Nieuws


06-11-2019 8:30

De zes genomineerden voor de FMN Student Awards 2019 zijn bekend. Een selectiecommissie heeft uit de in totaal 28 inzendingen drie scripties genomineerd in de categorie ‘bachelor’ en drie inzendingen in de categorie ‘master’.

De genomineerde scripties worden de komende weken door een vakjury beoordeeld. Op 27 november bepaalt dit oordeel, samen met het oordeel van de deelnemers aan het congres FMN Connect XL ‘Bits don’t bite - FM en technologie’ wie de bachelor- en masterscriptie met de meeste relevantie of grootste impact op het facilitaire vakgebied hebben geschreven.

De genomineerden in de categorie ‘bachelor’ zijn (op alfabetische volgorde van de achternaam) Erik van Eerten - Saxion, Riëlle Hagemans – De Haagse Hogeschool,  en Noa de Ruiter – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de categorie ‘master’ zijn de volgende inzendingen genomineerd (eveneens op alfabetische volgorde van de achternaam): Annabel Jansen – TU Delft, Robin Oldebeerlink  – Saxion & University of Greenwich en Rick Veurink – Ifmec & Liverpool John Moores University.
 

De definitieve winnaars in beide categorieën worden op 27 november bepaald. Dan wordt het oordeel van de vakjury bekendgemaakt en kunnen de deelnemers aan het FMN-congres Connect XL ‘Bits don’t bite’ hun stem uitbrengen. Het oordeel van de vakjury weegt daarin voor 60 procent mee, dat van de congresdeelnemers voor 40 procent. Samen met de genomineerde studenten maakt FMN de komende week een video waarmee de studenten hun afstudeeronderzoek onder de aandacht van het publiek kunnen brengen.


De winnaars van de FMN Student Awards 2019 krijgen de kansom een internationaal FM-event in Europa te bezoeken zoalsWorld Workplace Europe 2020. Daarnaast zijn er voor zowel de winnaars als alle genomineerden nog andere prijzen, zoals een jaar lang gratis FMN-lidmaatschap en de mogelijkheid om een op het onderzoek gebaseerd artikel te publiceren.

www.fmn.nl


Deel op Social Media06-11-2019 8:30

De nieuwste editie van Inside Information, die komende week verschijnt, heeft als thema 'Anders werken - Technologie'. Het openingsartikel van het themakatern gaat over kunstmatige intelligentie. Ook in de interieurbranche wordt er steeds vaker gesproken over dit onderwerp. Maar wat is de feitelijke stand van zaken? En wat moeten we doen om ‘artificial intelligence’ op een verantwoorde manier toe te passen in de werkomgeving? De Inside Information-redactie ging op zoek naar antwoorden tijdens het internationale congres World Summit AI.


Geïnteresseerd in het volledige artikel? U kunt dit artikel van 4 pagina's als losse pdf bestellen.

 HHK: VOLLEDIG VERNIEUWD!!!

 
Deel op Social Media

<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >