Directie-mutatie bij Facilicom


Directie-mutatie bij Facilicom
27-01-2020 8:00

Na ruim 30 jaar een actieve rol gehad te hebben bij Facilicom Group zet Martine Geurts een nieuwe stap: ze stopt met haar functie als vice-CEO en zal als non-executive actief blijven binnen de organisatie. Met deze stap is Albert van der Meulen, momenteel algemeen directeur van Gom, per 1 april aangesteld als vice-CEO bij Facilicom Group. 

Martine Geurts is al sinds 1988 werkzaam bij Facilicom. Ze werd er toen verantwoordelijk voor het standaardiseren van de bedrijfsprocessen en het invoeren van kwaliteitssystemen bij de divisies. Later gaf ze leiding aan het Shared Services Center van Facilicom Group. In 1995 werd Geurts aangesteld als directeur interne organisatie van Facilicom Group en in 2004 als vice-CEO.

Martine gaat haar ervaring, expertise en kwaliteiten op het terrein van onder meer human resources development en maatschappelijk verantwoord ondernemen nu, naast haar bestuursfunctie bij Facilicom Group, ook elders inzetten. "Ik kijk ernaar uit om binnen én buiten Facilicom Group een bijdrage te blijven leveren aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen", aldus Geurts.
 

Albert van der Meulen, sinds 2015 algemeen directeur van Gom, start op 1 april als vice-CEO van Facilicom Group. Olivier Laméris, nu operationeel directeur van Gom, volgt hem op als algemeen directeur van Gom.

 

Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group: "Met Albert van der Meulen kunnen we opnieuw rekenen op een ervaren, deskundige en gedreven vice-CEO met een hart voor het werk dat de ruim 25.000 medewerkers van Facilicom Group elke dag uitvoeren."

 

Met de verandering in de directie en het bestuur zet Facilicom Group de kracht van de dagelijkse leiding en het Algemeen Bestuur optimaal in - en versterkt de dienstverlener de slagkracht om met facilitaire zaken, zorg en welzijn toegevoegde waarde te creëren voor de samenleving. Onlangs maakte het bedrijf ook de komst bekend van Pieter Zeestraten (als CIO) en Marcel Krom (als lid van het Algemeen Bestuur).

www.facilicom.nl
 


Deel op Social Media<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >