Nieuws


27-11-2006 14:54

De bekende Stokke-stoel ‘Peel’ is sinds kort leverbaar in een bijzondere uitvoering: desgewenst kan gekozen worden voor een wollen bekleding. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de vacht van wilde Noorse schapen. De wollen ‘Peel’ wordt op de markt gebracht door Variér. Meer informatie is te vinden via www.varierfurniture.com (27-11-06)
27-11-2006 14:45


Kantoormeubelfabrikant Fantoni heeft haar aanwezigheid in Servië in belangrijke mate uitgebreid. De Italiaanse fabrikant verwierf recent 70 procent van de aandelen van de Servische houtbewerkingfabrieken Spik Iverica, Spik Napredak en Spik Morava. Het is de bedoeling de drie bedrijven te integreren in de Fantoni Groep, zo laat het Italiaanse bedrijf weten in een persbericht. De operatie staat onder leiding van Giorgio Barzazi, tot op heden president van Fantoni-dochter Lesonit
. (27-11-06)

 

27-11-2006 14:17

De Duitse kantoorinrichter Svoboda levert een belangrijke bijdrage aan de inrichting van de nieuwe conferentieruimte van de NIBC-bank in Den Haag. In de door Fokkema Architecten ontworpen ruimte wordt onder meer een 54 meter lange elliptische conferentietafel geplaatst, met hierin verzonken een zestigtal beeldschermen. (27-11-06)

27-11-2006 14:15


Het nieuwe Rotterdamse bedrijf Xten.nl brengt sinds kort de stoel ‘Xten’ op de markt. De stoel werd ontworpen door het bekende Italiaanse ontwerpbedrijf Pininfarina, onder meer bekend van werk voor automerken als Fiat, Alfa Romeo en Ferrari.

De ‘Xten’ is onder meer uitgerust met een ‘Technogel’-zitting en ‘Armtronic’-verstelbaarheid van de armleuningen. “Kenmerkend is de avant-gardistische technologie, het innovatieve design, het exceptionele comfort en een drietal internationale patenten”, aldus een woordvoerder van Xten.nl. Eerder werd de stoel in Nederland geleverd door Mibra Kantoormeubelen.
 (27-11-06)

14-11-2006 10:13


De Noorse kantoormeubelfabrikant HÅG heeft het Amerikaanse Greenguard-certificaat gekregen. In het Greenguard Instituut in Atlanta wordt onderzoek gedaan naar de luchtvervuiling, veroorzaakt door industriële processen. De certificering van HÅG betekent dat bij de productie van de HÅG-stoelen geen schadelijke gassen vrijkomen.

HÅG is de eerste Europese fabrikant die beschikt over het Greenguard-certificaat. De Noorse fabrikant ziet in de certificering een bevestiging van zijn milieubewuste imago. (13-11-06)

14-11-2006 10:12


3d tradelink heeft een nieuwe huisstijl. Hiermee wil het bedrijf naar de markt communiceren dat het een volledig up-to-date producten- en dienstenprogramma heeft. “Ons doel is het creëren van een werkplek in balans”, aldus een woordvoerder van het bedrijf. “We hebben daarbij de ambitie om een omslag te maken bij de doelgroep van reactief naar preventief handelen.”


Het bestaande beeldmerk van 3d tradelink heeft plaatsgemaakt voor een ‘herkenbaar, krachtig en fris’ uiterlijk. “De nieuwe huisstijl is een combinatie van continuïteit en modernisering. De kleuren zijn opgefrist, maar het logo blijft hetzelfde. Daarnaast komen de kleuren uit het logo in de gehele huisstijl terug.” Binnen de nieuwe huisstijl staat de slogan ‘Werkplek in Balans’ centraal. “Deze slogan omvat al onze doelstellingen.” (13-11-06)


Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >