Building Holland naar oktober


Building Holland naar oktober
16-03-2020 8:00

Het wordt waarschijnlijk het drukste najaar ooit. Want ook Building Holland wordt uitgesteld tot na de zomer. Het event dat gepland stond op 24, 25 en 26 maart 2020 in RAI Amsterdam wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar de laatste week van oktober. 

"De keuze om het event te verplaatsen was onvermijdelijk", aldus een woordvoerder. "Bovendien wil Easyfairs op geen enkele manier de gezondheid van bezoekers, deelnemers en eigen personeel in gevaar brengen en bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus."

Building Holland 2020 is een combinatie van een kwalitatief deelnemersveld en een omvangrijk content programma met meer dan honderdvijftig sprekers, side-events en innovation boulevards. Centraal staat het verduurzamen van Nederland tegen de achtergrond van de klimaatdoelstellingen. 

Ambassadeurs en partners van Building Holland hebben positief gereageerd op het besluit om het event te verplaatsen. “De impact van corona treft ons land steeds forser. Dat vraagt iets van ons allemaal. Ontzettend goed dat Building Holland verantwoordelijkheid neemt voor onze volksgezondheid. Een zorgvuldig besluit dat getuigt van duurzaam handelen. Uitstel is geen afstel, ik ben er in elk geval bij in oktober”, zegt bijvoorbeeld Claudia Reiner, vice-voorzitter Techniek NL.

 

Ook Roel van de Bilt, directeur Rabo Real Estate Finance, staat achter het besluit om Building Holland te verplaatsen naar oktober. “De gezondheid van bouwend Nederland gaat voor. Hoe spijtig ook, we moeten allemaal onze bijdrage leveren om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We zien uit naar oktober en maken dan graag de winnaars van de Rabobank Innovation Challenge bekend.”

https://www.buildingholland.nl/


Deel op Social Media<< March 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >