Nieuws


26-06-2007 9:59


Medewerkers van Arco Meubelfabriek in Winterswijk zijn flink in de prijzen gevallen bij de meubelwedstrijden voor Achterhoek en Liemers. De wedstrijden hadden als thema ‘meegroei-meubel’. In de categorie ‘werknemers bedrijven’ ging de eerste prijs naar de Arco-werknemers Friedhelm Hartmann en Gina te Hoonte. Zij maakten een meegroei-bureaumeubel.

De tweede prijs was voor Maikel Grave en Herman Oonk, die een in hoogte verstelbare stoel hadden gemaakt. De jury was zeer te spreken over het goede functioneren van de stoel, de strakke vormgeving en de mooie toepassing van de materialen. Het duo won ook de ergonomieprijs, omdat het ontwerp veel kansen biedt en prima verstelbaar is. De uitschuifbare eetkamertafel van Arco-medewerker Sjonnie Engelberts won de overall techniekprijs.
25-06-2007 17:10


Office Design Nederland is verhuisd naar Doesburg. Afgelopen week betrok de kantoorinrichter een nieuwe behuizing in het pittoreske stadje aan de IJssel.

ODN heeft de afgelopen 25 jaar als importeur van Duitse en Italiaanse kantoormeubelen de Nederlandse markt vanuit Doetinchem bediend. "In de huidige markt kun je alleen overleven als je jezelf steeds opnieuw  uitvindt en niet bang bent om nieuwe paden te betreden", aldus directeur-eigeaar Hans Heuff. "Wij kijken positief terug op de periode in Doetinchem en zijn er zeker van dat de nieuwe omgeving ons en onze relaties goed zal bevallen."

ODN kiest naar eigen zeggen bewust voor een rustige, maar goed bereikbare locatie in Hanzestad Doesburg. De locatie sluit aan bij de manier van werken en denken van ODN, met name waar het totaalinrichting betreft. De indeling en inrichting van het nieuw verbouwde pand is geïnspireerd op gegevens die erop wijzen dat in de toekomst in Nederland structureel anders gewerkt zal gaan worden, mede dankzij technologische ontwikkelingen als draadloos communiceren. Meer telewerken, meer flexibiliteit en minder vaste werkplekken, een toename van kantoortuinen, ontspannings- en ontmoetingsruimtes. Volgens ODN heeft dit verregaande gevolgen voor de bouw en inrichting van kantoren en bedrijven.

'Tonen, niet vertellen', is het motto van ODN. "Met ons nieuwe pand maken we aanschouwelijk hoe wij denken dat de werksituaties en inrichtingen er in de toekomst uit gaan zien. Zo vormen onze kantoren een geïnspireerd onderdeel van de ruim achthonderd vierkante mter grote showroom en is er een zogenoemd laboratorium voor het presenteren van materialen en kleuren. Er is ook een 'cantina', het wijncafé, waar relaties kunnen worden uitgenodigd voor wijnproeverijen in een Italiaanse sfeer", aldus Heuff.

Vooral trots is ODN op de 'digitale showroom'. Hier zal het bedrijf met behulp van een computersysteem en twee LDC-schermen presentaties geven en plattegronden invoeren om inrichtingsmogelijkheden virtueel inzichtelijk te maken. Omdat in de showroom slechts een selectie van de artikelen staat, is het praktisch om een virtuele bibliotheek achter de hand te hebben. Dit betekent tegelijkertijd dat de fysieke showroom betrekkelijk klein kan worden gehouden.

In het nieuwe bedrijfspand wordt gewerkt met verhoogde podia, vergrote vensters en een oversized presentatiewandkast voor meubelen. "Een geraffineerde uitlichting, lichte basiskleuren en sprankelende kleuraccenten - dit samen met diverse vloeren, zoals gietvloer, parket en hoogwaardig tapijt - maken het geheel af en verlenen het complex een uitstraling die tijdloos, zacht en rustig aandoet", vertelt Nicole Heuff. "We zijn niet alleen leveranciers van kwalitatief goed kantoormeubilair, we verzorgen ook totaalinrichting in samenwerking met specialisten op het gebied van verlichting, stoffering, interieur- en systeembouw. Op onze nieuwe locatie zijn we in staat deze totaalconcepten nog beter dan voorheen voor het voetlicht te brengen."

Office Design Nederland levert zowel klassiek, modern als conventioneel kantoormeubilair. 'Aan de basis beginnen' vormt hierbij een belangrijk uitgangspunt. "Investeren in relaties kost tijd en die tijd moet je het ook gunnen. 'Snel even scoren' werkt op dit niveau contraproductief", aldus Hans Heuff.

Om klanten nog beter te bedienen, introduceerde ODN in 2006 een exclusieve stoelenlijn 'Office Seating'. In navolging hiervan komt het bedrijf binnenkort ook met een nieuwe meubellijn: 'Office Desking'.

22-06-2007 12:20

Burodep-Gispen NV, de Belgische dochtermaatschappij van Gispen International BV uit Culemborg, gaat het hoofdkantoor van Belgische telefoonmaatschappij Belgacom herinrichten. Voor het project van maar liefst achtduizend werkplekken en vele vergaderruimtes wordt een nieuwe generatie meubelen in bench-opstelling gebruikt. Met Belgacom haalt Gispen opnieuw een belangrijk inrichtingsproject in België binnen.

De kantoortorens van Belgacom in Brussel tellen meer dan zestig verdiepingen, waar ongeveer achtduizend werknemers dagelijks een plek vinden. Het bedrijf had een uitgebreid programma van eisen opgesteld waaraan de nieuwe kantoorinrichting moest voldoen. Burodep-Gispen slaagde er het beste in om aan de eisen tegemoet te komen. Daartoe werd een succesvol Gispen-concept op maat specifiek voor deze klant uitgewerkt.

De medewerkers van Belgacom gaan gebruikmaken van een zogeheten bench-opstelling. Dat betekent dat er meerdere werkplekken op één onderstel zijn bevestigd, terwijl het toch mogelijk is om alle werkbladen individueel precies naar wens in te stellen. Dat zorgt voor een efficiënt gebruik van ruimte, waarbij de individuele vrijheid en concentratie op het werk optimaal worden bewaard.

De order van Belgacom is zeker niet het enige grote project van Burodep-Gispen. Zo werden recent de 2500 medewerkers van Alcatel in Antwerpen met succes voorzien van werkplekken en is ook het Berlaymont-gebouw van de Europese Commissie in Brussel volledig ingericht door Burodep-Gispen.

 

 

22-06-2007 11:40


Steelcase heeft zes Best of NeoCon 2006 Awards gewonnen tijdens de NeoCon 2007. De prijswinnende producten variëren van zitmeubilair en oplossingen voor de educatieve en zorgsector, tot nieuwe tafels en werkoppervlaktes. Al deze innovaties zijn tentoongesteld op de NeoCon 2007 World's Trade Fair for Interior Design and Facilities Management in Chicago, die plaatsvond van 11 tot en met 13 juni jongstleden.

"We voelen ons vereerd deze prestigieuze prijzen te ontvangen en erkend te worden in onze betrokkenheid om de markt voor kantoorinrichting naar grotere hoogte te stuwen," zegt Jim Hackett, president en CEO van Steelcase Inc. "Elk jaar streven Steelcase en haar zusterbedrijven ernaar om producten te creëren naar de laatste ontwikkelingen in design, technologie en duurzaamheid."

De Best of NeoCon Awards worden onder andere gesponsord door de International Interior Design Association en worden uitgeloofd aan de beste nieuwe producten die op NeoCon worden getoond. Steelcase kreeg in totaal zes awards, drie gouden en drie zilveren. Insiders beweren dat Steelcase op de thuismarkt wel erg vaak wordt bekroond, mede gezien de grote advertentie-inkomsten waarvoor het bedrijf in de VS zorgt. Overigens is dit niks nieuws: kijk maar eens welke bedrijven in Duitslad meestal met de prijzen aan de haal gaan. De Best of NeoCon 2006 Awards werden gekozen uit driehonderd genomineerden in 41 verschillende productcategorieën.

Steelcase is sinds 1974 wereldwijd marktleider in de kantoormeubelbranche. De omzet in het boekjaar 2006 bedroeg ongeveer 2,9 miljard dollar. Het portfolio van Steelcase bestaat uit interieurarchitectuurproducten, meubelsystemen, technologische producten, stoelen, verlichting en archiveringsgerelateerde producten en diensten.

Steelcase en haar dochterondernemingen werken met dealers op meer dan achthonderd locaties, hebben fabrieken op meer dan 35 locaties en ongeveer dertienduizend werknemers over de hele wereld. De Class A Common Stock van de onderneming wordt verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool SCS.

Meer informatie is te vinden op http://www.steelcase.nl/

 

 

19-06-2007 8:42

 

De organisatoren van de Orgatec laten weten dat de belangstelling voor de editie van 2008 overweldigend is. "Dit bevestigt de positie van de Orgatec als wereldwijd belangrijkste vakevenement op het gebied van kantoorinrichting", aldus Oliver P. Kuhrt, directeur van de Koelnmesse, dat van 21 tot en met 25 oktober volgend jaar weer onderdak zal bieden aan deze mondiale beurs.

 

De lindeling van de beurshallen in Keulen wordt aangepast. De Orgatec 2008 wordt gehouden in de Noordhallen (hal 6, 7, 8 en 9) van het complex en in hal 10, dat onderdeel uitmaakt van de zuidelijke vleugel. Daarmee hebben de deelnemers een bruto tentoonstellingsoppervlakte van circa 127.000 vierkante meter tot hun beschikking.

Volgens Koelnmesse hebben de volgende bedrijven reeds toegezegd te zullen deelnemen aan de beurs: Assmann, Bene, Brunner, Bulo, Dauphin, HÅG, Haworth, Hund, Interstuhl, Klöber, Köhl, König & Neurath, Kvadrat, Palmenberg, Samas, Sedus, Spiegels, Sidi Group Thonet, Vitra, VS Möbel, Waldmann, Walter Knoll en WINI Büromöbel. Daarmee is, zo beadrukken de organisatoren, de helft van het beursoppervlak al gereserveerd.

 

Het thema van de komende Orgatec luidt ‘De succesfactor kantoor'. Als speerpunten binnen  het thema heeft de organisatoren vier onnderwerpen benoemd: interieur, licht, vloeren en akoestiek.

www.orgatec.de

19-06-2007 8:32

 

WINI Büromöbel heeft eind mei zijn vijfde infocentrum in Duitsland geopend. De nieuwe WINI-showroom is gevestigd in hartje centrum van Frankfurt. Aldaar heeft de kantoorinrichter de beschikking over ruim 300 vierkante meter expositieruimte.

Naast de eigen bureaumeubelprogramma's bevat de showroom in Frankfurt tevens bureaustoelen van Interstuhl. WINI is hiertoe een samenwerking aangegaan met de Duitste stoelenspecialist.

18-06-2007 9:43


Koningin Silvia van Zweden dineerde op 15 juni met zo'n 360 prominente gasten uit de politiek, bedrijfsleven, cultuur en maatschappelijke organisaties tijdens het ‘Royal Dinner at a Royal Table'. Hiermee zamelde zij geld in voor de Mentor Stichting, die zich inzet voor preventieve kinder- en jeughulpverlening. De gasten zaten op unieke zetels: de wereldwijd vermaarde kunstenaar Stefan Szczesny beschilderde 360 Vuelo-stoelen van Samas.

070615_vuelo_art-013111_queen

De Nederlandse kantoorinrichter Samas hoefde niet lang na te denken toen de Mentor Stichting hen benaderde om het diner te sponsoren. Het Royal Dinner verenigt creativiteit, innovatie, kunst en maatschappelijke betrokkenheid. Ieder Vuelo-exemplaar is uniek en handgesigneerd door de kunstenaar. De stoelen zijn conform de gastenlijst genummerd van 1 tot 360 en de prominente gasten konden hun eigen exemplaar na afloop mee naar huis nemen in ruil voor een bijdrage aan de Mentor Stichting.

Koningin Silvia van Zweden is voorzitter van de Mentor Foundation International. De Mentor Stichting zet zich in voor preventieve kinder- en jeugdhulpverlening. Samas is hoofdsponsor van het ‘Royal Dinner at a Royal Table' naast organisaties als Audi en Karstadt Quelle.

Het Royal Dinner vond plaats op het bloemeneiland Mainau in de Bodensee. De gastenlijst telde naast royals zoals koningin Silvia en de prins en prinses van Bayern talrijke prominenten. In Duitsland geldt het diner als één van dé society events van 2007.

Meer informatie: www.mentorstiftung.de

image006

 

 

 

 

 

18-06-2007 9:22


Rosenthal en Haworth zijn trots op hun deelname aan de G8-top. De producenten leverden meubilair voor dit 'diplomatenbal', dat onlangs in het Duitse Heiligendamm werd gehouden.

Op de beelden, die wereldwijd zijn uitgezonden, was duidelijk de vergadertafel van Rosenthal zichtbaar. "We zijn zeer vereerd met deze opdracht", vertelt Rosenthal-directeur Uwe Böhm, die tevens de eet- en schrijftafel voor de werkkamer van bondskanselier Angela Merkel mocht leveren.

Even goedgeluimd waren ze bij Haworth. De mondiale kantoorinrichter mocht het kantoor van Merkel uitrusten met de 'm_sit'. Bovendien mocht Haworth deze met de 'iF Product Design Award' bekroonde stoelenlijn ook plaatsen in drie andere ruimten waar bilaterale besprekingen werden gevoerd.
18-06-2007 8:58


Met een omzet van 225 miljoen euro en een bedrijfsresultaat van 11,5 miljoen euro noteert Ahrend over 2006 een flinke plus ten opzichte van het jaar ervoor. In 2005 bedroeg de omzet nog 190 miljoen euro en de winst 7,3 miljoen euro. De toename van de omzet bedroeg 19 procent en van de winst 57 procent.

Het was het eerste jaar waarin Ahrend, na de verkoop van de kantoorartikelendivisie, uitsluitend actief was als inrichter van werk- en leefomgevingen. Ook Techo, waarin Ahrend in 2005 een meerderheidsbelang verkreeg, ontwikkelde zich goed als leidende marktpartij in Centraal- en Oost-Europa. Het volledige jaarverslag 2006 is gepubliceerd op http://www.ahrend.com/.


Het jaar 2006 stond voor Ahrend in het teken van het verder uitbouwen van de internationale marktpositie en het vergroten van de bekendheid van het Ahrend-merk in bestaande en nieuwe markten. Om dat te realiseren nam Ahrend onder andere deel aan een groot aantal vak- en publieksbeurzen in de hele wereld, onder andere in Milaan, Chicago, Dubai en Amsterdam. Op deze beurzen werden producten internationaal geïntroduceerd, zoals de 'Ahrend 800'. Dit ttafelsysteem wordt op 25 juni bekroond met de 'Rred dot: best of the best' van het Design Zentrum Nordrhein-Westfalen in Essen.

Ahrend wil op alle fronten uitstralen dat design een steeds belangrijker plaats inneemt in de bedrijfsfilosofie. Het bedrijf werkt al decennialang nauw samen met bekende en opkomende industrieel ontwerpers en architecten. Het commercieel verslag van dit jaar is wederom ontworpen door grafisch ontwerpster Irma Boom, die onlangs twee medailles ontving in het kader van het ‘Best book design from all over the world' van de Stiftung Buchkunst (Book Art Foundation) in Leipzig.

 

 

 

14-06-2007 10:10score-persbericht

Score bestaat 30 jaar en dat is afgelopen weekend door de veertig medewerkers en aanhang uitgebreid op Terschelling gevierd.

 

In de ruim 10 jaar dat Henk Nauta directeur-eigenaar is, groeide Score uit tot een nationaal en internationaal operend productie- en handelsbedrijf. Score produceert bedrijfsstoelen en ergonomische accessoires, waarbij de export een substantieel aandeel uitmaakt van de omzet.

 

Score-producten zijn terug te vinden in kantoren, maar vooral ook in de voedingsindustrie, cleanrooms, laboratoria en ruimten met ESD-veilige werkplekken.Daarnaast biedt Score onder de handelsnaam 'ScoreMedi' zitoplossingen voor de medische sector, variërend van een simpel krukje tot een röntgenfotostoel voor patiënten die in aanmerking komen voor plastische chirurgie.

 

Het bedrijf beschikt over een eigen Research & Development-team dat veel samenwerkt met Arbodiensten en fysiotherapeuten. Zo zijn producten als de zadelzitting 'Amazone' en de design voetensteun 'Discus' ontwikkeld. Het eigen metaalverwerkende zusterbedrijf Score Production zorgt hierbij voor een grote flexibiliteit.

 

Naast het zitmeubilair biedt Score ook ergonomische accessoires aan. Mede door de introductie van de 'Screenmate' (flatscreendrager), steeg de vraag naar ergonomische accessoires. Dit heeft geleid tot de oprichting van het bedrijf Ergo XS, dat zich bezig houdt met de verkoop van ophangsystemen voor flatscreens en LCD-schermen. ErgoXS richt zich op nieuwe distributiekanalen, zoals de bruin- en witgoedsector

 

 

13-06-2007 8:43


Haworth opent op 14 en 15 juni zijn vierde showroom in Duitsland. In Frankfurt krijgen belangstellenden de gelegenheid de ‘Haworth-wereld' live te beleven op 1.000 vierkante meter.

Op 14 juni (morgen) introduceren de architecten Reto Pedrocchi, Beat Meier und Jakob Dunkl een serie innovatieve projecten. De rode draad: Great Spaces, inderdaad het motto van Haworth.

Op 15 juni wordt de opening nog eens dunnetjes overgedaan. Dit keer mag het architectenbureau Schneider & Schumacher uitleggen hoe ze het gebied in Frankfurt waar de Haworth-showroom is gevestigd hebben ontwikkeld.

Haworth heeft al showrooms in Bad Münder, Berlijn en Stuttgart. In Frankfurt zal Haworth de invulling van thema's als ‘Loungen', ‘Vergaderen' en ‘Ontvangen' concreet gestalte geven met behulp van de producten van onder meer Art.Collection, Castelli, Comforto en Dyes. Maar ook partnerproducten uit segmenten als verlichting, vloerbedekking en keukentechniek vinden in Frankfurt ‘onderdak'.

Zie ook www.haworth.de

08-06-2007 9:30


Onlangs opende de 'Cabinet Flagship Store' in Amsterdam haar deuren. Cabinet is een producent van exclusieve schuifdeurinbouwkasten op maat. De nieuwe Flagship Store is gevestigd aan de Willemsparkweg 26 in Amsterdam.

De Dutch Designers Hester van Eeghen, Jan Jansen, Ronald Kolk en Hans Ubbink hebben speciaal voor Cabinet meegewerkt aan een uniek kastenproject: zij ontwierpen de kastdeur en in de kast staat hun collectie centraal. Tijdens de opening waren de ontwerpers aanwezig om hun visie op de inbouwkast te geven.

“Een kast moet het verlengstuk zijn van je persoonlijke stijl en modegevoel voor wat betreft zowel functionaliteit als design", aldus Julia Greven van Cabinet. "Dat maakt een kast uniek, net als je individuele stijl. Veel pakken of jurken vereisen voldoende hangruimte, voor een uitgebreide schoenencollectie zijn lage horizontale planken ideaal en voor een overvloed van accessoires zijn veel kleine laatjes en vakjes nodig."

De Dutch designers hebben een kastindeling uitgezocht met het oog op hun eigen collectie. De opvallende buitenkant van de kastdeuren ontwierpen ze samen met de ontwerpstudio van CABINET en Top Shops. Uiteraard hebben de ontwerpers hun persoonlijke kastdeur na afloop gesigneerd.

Hans Ubbink heeft zijn designkast speciaal toegespitst op mannenmode. De buitenkant is strak en modern vormgegeven. Voor de binnenkant heeft Ubbink bijzondere versiering gecreëerd door te werken met een combinatie van epoxie en kledingstukken.
Ook Ronald Kolk is opvallend te werk gegaan bij zijn kastindeling. Zijn wens was slechts een kast die complete ruimte biedt aan zijn modeontwerpen. Zo komt de theatrale en pompeuze look die kenmerkend is voor zijn modeontwerpen, tot zijn recht.
Jan Jansen neemt in zijn kast de toeschouwer mee op een reis door zijn schoenencollectie. Vanzelfsprekend is de kastindeling niet gefocust op kleren, maar op schoenen.
Ook Hester van Eeghen heeft haar kastontwerp specifiek gericht op haar eigen collectie. Hierbij heeft ze zichzelf constant voorgehouden dat een kast moet verleiden tot bewaren. De diverse lades hebben net als tassen een verrassingselement: bij het openen van een laatje of vakje is het altijd een openbaring wat erin zit.

08-06-2007 8:33


In ons land mag de interieurbranche dezer dagen vooral gefocust zijn op de beurs 100% Design in Rotterdam, ook buiten de landsgrenzen staat er natuurlijk van alles op stapel. Wat te denken van de Amerikaanse beurs Neocon, die van 11 tot en met 13 juni gehouden wordt in de Merchandise Mart in Chicago?

Eén van de deelnemers aan de Amerikaanse projectinrichtingbeurs is Ahrend. De Amsterdamse inrichter neemt dit jaar voor de vierde maal deel aan het evenement in Chicago en ook dit jaar gebeurt dat weer in nauwe samenwerking met de Amerikaanse partner Allsteel. 

De Amerikaanse markt is vooral bekend van de ‘cubicle’: met scheidingswanden wordt in een open ruimte toch een soort eigen ‘kantoor’ voor de medewerkers gecreëerd. De belangstelling van Amerikaanse organisaties voor de flexibele ‘open space’-oplossingen van neemt echter snel toe. De 'Ahrend 500 Bench' is nieuw voor de Amerikaanse markt en speelt in op deze trend. Het thema voor de beursdeelname is dan ook “Inspiration requires a breath of fresh air”.

De 'Revolt'-stoel is een Ahrend-klassieker van de hand van Friso Kramer, de nestor van het ‘Dutch design’. De Revolt-stoel werd voor het eerst in 1953 geïntroduceerd in Europa. Er zijn inmiddels meer dan 1 miljoen exemplaren van deze stoel verkocht. Ahrend Revolt-stoelen zullen tevens schitteren op het jaarlijkse Apple Event in de Apple-showroom in het centrum van Chicago. De Revolt-stoel wordt toegepast in bijvoorbeeld kantoren, lobby’s, café’s, restaurants en wachtruimten en is geheel nieuw voor de VS.
Naast de Ahrend 500 Bench en de Revolt zal de aandacht tijdens de Neocon ook uitgaan naar de tafel- en bureau programma’s Ahrend 700, Ahrend 22, Mehes en de Ahrend 350-stoel.

Ahrend is sinds 2002 actief op de Amerikaanse markt. In 2004 sloot de Nederlandse inrichter een alliantie met Allsteel, voor de distributie van Ahrend-producten in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. In 2005 werd deze samenwerking uitgebreid; sindsdien verkoopt Ahrend Allsteel-producten in Europa en Rusland. De thans beoogde uitbreiding van de samenwerking behelst de gezamenlijke aanpak voor nieuwe en bestaande internationale klanten. Die wens komt onder andere voort uit het toenemend aantal internationale aanbestedingen (‘tenders’). "Deze samenwerking is uniek daar Ahrend en Allsteel gezamenlijk beschikken over een omvangrijk internationaal distributienetwerk waarmee klanten wereldwijd beleverd worden", aldus een woordvoerder van Ahrend. Tevens beschikken beide bedrijven hiermee gezamenlijk over een lokaal assortiment voor de Verenigde Staten, Europa en Azië. 

Directievoorzitter Jacq de Bruin van Koninklijke Ahrend: "Ik ben erg blij met de intensivering van de samenwerking met Allsteel. Wij zijn sinds 2002 actief op de Amerikaanse markt en werken sinds mei 2004 samen met Allsteel. Sinds oktober 2005 verkopen wij ook Allsteel-producten in Europa en aan onze internationale klanten. Dat wij nu intensiever samen optrekken bij grote internationale klanten, zie ik als een belangrijke volgende mijlpaal."

Topman Eugene Sung van Allsteel: "Allsteel is blij de samenwerking met Ahrend te kunnen voortzetten en uitbreiden. Samen bieden we innovatieve, zinvolle interieuroplossingen en kantoormeubilair aan bedrijven en instellingen overal ter wereld. Onze producten bieden onder anderen (interieur)architecten, ontwerpers en facility managers de mogelijkheid om op een uiterst flexibele manier moderne, open werkomgevingen te creëren die creativiteit en samenwerking bevorderen."
01-06-2007 16:10


De designbeurs 100% Design staat voor de deur. Van 7 tot en met 9 juni kunnen designliefhebbers zich in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam weer vergapen aan allerlei hippe en minder hippe meubels, lampen en andersoortige objecten. Eén van de deelnemers dit jaar – kantoorinrichter Samas – meldt de bezoekers te willen uitdagen.

‘R-U experienced?’ Dat is de vraag die Samas de bezoekers stelt. Aan een lange tafel en in een 'filmische jaren zeventig-setting' wordt de bezoeker uitgedaagd zijn/haar creatieve ideeën tot uiting te brengen. ‘R-U experienced’ is een samenwerking tussen Leoxx en Samas. Standpartners zijn AVEX, SAB Catering, Sluis Den Hartog en Arpalight.

100% Design is het enige vakevenement op het gebied van interieurdesign in Nederland. Drie dagen lang tonen fabrikanten en ontwerpers de nieuwste designontwikkelingen op het gebied van meubilair, sanitair, keukens, licht, geluid, textiel, materialen en vloeren. In drie dagen tijd maakt een breed vakpubliek kennis met de laatste architectonische hoogtepunten. Naar verwachting brengen ook dit jaar ruim 7000 geïnteresseerden een bezoek aan het designevenement.


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >