Corona-virus (nog?) geen probleem voor voorraden


Corona-virus (nog?) geen probleem voor voorraden
14-02-2020 9:00

Het Corona-virus heeft nog geen consequenties voor de voorraden. Dat meldt ACP, leverancier van stoelen en stoel-onderdelen, in een schrijven aan de relaties.

"Normaal gesproken zou iedereen in China vorige week weer beginnen met werken na een fijne Nieuwjaars-vakantie", aldus een woordvoerder van ACP. "Dit liep helaas anders. De overheid besliste dat de hele bevolking pas op zijn vroegst weer op 10 februari aan het werk mocht. De praktijk wijst echter anders uit. Verschillende leveranciers starten op verschillende momenten pas weer op. Een aantal zijn reeds begonnen en een aantal beginnen op andere data, oplopend tot eind van de maand februari. Dat is nu de situatie."

Bij het bedrijf in Dronten gaat men er van uit dat de onzekerheid rondom het virus nog wel even voort duurt aangezien het zich nog steeds verspreidt. "Beurzen worden voor onbepaalde tijd vooruit geschoven en er wordt zelfs gesproken om schepen uit de vaart te nemen omdat er even geen export plaatsvindt. Dit kan schaarste en hogere prijzen tot gevolg hebben, al weten we ook hier niet wat de omvang zal zijn. In het uiterste geval kunnen artikelen uitverkocht raken."

Vooralsnog is er bij ACP echter niets aan de hand. De voorraden zijn op niveau. "Er komen ook nog steeds goederen binnen. Wel kan het gaan voorkomen dat levertijden iets gaan oplopen. 
Voor ons is het nu belangrijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen."Het bedrijf uit Dronten meldt dat het zijn relaties op de hoogte zal houden van alle ontwikkelingen op dit gebied. 

www.acpi.nl 


Deel op Social Media<< February 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >