Humanscale opent showroom


Humanscale opent showroom
22-03-2011 10:00

Humanscale zal dit voorjaar een eigen showroom openen in Amsterdam.  Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf ontwikkelt en produceert ergonomische producten voor de werkplek, zoals monitorarmen, verlichtingsarmaturen, bureaustoelen en specialistische oplossingen voor de gezondheidszorg. Humanscale ontplooide ruim een jaar geleden haar eerste zelfstandige activiteiten in de Benelux en streeft naar een wereldwijde aanwezigheid en eenduidige positionering. De opening van een showroom in Amsterdam is dan ook een vanzelfsprekende stap in deze strategie.

 Tim Hutchings, President International van Humanscale, is verheugd met de komst van de showroom: “We willen onze afnemers in de Benelux van dienst zijn met een omgeving waarin onze producten optimaal tot hun recht komen en onze filosofie zichtbaar en zelfs tastbaar zal zijn. We hebben een succesvolle entree in de Benelux gemaakt. De omzet ontwikkelt zich volgens plan en deze showroom is dan ook een logisch vervolg”.

Er is een geschikte locatie gevonden in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Het gebied met gerestaureerd industrieel erfgoed, hippe designwinkels en  moderne architectuur sluit perfect aan op de kosmopolitische uitstraling van Humanscale. De ruimte met een bescheiden vloeroppervlakte van 70 vierkante meter, zal functioneren als ‘working’ showroom en de ingebruikname staat gepland voor het komend voorjaar.

<< March 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >