FMN Student Awards uitgereikt


FMN Student Awards uitgereikt
06-12-2019 13:30

Bachelorstudent Erik van Eerten en masterstudent Annabel Jansen werden onlangs uitgeroepen tot winnaars van de FMN Student Awards 2019.


Erik wist de prijs in de wacht te slepen met zijn onderzoeksrapport ‘De conventionele aanbestedingswereld op zijn kop?!’ waarin de methodiek van Rapid Impact Contracting werd toegepast op een aanbesteding van bedrijfsafval. Annabel onderzocht in haar ‘Use the user’ hoe je door milieuvriendelijk gedrag van gebruikers te activeren de energieprestaties van gebouwen kunt verbeteren.

“Er ligt met het onderzoek van Erik een blauwdruk voor organisaties die met de Rapid Impact Contracting-methode duurzame impact willen maken door anders om te gaan met hun inkoop en samenwerking met hun toeleveranciers”, aldus de vakjury in het juryrapport bij de afstudeerscriptie van Erik. 
 

Over het onderzoek van Annabel zei de vakjury: “Het onderzoek van Annabel legt een stevige basis onder vervolgonderzoek naar gedragsbeïnvloeding van gebruikers van gebouwen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een duurzamere toekomst.” De vakjury vond het verder erg mooi om te zien dat met het onderzoek van Annabel ook een onderzoek werd ingezonden van buiten de traditionele FM-masteropleidingen. 


Dit jaar werden uit de in totaal 28 inzendingen drie bachelor- en masterscripties genomineerd voor de awards die vervolgens door een vakjury zijn beoordeeld. De ranking van de vakjury bepaalde voor 60 procent de einduitslag. De ranking van het publiek telde voor 40 procent mee. Winnaars bij het publiek waren Noa de Ruiter met haar bachelorscriptie over pay per use en Rick Veurink met zijn scriptie over blockchain-technologie.


De winnaars hebben deelname, reis en verblijf aan een internationaal FM-congres binnen Europa (bijv. World Workplace Europe 2020of EFMC) gewonnen. Daarnaast ontvangen zowel de winnaars als genomineerden een FMN-lidmaatschap voor een jaar en mogen zij een artikel over hun onderzoeksrapport publiceren op www.fmn.nl.

www.fmn.nl


Deel op Social Media<< December 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >