Deelnemers Inrichtingskunde geslaagd


Deelnemers Inrichtingskunde geslaagd
30-12-2006 9:26

afbeelding-048

Casala Meubelen, De Beijer Advies en Ronal Project besloten eerder dit jaar gezamenlijk de vakinhoudelijke opleidingen door The Office Opleiding te laten verzorgen.

afbeelding-051

Onlangs deden in het bedrijfsrestaurant van Grahl Nederland, onderdeel van Ronal Project, de eerste kandidaten hun schriftelijke examen voor het onderdeel Inrichtingskunde. De vijftien deelnemers slaagden allemaal. Drie gasten, kandidaten van Gispen International, namen eveneens aan dit examen deel. Ook zij eindigden met een positief resultaat.

afbeelding-057

De deelnemers hebben, naast de bestudering van het uitgebreide lesmateriaal, drie colleges bijgewoond. Erick Wuestman liet de deelnemers kennis maken met de werkplek en de werkomgeving vanuit een andere invalshoek dan men gewend is. Egbert Keen van het Centrum voor Lichtarchitectuur in Drachten behandelde het onderwerp licht en verlichting. Voor allen een bijzondere gewaarwording om te leren wat licht betekent in een kantooromgeving. Diep onder de grond in de kluis van het voormalige bankgebouw van de Nederlandse Bank liet Keen de deelnemers ervaren dat je licht niet kunt zien en dat wat je ziet de reflectie van licht is. Tijdens het derde college besteedde John Vroon speciale aandacht aan het vlekkenplan en archiveren. Beide onderdelen zijn voor het vak inrichtingskunde belangrijke onderwerpen.

afbeelding-085

Naast het maken van praktijkcases konden de deelnemers hun opgedane kennis direct toepassen in de dagelijkse praktijk. Alle kandidaten zijn namelijk direct betrokken bij contacten met klanten.

afbeelding-087

Het schriftelijke examen bestond uit het beantwoorden van 55 vragen, vijftig multiple choice en vijf open vragen. Anton de Block, Salesmanager van Ronal Project BV, reikte na afloop het Certificaat Inrichtingskunde aan de geslaagde deelnemers uit. Als examinatoren werkten mee: Henk van Gelder en Rinus Vos (Rinus van Vos & Partners). Docenten: Erick Wuestman (Erick Office Concepts) Egbert Keen (Centrum voor Lichtarchitectuur) en John Vroon (The Office Opleidingen).

afbeelding-098

<< December 2006 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >