Verschuivingen bij adviesorganisatie


Verschuivingen bij adviesorganisatie
02-07-2009 8:31

Verschuivingen bij Twynstra Gudde. Tanja ten Berge (35) en Audrey M.W. Rohen (40) zijn toegetreden als partner.

Ten Berge werkt sinds 1999 bij Twynstra Gudde. Zij begeleidt individuen, teams en organisaties in de zorg in hun ontwikkeling. Dit doet zij vanuit haar betrokkenheid en vermogen mensen te verbinden en in beweging te krijgen. Haar drijfveer is bij te dragen aan een betere zorg door de energie en aandacht binnen organisaties beter te richten op datgene waar het werkelijk om gaat: de interactie tussen zorgverlener en cliënt. Ze heeft ervaren dat er mechanismen werkzaam zijn die juist aandacht en energie aan de zorg onttrekken. Daar wil zij iets aan doen en het verschil maken. Ten Berge heeft een personeel- en organisatiekundige achtergrond (Vrije Universiteit Amsterdam).

Audrey M.W. Rohen werkt sinds 2000 bij Twynstra Gudde. Zij richt zich met name op lokale overheden. Centraal in haar opdrachten staat de vraag hoe mens en organisatie zo toe te rusten dat de ambities en opgaven van de lokale overheid goed gerealiseerd kunnen worden. Zij begeleidt bestuurders en managers bij het ontwikkelen en uitvoeren van organisatieverander- en ontwikkelstrategieën. Zij maakt daarbij gebruik van haar expertise op het gebied van veranderkunde, organisatiekunde, project- en programmamanagement. Binnen Twynstra Gudde managet zij de adviesgroep Overheid en Organisatie. Voordat zij bij Twynstra Gudde in dienst kwam was zij werkzaam bij Deloitte & Touche. Achtergrond: Bedrijfseconomie / International Management, aan de Rijksuniversiteit Maastricht.
 

<< July 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >