf naar eigen zeggen 'constant gezocht naar andere manieren van produceren en alternatieve materialen om een verdere optimalisatie te realiseren'.

 

Zie ook:

Mibra wordt steeds groener

Mibra brengt Slimm
Smart verdringt
Stijlvol pluspunt

Onderzoek Discript

Jubileum kantoorinrichter

09-04-2009 10:09

De Italiaanse Poltrona Frau Groep realiseerde in het boekjaar 2008 een omzetstijging van 8,5 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De totaalomzet kwam uit op 310,4 miljoen euro, tegen 286 miljoen euro het jaar ervoor.

 

Vooral in het projectbereik scoorde Poltrona Frau goed met een omzetstijging van 40 procent. In de detailhandel daarentegen moest het concern een afname in de omzet met 4 procent noteren.

Zie ook:
Hoger segment zoekt nieuwe markten

08-04-2009 17:09


De Zwitserse kantoorinrichters hebben reden tot ‘jodelen'. In 2008 zag de branche de gezamenlijke omzet met 4 procent toenemen tot 798 miljoen euro. De cijfers zijn afkomstig van de Zwitserse brancheorganisatie voor kantoorinrichters.

De kantoorinrichtingsproducten en bureaustoelen deden het goed in het Alpenland. In elk van deze sectoren steeg de omzet in 2008 met 6 procent ten opzichte van 2007. Adviesdiensten voor interieurarchitectuur, planning en dergelijke kenden een omzettoename van maar liefst 81 procent. De verlichtingsproducenten hadden minder reden tot lachen. Daar kelderde de omzet met 42 procent.

 

De Zwitserse kantoorinrichtingsmarkt is goed georganiseerd. Circa 80 procent van de totaalomzet wordt behaald door de aangesloten leden. Sinds enige tijd behoort IKEA niet meer tot deze brancheorganisatie. De cijfers van het van oorsprong Zweedse concern zijn dan ook niet meegenomen in de omzetgegevens over 2008. Ook USM, Office World en Migros zijn niet aangesloten bij de Zwitserse beroepsorganisatie.

Zie ook:

Beste Woningstoffeerders komen uit de Laars
Productie naar Duitsland
Silvio Mariani bij zitmeubelspecialist
Zwitsers pieken
Rode cijfers: 38,5 miljoen
Groei kantoormeubelsector zet door
Cosentino investeert meer dan 26 miljoen:
Bedrijf uit Steenwijk partner MACH3000-netwerk
Logistieke schaalvoordelen
Overname levert Hunter Douglas meer variatie in aanbod
Ook Zwitserland in de plus
K+N meldt toename omzet over 2006
Gratis winkelen bij Overtoom

 

08-04-2009 16:47

VHP Ergonomie heeft de Axia Plus 24/7 beoordeeld. Van de maximaal te behalen 100 punten scoorde de 24-uurs stoel van BMA Ergonomics er 91. De conclusie van VHP luidt: 'De Axia Plus 24/7 is een stoel die een hoog aantal punten scoort in hetvhp beoordelingssysteem. Opvallend is dat er voor het onderwerp 'duurzaamheid' de maximale score wordt behaald. Gelet op de intensieve gebruikssituatie van een 24-uursstoel is dit een belangrijke constatering'. Niet alleen op duurzaamheid scoorde de Plus 24/7 maximaal. Ook voor de punten veiligheid, milieu en design werd het hoogst mogelijke aantal punten behaald.

Zie ook:
BMA-stoelen onderzocht
Kantoorinnovator steunt goede doelen
Winnaars in september bekend
Advertorial BMA
Kantoorinrichters trekken samen op tijdens Facilitair
08-04-2009 8:37

 

De firma Interstuhl heeft dit jaar drie Red Dot Design-awards behaald. Deze awards worden niet alleen toegekend voor de producten, maar ook voor de wijze waarop het bedrijf zich heeft gepresenteerd op de vakbeurs Orgatec 2008.

 

Dankzij hun opzienbarende en innovatieve ontwerp hebben Champ en Axos successen behaald in een van de meest prestigieuze en competitieve internationale designwedstrijden. Deze awards worden alleen toegekend aan uiterst creatieve, innovatieve en hoogwaardige producten. Naast de award voor de producten is de felbegeerde trofee ook toegekend aan de gehele Interstuhl-beurspresentatie op de Orgatec 2008. Deze award kreeg de firma twee jaar geleden ook al.

 

 

Zie ook:

Airspace Fit op 100% Design

Met creativiteit de crisis te lijf

Silver, Xantos en Flirt

 

07-04-2009 8:38De meest beroemde stoel ter wereld, stoel nr 14, tegenwoordig model 214, viert zijn 150ste verjaardag. Meer dan 50 miljoen originele exemplaren van deze Weense koffiehuisstoel zijn tot nu toe geproduceerd, waarbij het enorme aantal kopiën van deze klassieker uit de meubelgeschiedenis niet is meegerekend. Thonet viert deze 150ste verjaardag van de beroemde Weense koffiehuisstoel model Nr. 14 met een wereldwijde fotowedstrijd.

Toen Michael Thonet in 1859 in Wenen zijn stoel voor de massa ’Nr. 14’ presenteerde, kon hij niet weten dat hij dé stoel ontworpen had, waarvan de meeste exemplaren ooit zijn verkocht. Sinds 1859 is deze stoel van massief gebogen hout ononderbroken in de Thonet fabriek in Frankenberg in productie. Overal ter wereld is deze stoel te vinden, bij mensen thuis, in openbare gebouwen en horecagelegenheden, in Azië, Australië, Afrika, Noord- en Zuid Amerika en vanzelfsprekend Europa.

Een ieder die in het bezit is van de originele Thonet koffiehuisstoel model 214 (voorheen Nr. 14) of iemand kent met deze stoel, kan deelnemen door een digitale foto van deze stoel met een kort verhaal ter illustratie in te zenden. Eigenlijk zijn alle soorten foto’s mogelijk, als er maar één of meerdere Thonet 214 stoelen op te zien zijn. Op de website www.214x214.com kan men vanaf 15 april 2009 de foto en tekst uploaden. Op deze website staan de voorwaarden voor deelname en diverse voorbeelden van foto’s. Ook staan alle te winnen prijzen vermeld. De 214 beste en meest originele foto’s worden gebundeld in een speciaal jubileumboekje. De jury bestaat uit ontwerper James Irvine en leden van de familie Thonet.

Hoofdprijs is een reis naar New York, tweede prijs een reis naar het Thonet museum en de fabriek in Frankenberg (Duitsland), waar men zelf een 214 mag buigen. Naast deze prijzen zijn er nog vele andere prijzen te winnen. De 214 beste foto’s worden gebundeld in een speciaal jubileumboekje. Meer informatie is vanaf 15 april te vinden op www.214x214.com of www.thonet.eu. De wedstrijd start op 15 april 2009 en deelname sluit op 31 augustus 2009.

 

Zie ook:

Mart Stam: echt of nep?
Thonet in Media Plaza
Hoger segment zoekt nieuwe markten
Facelift voor Thonetstoel 404
Thonet Nederland houdt zich afzijdig
Vijf nominaties uit 76 inzendingen
Van 5 september tot en met 31 oktober
Tentoonstelling werk George Nelson
Inschrijven tot 29 augustus

06-04-2009 9:17

Interna Contract heeft een mooie order verworven: de Italiaanse producent, die in Nederland wordt vertegenwoordigd door Arthur Eltink Agencies, mag zesduizend stuks meubilair leveren aan Armani Hotel Dubai en Armani Residences Dubai in het prestigieuze Burj Dubai.

De Armani hotelketen heft grootse plannen. Het concern wil met het luxe hotelcomplex in Dubai de toon zetten voor een reeks van Armanihotels en -resorts in grote steden over de hele wereld. Met de order zijn zesduizend ‘maatwerkmeubelen' gemoeid. Het hotel bevat 144 één- en tweepersoonskamers en twee luxe appartementen, alle ontworpen door Giorgio Armani.

Interna werd gekozen na een internationale tender. Het Italiaanse bedrijf heeft een indrukwekkende referentielijst, waarop concerns staan als Volkswagen, Daimler-Chrysler, BMW en Siemens, maar ook: Cartier, Vuitton, Chanel en Prada, hotelketens als Four Seasons, Ritz Carlton, Hyatt International, Starwood Hotels & Resorts en cruiserbouwers als Sete Yachts, Ferretti Yachts en Fincantieri.

interna---press---armani---
Het nieuwe Armani Hotel Dubai en Armani Residences Dubai liggen in het prestigieuze Burj Dubai-gebied.


Zie ook:
Nieuw design-evenement
03-04-2009 8:32


De Red Dot Design Awards vallen dezer dagen als rijpe appels uit de boom. De Duitse stoelenfabrikant INterstuhl meldt drie awards in de wacht gesleept te hebben.

"Dankzij hun opzienbarende en innovatieve ontwerp hebben Champ en Axos successen behaald in een van de meest prestigieuze en competitieve internationale designwedstrijden", aldus een woordevoerder van het bedrijf.

 


champ
Eén van de gelauwerde producten: Champ.

Naast de award voor de producten is de felbegeerde trofee ook toegekend aan de gehele beurspresentatie op de Orgatec 2008, een eer die interstuhl ook in 2006 al te beurt viel.

Zie ook:

Airspace
Fit op 100% Design
Silver, Xantos en Flirt
Populair platform
Aluminium en leder van de Silver bekoren Westraven
Open huis bij Velto
Honderdste kwaliteitslabel
iF Product Design Awards 2008
Nieuwe stoel: Ataros-2

01-04-2009 22:49

Gispen heeft de consumentenmarkt 'herontdekt'. De verkoop van het nieuwe label van Gispen, NgispeN, de collectie speciaal gericht op design voor thuis, is van start gegaan. In de jaren negentig zei Gispen de consumentenmarkt vaarwel, om zich te specialiseren in projectmeubilair. Die koers is nu weer verlegd.

De collectie wordt vanaf nu verkocht bij de toonaangevende woonmeubelzaken van Nederland, zoals Frozen Fountain, Droog en de Kasstoor & Wonen 2000 in Amsterdam, Vos Interieurs in Groningen en Strand West in Utrecht. Ook webwinkel Bijzonder Mooi verkoopt NgispeN. Tevens wordt de collectie bij een groot aantal museumshops verkocht, waaronder het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en Boijmans van Beuningen.

De Richard Hutten Collection maakt een groot deel uit van de NgispeN-collectie. In oktober 2008 werd de overname bekend gemaakt op de beurs Interieur in Kortrijk.

Richard Hutten, internationaal gezien waarschijnlijk de bekendste en in ieder geval één van de meest onconventionele Nederlandse ontwerpers, is ook de creative director van het NgispeN-label.

Het toonaangevende Italiaans blad Domus omschrijft de NgispeN collectie en de samenwerking met Richard Hutten als volgt: 'A long-established manufacturer and one of the champions of new Dutch design have teamed up to produce a complex and contradictory collection'.

De collectie voor NgispeN bevat van Hutten onder meer bestaande en vernieuwde ontwerpen van de Sexy Relaxy, Rhino, Bronto, Zzzidt, de Berlage Stool en Chair en de No Sign of Design (NSOD) Chair en Table. Verder Gerrit Rietvelds Mondial stoel en 663 kast, W.H. Gispens beroemde fauteuil 412 en de 101 en 201 stoelen. Maar ook Slats van Bertjan Pot, de Cleanroom Chair van Ontwerpers.nu en Histograms van Fabio Novembre. Op termijn zullen nieuwe ontwerpen aan de collectie worden toegevoegd.

Op dit moment loopt er een speciale introductie actie voor de NSOD chair van Richard Hutten. De stoel kost tot en met 30 april 2009 199 euro, exclusief BTW (en dat is dan weer niet gewoon voor de consuementenmarkt). De normale verkoopprijs is 299 euro.

Zie ook:

Met creativiteit de crisis te lijf
Interieurcitaten
Interieur 08 Kortrijk start vandaag
Olympische meubelklassiekers
Unieke collecties beschadigd en vernietigd
Architecture Collections
'Green house' installatie tijdens meubelbeurs
Dutch Originals richt tentoonstelling in
Maand van Nederlandse vormgeving in Madrid
Eerbetoon aan Nederlands ontwerper
Beroemde villa bestaat 75 jaar
Het Uur van de Wolf
Mutaties bij Gispen
Inclusief lezing over cradle to cradle
Inside Information nr 7-2007
Kantoormeubilair door de jaren heen
Architectuurbiënnale in Brazilië
Workshop van Living Tomorrow
Workshop Kantoorforum en Living Tomorrow
Publicatie van Premsela
Project van 8000 werkplekken op maat in Brussel
Leven en werken in de toekomst
Dutch Originals verwerft rechten
Schuitema: Dutch Design avant la lettre
Hans Bloemen volgt Stef Wijnen op
Inrichting door Burodep-Gispen
Inside Information nr 1-2006
Inside Information nr 4-2006
Fusie Gispen Lensvelt definitief bekrachtigd
 

01-04-2009 9:05

 

Decorum is ruim 55 jaar actief op het gebied van projectinrichting- en stoffering. Speciaal voor de inrichting van de Afghanistan Top heeft de firma twaalf vrachtwagens ingericht met vloerbedekking en meubilair.

 

Kortstondige projecten, tijdelijke huisvesting, seizoensdrukte, levertijden opvangen, of andere calamiteiten. Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij het huren van (kantoor)meubilair een oplossing is. Decorum beschikt over een actueel assortiment van bekende merken. Met een eigen montageservice en logistieke afdeling is men naar eigen zeggen erg flexibel. Het is niet alleen de kantoorinrichting die tot de activiteiten van Decorum behoort. Ook voor stoffering en inrichting van locaties voor evenementen is de firma naar eigen zeggen een goede partner.

Zo vervulde Decorum zowel een grote opdracht tijdens de Olympische Spelen, als tijdens de herdenking van D-Day in Normandië. Vorig jaar verhuurden ze 50.000 vierkante meter vloerbedekking tijdens het EK voetbal.

 

Zie ook:

Huren is duurzaam
Met creativiteit de crisis te lijf
Decorum 'verhuurt verantwoord'

Operationele lease van meubilair bij Decorum

René de Boer versterkt directieteam


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >