Nieuws


26-04-2007 12:08


Ing. Ralf Raetzer (43) krijgt per 1 juli van dit jaar de leiding over de productie van WINI Büromöbel. Raetzer treedt in de voetsporen van dr. Wolfgang Reising, die naar König + Neurath AG vertrekt.

Met het vertrek van Wolfgang Reising, die in 1996 als hoofd techniek bij WINI begon en sinds 1999 de leiding over de productie had, worden ook de afdelingen productmanagement en productontwikkelingen geherstructureerd. Hoofd van deze afdelingen wordt Dirk Hölscher (41), die tot nog toe bij WINI als teamleider verantwoordelijk was voor het objectmanagement. De functie van Hölscher wordt overgenomen door de 33-jarige Torge Stoy, die al werkzaam was bij het objectmanagement-team.

 

 

26-04-2007 8:25


Satelliet Meubelen is de organisator van een op woensdag 23 mei te houden workshop 'Hospitality in zorg', die plaatsvindt in de showroom van Satelliet Meubelen aan de Haagweg 241-243 te Breda.

Tijdens deze workshop wordt het thema Hospitality belicht vanuit een bijzondere invalshoek, namelijk de 'zorg'. Een actueel thema, niet alleen vanwege de toenemende vergrijzing, maar vooral ook door de groeiende vraag van de nieuwe generatie ouderen naar een meer persoonlijke vorm van zorg.

In drie sessies besteden diverse specialisten uit de praktijk aandacht aan begrippen als gastvrijheid en ambiance. Zij leggen hierbij een directe link naar het positieve effect op het welzijn van de 'gasten' in de zorg. Ze gaan in op de vraag wat de horeca- en zorgsector van elkaar kunnen leren en hoe zij zich naar de toekomst verder kunnen verbeteren ten gunste van de exploitatie en vooral ten gunste van de gasten.

Mevrouw dr. Kristel Nijs, kwaliteitsadviseur zorgprocessen Ziekenhuisgroep Rivierenland Tiel, zal een wetenschappelijke uiteenzetting geven van het thema 'Maaltijdambiance'. Architecten Ad Smeulders en Monique Groenen, van Luijten Smeulders Architecten in Tilburg, belichten 'De vitaliserende rol van de architect' binnen het thema van gastvrijheid in zorg. Ton Pinxten geeft als meesterkok, meester-gastronoom en algemeen directeur van het sterrenrestaurant Landgoed Wolfslaar te Breda, een korte introductie over 'Koninklijke gasten in de zorg'. Hij zal tevens in samenwerking met Frans Gerrits, meesterkok en Hoofd Voeding van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven, een verrassende proeverij bereiden die speciaal gericht is op het overkoepelende thema van de workshop.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het thema en de ontwikkeling van zorg, bekeken vanuit de zorgsector, bouwkundig architecten, interieurarchitecten, projectinrichters, interieurbouwers en beleidsmedewerkers.

De workshop Hospitality in zorg is de laatste in een rij van drie workshops die Satelliet Meubelen voor zijn relaties organiseert ter ere van het 35-jarig jubileum. De eerste twee workshops, te weten 'Koffie & cocktails' en 'De verleiding van kleur', hebben afgelopen jaar plaatsgevonden in de showroom van het bedrijf in Breda. Beide workshops werden bezocht door meer dan tweehonderd ondernemers.

Satelliet Meubelen is leverancier en producent van hospitality meubilair dat wereldwijd wordt aangeboden vanuit drie nationale vestigingen in Breda, Amsterdam, Dalfsen en diverse internationale vestigingen.

De workshop begint om Hospitality in zorg begint om 14.30 uur

25-04-2007 16:35Ronald MCDonald Kinderfonds opent na de zomer een nieuw kinderhuis in Barendrecht. De medewerkers van Kuipers Groep waren zo enthousiast over het kinderhuis en het Ronald MCDonald Kinderfonds dat is besloten om te helpen door het verlenen van gratis meubilair voor dit project.

 

Het kinderhuis wordt gevestigd in een oude, karakteristieke boerderij. Deze is in 2006, begin 2007 geheel gerenoveerd. Het Ronald McDonald Huis Barendrecht krijgt zes gastenkamers, een gemeenschappelijke woonkamer, een keuken, een ruimte voor vrijwilligers en de Ronald McDonald huiskamer.

Het Ronald McDonald kinderhuis biedt de mogelijkheid om kinderen met een psychiatrische stoornis te behandelen in het bijzijn van hun ouders, zodat kind en ouders niet gescheiden zijn tijdens de voor het kind zo moeilijke periode. Voor de ouders is er zo ook de mogelijkheid om ervaringen te delen met andere ouders die in dezelfde moeilijke situatie verkeren. 

25-04-2007 13:29


Grahl had er tot dusverre nog nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven, maar de kantoorinrichter is al sinds 1 januari exclusief importeur voor Sitia op de Nederlandse markt.

Het merk Sitia is in 2002 gecreëerd als nieuw onderdeel van het Italiaanse familiebedrijf Battocchio, dat zich vanaf 1977 bezighoudt met de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige kantoorstoelen. De ruime ervaring van de familie Battocchio werd gekoppeld aan een modern concept van designgeoriënteerde producten. Zowel Grahl als Sitia heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Beide bedrijven zijn als het ware naar elkaar toe gegroeid. Grahl kreeg door haar visie op conceptueel inrichten behoefte aan een bredere productportfolio, terwijl Sitia in de laatste jaren een fors aantal sterke producten heeft ontwikkeld. Een intensivering van de relatie was het gevolg en begin dit jaar is de samenwerking contractueel bekrachtigd. Grahl kan zich per 1 januari 2007 exclusief importeur van het merk Sitia in Nederland noemen.

Sitia is gevestigd in Noord-Italië. Ontwikkeling en productie vinden plaats in een moderne fabriekshal, waar het maken van kleine series en maatwerk hand in hand gaan. In de fabriek zijn de belangrijkste waarden van Sitia goed zichtbaar. Passie, precisie, vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn kenmerkend. Sitia beschikt over een uitgebreide en fraaie ledercollectie en is ook prima in staat om allerlei bekledingsstoffen te verwerken. Het zitmeubilair van Sitia is een belangrijke verbreding van het assortiment van Grahl.

Vooral bij de inrichting van representatieve werkplekken, vergader- en wachtruimten vormen de producten verrassende alternatieven voor het bestaande aanbod in de markt. Hierbij valt te denken aan de ‘black or white’ bureaustoel. Een fraai stuk handwerk met in het oogspringende details zoals de originele houten rugleuningkap en de geïntegreerde verstelbare hoofdsteun. Onder de naam ‘havana’ biedt Sitia een complete range bureau- en vergaderstoelen aan. Een fraai, modern design en een enorme keuze aan modellen en materialen. Een ander veelzijdig product is ‘major’. Of het nu gaat om een lange vergadering of een kort overleg, deze stoel biedt het optimale comfort. Major is verkrijgbaar met diverse rughoogten, afhankelijk van de wensen en behoeften van de gebruiker. Voor wacht- en loungeruimten biedt het programma van Sitia verschillende mogelijkheden. Het ‘momo’ wachtruimtemeubilair wordt gekenmerkt door het representatieve karakter en afwerking tot in het kleinste detail. Als loungefauteuil heeft ‘ginko’ inmiddels zijn sporen verdiend. Dit speelse product nodigt uit tot een prettig gesprek in een informele sfeer.
25-04-2007 13:27


Bij kantoorinrichter König + Neurath voltrekt zich binnenkort een generatiewissel aan de top. Egon König legt per 1 augustus zijn functie als voorzitter van de raad van bestuur neer en wordt opgevolgd door Wolfgang Reising (45). De 74-jarige König, eigenaar van K+N en al 60 jaar in het in 1925 opgerichte familiebedrijf actief, neemt daarmee afscheid van het operationele bedrijf. Hij wordt voorzitter van de raad van commissarissen. Zijn opvolger Reising is nu nog lid van de bedrijfsleiding van kantoormeubelproducent Wini.
23-04-2007 9:35


Vandaag begint in Hardenberg de Meubel Vakbeurs. Deze driedaagse beurs vindt plaats in de Evenementenhal. De naam Meubel Vakbeurs dekt de lading niet helemaal meer, want de deelnemers presenteren ook andere artikelgroepen dan meubelen alleen. Woningtextiel, verlichting, woonaccessoires en vloerbedekking behoren ook tot het aanbod.

De Meubel Vakbeurs, met vier expositiehallen, richt zich onder andere op afnemers, vertegenwoordigers, beslissers en overige branchegerelateerde bedrijven uit de woninginrichtingbranche. De openingstijden zijn maandag 23 tot en met woensdag 25 april, dagelijks van 13.00-22.00 uur.

23-04-2007 9:27


De kantoorinrichtingsbranche zit weer in de lift. Niet alleen in Nederland is de teneur overwegend positief, ook Duitsland presenteerde onlangs hoopgevende cijfers. Zwitersland heeft zich nu in deze rij aangesloten. De Zwitserse kantoorinrichtingsbranche behaalde in 2006 18 procent meer omzet dan het jaar ervoor en kwam uit op 689 miljoen Zwitserse Frank (bijna 420 miljoen euro).

Deze cijfers zijn bekend gemaakt door de branche-organisatie 'Bueroszene.ch'. Deze organisatie vertegenwoordigt circa honderdvijftig fabrikanten, importeurs en handelaren. Zestig van hen maakten hun cijfers bekend bij Bueroszene.ch. Deze zestig bedrijven zijn tezamen goed voor een marktaandeel van 95 procent in Zwitserland.

De bureautafels deden het met een omzetstijging van 18 procent beter dan de bureaustoelen(+4 procent). Opvallend is verder dat in Zwitserland steeds meer kantoorinrichters zich bezig houden met dienstverlening op het gebied van planning, concepten en interieurarchitectuur. Dit segment van de branche steeg ten opzichte van 2005 met liefst 89 procent.

 

 

19-04-2007 16:56


König + Neurath bevindt zich op de 'goede golf'. Over 2006 noteerde de onderneming een totaalomzet van circa 127 miljoen euro en dat was 2,9 procent meer dan in 2005.

Vooral het segment zitmeubelen deed het erg goed met een omzetstijging van 13,4 procent. De verwachtingen voor 2007 met betrekking tot dit onderdeel zijn eveneens positief, net als voor de bureaumeubelsystemen, zij het in iets gematigder vorm. Het vertrouwen in de markt wordt onderstreept door de bouw van een 6.000 vierkante meter grote productiehal, die omstreeks eind volgende maand in gebruik zal worden genomen.

Een belangrijk deel van de toegenomen omzet komt voor rekening van het buitenland. De internationale omzet van König + Neurath nam toe van 24,4 miljoen euro tot 29,2 miljoen euro (een stijging van circa 20 procent vergeleken met 2005). Belangrijkste buitenlandse afnemers voor K+N zijn Nederland, Engeland, Luxemburg en Zwitserland. Bovendien kon een duidelijke toename worden geconstateerd in Oost-Europa en Azië.

 

Het vierde kwartaal van 2006 was bijzonder succesvol voor het Duitse bedrijf. Een omzet van 36,4 miljoen euro was goed voor een 'plus' van 13,8 procent ten opzichte van het resultaat in 2005.

K+N constateert twee hoofdoorzaken, die aan de positieve teneur ten grondslag liggen: een aantrekkende conjunctuur en meer aandacht voor individuele en flexibele oplossingen in het projectbereik. "Daarbij gaat het niet alleen om meubels, maar nadrukkelijk ook om concepten en service", aldus een woordvoerder van het bedrijf.

 

 

19-04-2007 10:10


Kantoorinrichter König + Neurath heeft het onderkomen in Hoofddorp verruild voor een nieuw ingerichte showroom in Airport Business Park Lijnden (Schiphol/Badhoevedorp).

Vorige week namen de medewerkers hun intrek in de nieuwe omgeving, waar K+N alle gamma's aan kantoormeubilair en toekomstgeoriënteerde inrichtingsconcepten presenteert. De bezoeker kan er onder meer kennis nemen van het ontmoetings- en inspiratiepunt 'K+N City Concept', de 'Do It 4' werkplekken, de 'AS' akoestische kasten, de 'Jet Plus' bureaustoelen en 'Okay' bezoekersstoelen.

Nadere informatie: www.konig-neurath.nl

 

18-04-2007 14:57


“Ik ben op zoek gegaan naar een nieuw idee voor de verbinding van stoel en onderstel, omdat in mijn visie Thonet niet wordt gekenmerkt door schroeven en pluggen.” Deze zoektocht van ontwerper Stefan Diez resulteerde in een knoopverbinding, die tot stand is gekomen zonder enig raamwerk of schroefbevestiging. De verbinding is toegepast in het houten-stoelprogramma ‘404’ van meubelfabrikant Thonet.

Het door Stefan Diez ontworpen programma is gerelateerd aan het gebogen-houterfdeel van de familieonderneming, maar de ontwerper heeft het qua esthetische en technologische criteria fundamenteel omgevormd. De beide modellen ‘404’ en ‘404 F’ zijn afgeleid van een constructie-idee: gebogen stoelpoten en armleuningen komen samen in een ‘knoop’ en zijn in het onderste deel van het zitvlak aangebracht. Moderne houtvormtechnologie maakt de daarvoor noodzakelijke versteviging van het zitvlak naar het midden mogelijk en resulteert in een vervorming als bij een hoedrand – inclusief een drastische vermindering van het materiaal bij de randen. Daardoor wordt het zitvlak een constructief en markant element.

thonetstoel-404bb

De historische stoelen van gebogen hout 214 en 209 uit de jaren 1859 en 1900 gelden voor Diez als de ‘stamvaders’ van beide modelvarianten 404 en 404 F. De één is voor hem het prototype van de ‘Thonetstoel’ bij uitstek, in zijn consequente en goedkope productiewijze toentertijd een serieproduct par excellence, dat in de 19e eeuw een complete industriestijl oprichtte. De andere, volumineuzer en van een royalere elegantie, is net als de eerste tot op de dag van vandaag onderdeel van de Thonet-collectie. “Voor mij is het thema 3D bijzonder nauw verbonden met de historie van Thonet: dit idiote idee om hout te buigen; alsof het een tweede keer groeit”, aldus Stefan Diez. En zo wordt bij het programma 404 conform de Thonet-traditie vervormd hout toegepast, zij het modern gelaagd en gevormd hout. Een nieuw soort constructiewijze is daarbij kenmerkend voor het programma 404. Het zitvlak is daarbij het verbindende element geworden voor poten en rugleuning. Doordat op bepaalde punten meer fineerlagen worden geperst dan op andere punten, is het zitvlak in het midden 20 millimeter dikker dan bij de rand – en daarmee sterk genoeg om daar de ‘knoop’ aan te brengen.

Kenmerkend voor het programma 404 zijn het uitgesproken lijnenspel, de fijne details en het zitcomfort. Het oogt licht, zowel qua materiaal als qua constructie, en herinnert daarmee aan de historische modellen van gebogen hout. De zitting lijkt als een dun vlak dat ingesloten is. Op zijn breed uitlopende poten straalt het programma 404 comfort uit: de stoel schrijft geen bepaalde zitpositie voor. Ook de uitgevormde rugleuning draagt bij tot het zitcomfort: bij het achteroverleunen veert de rugleuning mee. Het resultaat is een eigenzinnig iconisch ontwerp met archetypische trekjes, dat het erfdeel van Thonet verbindt met moderne kennis. De modellen 404 en 404 F onderscheiden zich in de dimensies en formele details. Het model 404 F is een houten stoel met armleuningen, waarbij de rugleuning verder naar voren is doorgetrokken. Het zitvlak is ten opzichte van dat van model 404 groter en hij heeft dikkere poot- en rugleuningbalken. Model 404 daarentegen is smaller en beschikt over een kleiner zitvlak. Poot- en rugleuningbalken hebben een kleinere diameter.


18-04-2007 10:54


Oud-schaatscoach en -analyticus Henk Gemser komt op 26 april op bezoek bij Casala Meubelen in Culemborg. Hij zal tijdens een exclusieve bijeenkomst voor Casala-partners een presentatie verzorgen over motivatie, talent, coaching, teamwork, doorzettingsvermogen en succes. Daarna zal Casala tijdens dit dealer-event zijn nieuwe modellen presenteren, die ook reeds werden getoond op de Orgatec in Keulen.
17-04-2007 10:30


Op zaterdag 7 april zijn de prijzen uitgereikt van de zevende meubelwedstrijden voor Achterhoek en Liemers. De wedstrijden hadden als thema ‘meegroei-meubel’. Een deskundige jury onder leiding van Hans Jaap Eijerkamp had heel wat moeite om uit de 35 werkstukken de beste te kiezen. De wedstrijden worden tweejaarlijks georganiseerd door OBD-Meubel- & Interieurbouw en het ROC Graafschap College en de Stichting Hout en Meubel (SH&M).

Vooral in categorie ‘werknemers bedrijven’ lagen de punten heel dicht bij elkaar. In deze categorie was de 2e prijs voor Maikel Grave en Herman Oonk van Arco Meubelfabriek te Winterswijk. Maikel en Herman maakten een in hoogte verstelbare stoel. De jury was zeer te spreken over het goede functioneren van de stoel, de strakke vormgeving en de mooie toepassing van de materialen. Naast deze 2e prijs wonnen ze ook de ergonomieprijs, omdat het ontwerp veel kansen biedt en prima verstelbaar is.

Ook de 1e prijs ging naar werknemers van Arco. Friedhelm Hartmann en Gina te Hoonte maakten een prachtig meegroei buro-meubel dat zeer goed is beoordeeld door de jury. De prachtige uitschuifbare eetkamertafel van Arco medewerker Sjonnie Engelberts won de overall techniekprijs Mike Bolhaar uit Dinxperlo won de 1e prijs in de categorie leerlingen in opleiding. Mike Bolhaar (18) volgt de meubelopleiding BBL2 en werkt bij Meubelfabriek Niënhuis te Lichtenvoorde. Hij maakte in de werkplaats bij Niënhuis een prachtige S-vormige stoel. De jury was enthousiast over het ontwerp, de kleuren, de vormverhouding en de dubbelfunctie van de stoel. De stoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Naast deze 1e prijs kreeg Mike ook de overall designprijs vanwege de prachtige vormen en het leuke idee.

De gemaakte werkstukken worden nog bij de Gruitpoort tentoongesteld t/m 27 april a.s. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om de werkstukken met als thema ”Meegroei-meubel” te komen bekijken. De Gruitpoort is open tijdens kantooruren. Kijk voor evt. nadere informatie en/of foto’s op www.OBD-Opleidingen.nl .

11-04-2007 9:00


RH Stoelen introduceert op 25 en 26 april bij haar dealers en de pers de RH Ambio serie. Volgens RH gaat het hier om een compleet nieuwe visie op ergonomisch zitten, verrijkt met design- en milieu-elementen. De lijn bestaat uit bureaustoelen met bijzondere ventilatie en vergader-, bezoekers- en loungestoelen.

Met een nieuw design en een nieuwe stoffering is de RH Ambio een stoel om gevoelens op te roepen. De stoelenserie is ontwikkeld in samenwerking met Zenit, een Zweeds ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in ergonomisch design. De RH Ambio wordt in vier uitvoeringen op de markt gebracht. De gerenommeerde competentie van RH Stoelen binnen ergonomisch zitten komt nu ook in lounges, congres- en vergaderzalen tot zijn recht. De serie biedt onder andere een bureaustoel met accessoires: kleerhanger, afsluitbaar vakje en rugtas. De RH Ambio is ontworpen volgens de zogenaamde 2PP-filosofie van RH, waarbij de gebruiker wordt gestimuleerd om rechtop te zitten en te bewegen.

Nieuw is de toepassing van Ventec, een natuurmateriaal dat door RH Stoelen is ontwikkeld. Hierin wordt onder meer paardenhaar verwerkt waarmee de ventilatie van de zitting en van de rugleuning wordt bevorderd. De volledig nieuwe bekleding bestaat voor 100 procent uit wol. Met Ventec is de RH Ambio bovendien volledig recyclebaar, waarmee reeds nu aan de groeiende vraag naar compleet recyclebaar kantoormeubilair tegemoet wordt gekomen.

Op woensdag 25 en donderdag 26 april zal in Fort St. Gertrudis te Geertruidenberg de introductie plaatsvinden van de RH Ambio stoelenserie.
11-04-2007 8:58


Ahrend opent op 12 april een nieuwe showroom in het multifunctionele Euroborg-gebouw in Groningen. “In de nieuwe vestiging is een nieuw, verrassend showroomconcept toegepast met een onverwachte keuze van kleuren en materialen”, aldus regiomanager Wim Butzelaar.

De showroom is ingericht volgens een nieuwe filosofie, waarin niet producten maar sferen en beleving centraal staan. Gedurfde combinaties van kleuren, materialen en design leiden tot inspirerende werkomgevingen. Ook wordt het concept van efficiënt ruimtegebruik, waarover Ahrend klanten in binnen- en buitenland adviseert, door de inrichter toegepast in zijn eigen vestigingen. “Klanten zijn bovenal geïnteresseerd in totaaloplossingen voor concrete kantoorinrichtings- en ruimtevraagstukken. Dat is één van de uitgangspunten van dit nieuwe showroomconcept. Deze filosofie maakt het mogelijk opstellingen neer te zetten in de door de klant gewenste kleuren, met bijpassend meubilair en accessoires. Zo krijgt de klant een helder beeld hoe zijn kantoor er uit kan zien. Een deel van de showroom is door Ahrend-medewerkers in gebruik: door er dagelijks te werken tonen zij zelf realistische, zichtbare en tastbare praktijkopstellingen”, licht Wim Butzelaar toe.

Een tweede uitgangspunt bij de ontwikkeling van het showroomconcept is dat de inrichting bezoekers verrast en inspireert. Spannende, contrasterende werksettings en spectaculair kleurgebruik staan garant voor blijvende diversiteit en inspiratie. Een derde overweging voor Ahrend is toepassing van het concept van efficiënt ruimtegebruik. Organisaties kunnen substantiële besparingen op hun exploitatiekosten realiseren door slimmer om te gaan met de beschikbare ruimte. Ahrend geeft zelf het goede voorbeeld, want het ging met de verhuizing naar deze showroom van 1.750 naar 750 vierkante meter. Een besparing van tienduizenden euro’s per jaar op de exploitatie, met behoud van de kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Ahrend roept haar genodigden op geen bloemen of cadeaus mee te brengen naar de opening, maar in plaats daarvan een donatie te geven aan het nieuw te bouwen Ronald McDonald-huis. Ook kan men voor dit doel de zeefdruk ‘Dreamkeeper’ van Elly van den Hout kopen voor de speciale prijs van € 145 (verkoopwaarde € 325).
05-04-2007 8:50


De winnaars van de 'Red dot design award 2007' staan vast. Tot de gelukkigen behoren twee kantoormeubelrproducenten: Ahrend en Gubi.

Uit 2.548 inzendingen uit 43 landen koos de jury in totaal 43 'best of the best' producten. Deze producten kenmerken zich naar het oordeel van de jury door een kwalitatief hoogstaand en innovatief design. Onder de 21 uitverkoren producten in de categorie 'Bureau' wonnen uiteindelijk twee kantoormeubelsystemen de 'best of the best'-award: het tafelsysteem 'Ahrend 800' van Ahrend en de akoestische meubellijn 'Gubi Chair II' van de Deense firma Gubi.


De prijsuitreiking vindt plaats op 25 juni in Essen. Van 26 juni tot en met 23 juli toont het red dot design-museum in Essen alle genomineerde designproducten.

02-04-2007 13:47

Bij König + Neurath Nederland in Hoofddorp is per 2 april Jaap Moejes als regionaal verkoopleider verantwoordelijk voor het rayon Midden en Zuidoost Nederland. De 36-jarige Jaap Moejes is na zijn HEAO studie Commerciële Economie aan de Haarlem Business School zijn carrière gestart in de autobranche. In 1996 maakte hij de overstap naar de wereld van kantoorapparatuur en kantoorinrichting, waarin hij diverse sales managent functies vervulde. Naast de volledige ondersteuning van het dealernetwerk zal zijn ervaring zowel worden ingezet bij het initiëren van grote inrichtingsprojecten als ook bij de promotie van het merk König + Neurath bij de diverse doelgroepen. 

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >