Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Domotex succesvol afgesloten

Domotex succesvol afgesloten

Delen

De beurs Domotex is succesvol verlopen. Dat meldt de organisatie van het vloerenevenement in Hannover. De beurs werd gehouden van 10 tot en met 13 januari.

Het evenement, dat volgens de beursorganisatie kan gelden als ’s wereld leidende beurs voor karpetten en vloerbedekkingen, heeft de afgelopen week opnieuw zijn waarde bewezen als knooppunt van de internationale vloerensector.

In totaal werd Domotex bezocht door 35.000 mensen, waarvan volgens de beursorganisatie 90 procent beslissingsbevoegd is. De bezoekers, waarvan overigens 70 procent van buiten Duitsland kwam, konden zich vergapen aan producten van 1.400 exposanten uit in totaal meer dan zestig landen.

Behalve de exposantenstands waren er op de riante beursvloer ook tal van speciale manifestaties te bezoeken. Opvallen was bijvoorbeeld ‘Atmyshere’ in Hal 8.

Dit jaar was voor het eerste een gehele hal ingericht in het kader van de trendmanifestatie ‘Atmysphere’. Met deze manifestatie wilde de beurs laten zien op welke wijze tapijten en andere vloerbedekkingen een bijdrage kunnen leveren aan het verhogen van het welbevinden van gebruikers.

Tal van fabrikanten en aanbieders deden mee aan de presentatie in Hal 8 van het Hannover beurscomplex. De trendmanifestatie was ontworpen door ontwerpstudio Schmidhuber.

Ook tal van andere aspecten van het vloerenvak kregen aandacht op de Domotex. Zo toonden verschillende jonge vaklieden hun bekwaamheid op het gebied van vloerenleggen.

www.domotex.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie