Aran van Wessem weg bij Dataflex


Aran van Wessem weg bij Dataflex
02-09-2019 10:00

Het is even wennen, want hij was jarenlang een van dé gezichten van Dataflex. Maar Aran van Wessem vervolgt zijn carrière bij Traject IT. De vervanging is inmiddels geregeld. Met ingang van deze vandaag (2 september) is Arend-Jan Broekmans aangesteld als nieuwe sales manager voor Dataflex Benelux. 

Arend-Jan Broekmans heeft in zijn carrière in de kantoorinrichtingsbranche bij verschillende gerenommeerde bedrijven ervaring opgedaan, waaronder Lensvelt, Haworth, Bene en tot slot het Belgische Mobitec. "Het is onze doelstelling om Dataflex nog beter te vertegenwoordigen in de Benelux en ons mooie merk sterker te profileren bij zowel bestaande als nieuwe relevante partners", aldus Dataflex-directeur Roderik Mos in een toelichting op de aanstelling van Broekmans.

"Onze ambities zijn groot en de ontwikkelingen die de komende twee tot drie jaar worden gepresenteerd nog groter. Arend-Jan zal een cruciale rol spelen in het verwezenlijken van deze ambities en ons aanbod in producten en diensten moeten vertalen naar de behoeften van onze relaties en vice versa. Ik kijk daarom enorm uit naar zijn komst en naar wat wij samen zullen bereiken.

Aran van Wessem zet na ruim 6 jaar Dataflex zijn carrière dus elders voort. "Tijdens een uitgebreid (en uiteraard emotioneel) afscheidsfeest hebben wij Aran bedankt voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van Dataflex in de Benelux. Hij zal bij Traject IT verdere handen en voeten geven aan de sales. Traject IT is al jaren zakenvriend van Dataflex en de grootste serviceverlener op het gebied van kabelmanagement en IT installatiediensten van Nederland."

www.dataflex.nl

Deel op Social Media
<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >