Leegstand kantoorpanden door gebrek aan kennis


Leegstand kantoorpanden door gebrek aan kennis
07-07-2011 14:56

Steeds vaker komt het voor dat een (nieuw) kantoorpand bij oplevering al niet meer geschikt is voor de organisatie die hierin gehuisvest moet worden. Reden is dat betrokkenen voor de (ver-)bouw van het project aan het meest cruciale proces voorbij zijn gegaan: het verzamelen van informatie. Om de keuze te kunnen maken voor het juiste gebouw en de juiste inrichting, moet namelijk vooraf duidelijk zijn wat een organisatie nodig heeft. Ook op de langere termijn. The Office Opleidingen speelt hierop in en introduceert een spraakmakende training die torenhoge kosten en frustraties kan voorkomen: Marco Polo. 

 

Marco Polo sluit volledig aan bij Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Inrichten. Marco Polo is een ontdekkingsreis door de wereld van het inrichten van nú. De inspirerende cursus is bedoeld om deelnemers inzicht te geven in de wijze waarop een goed en eigentijds projectinterieur tot stand komt. Marco Polo leert deelnemers om vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar spraakmakende interieurs. Daarbij passeren onder meer kantoren, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en congrescentrade revue.

 

Marco Polo is een ontdekkingsreis in de meest letterlijke zin van het woord. In het kader van de training bezoeken de cursisten een aantal spraakmakende voorbeeldprojecten. Op deze manier leren de deelnemers om met een praktische bril naar interieuropgaven te kijken. Marco Polo wil cursisten leren wie er zoal betrokken zijn bij huisvestingsprojecten en inrichtingsprojecten en welke rol ieder van die betrokkenen heeft. De trainig geeft inzicht in de rol van de opdrachtgever, HR-manager, facilitair manager, architect, adviseur en inrichter. Dankzij de kennis die de deelnemers opdoen tijdens de bijzondere ontdekkingsreis zijn zij in staat meer vanuit een integrale visie creatieve en passende oplossingen aan te dragen voor diegene waar het om gaat: de gebruiker.

 

Mee op ontdekkingsreis door de wereld van state-of-the-art inrichtingen? 
MARCO POLO vertrekt op 13 oktober!

 

Klik hier voor meer informatie

<< July 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >