Centrum Hout lanceert campagne


Centrum Hout lanceert campagne
13-11-2019 8:00

Centrum Hout presenteerde op 7 november de campagne ‘Hout. Natuurlijk van nu’. De officiële lancering van de campagne vond plaats in de vorm van het online platform houtnatuurlijkvannu.nl en een week lang radio-uitzendingen over bouwen met hout tijdens BNR’s Big Five.

Vanaf donderdag 7 november 2019 is het platform houtnatuurlijkvannu.nl een feit. Vanuit de pijlers innovatie, prestaties, onderhoud, duurzaamheid en efficiency worden geïnteresseerden geïnformeerd over de voordelen en veelzijdigheid van bouwen met hout. Naast informatie is hier inspiratie en nieuws te vinden. Ook achtergronden over initiatiefnemer Centrum Hout, haar leden, partners en houtkeurmerken zijn hier vindbaar.
 

"Het platform is op deze manier het centrale punt voor de vele doelgroepen in de bouw, van aannemers en ontwikkelaars tot architecten en overheden", aldus een woordvoerder. "Met diverse vormen van inhoudelijke content, via verschillende online kanalen, wordt de aandacht op het platform en bouwen met hout gevestigd. Iedereen kan hier de feiten rondom bouwen met hout vinden en concluderen dat dit een goede investering in onze leefomgeving betekent."

Paul van den Heuvel, directeur Centrum Hout: “Het kan! Duurzaam bouwen met hout én tegemoetkomen aan alle milieu- en klimaateisen. ‘Hout. Natuurlijk van nu’ bevestigt deze belofte met objectieve feiten en gegevens.”


Voor iedereen die bouwen met hout een warm hart toedraagt, is er nu de mogelijkheid om bij te dragen. Dat kan door (symbolisch) te tekenen op ‘iktekenvoorbouwenmethout.nl’. "De keuze voor hout moet in de bouw weer een vanzelfsprekendheid zijn. Deze campagne is gericht op het heroveren van de voorkeurspositie van hout en houtproducten in de bouw en de realisatie van marktgroei in deze sector."

www.centrumhout.nl


Deel op Social Media



<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930





Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >