Nieuws


30-10-2019 8:00

Op maandag 4 november 2019 organiseert de Architecten Showroom Amsterdam het B2B evenement 'Office of the future; werken doe je maar thuis!'. International Creative Guide en architect Aat Vos en Rudolph Eilander van V8 Architects delen hun visie over het kantoor van de toekomst. 
 

Doel van de bijeenkomst is te discussiëren over hoe we er over een aantal jaar bij zitten of staan qua werken. "De meningen zijn verdeeld. Op welke manier werk je het meest effectie? En is het wel echt zo goed om met z’n allen in een verzamelkantoor te werken? Werk je niet het best thuis? Gaat de werkplek verdwijnen of juist helemaal niet?"

International Creative Guide en architect Aat Vos heeft na 30 jaar ervaring een eigen kijk op openbare plekken met een publiek programma ontwikkeld. Op dit terrein heeft hij meerdere prijzen gewonnen. Daarnaast werkt Aat Vos als adviseur bij het vernieuwen van bibliotheken en andere openbare plekken in Europa. "In samenwerking met bewoners en professionals tilt hij publieke ruimten naar een hoger niveau en vormt ze om tot bijzondere stedelijke huiskamers, ofwel 'third places for all'– een verwijzing naar de geestelijk vader van derde plekken, Dr. Ray Oldenburg."
 

Rudolph Eilander van V8 Architects zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. "Zo ook bij de omvangrijke transformatie van de KPN Toren op Zuid, waar V8 met instemming van Renzo Piano het gebouw nieuw leven heeft ingeblazen. Op de begane grond is een grote entree met openbare functies en zakelijke faciliteiten verrezen, de toren is van een traditioneel kantoorpand omgevormd tot een flexibele en actuele werkplek."

Er zal volgens de organisatie voorts veel ruimte voor discussie zijn. Het event wordt gehouden op 4 november in de Architecten Showroom Amsterdam. De inloop is om 16.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een stamppotbuffet en netwerkmoment. De bijeenkomst is bedoeld voor (interieur) architecten, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en opdrachtgevers. Aanmelden met zakelijk emailadres via Eventbrite is verplicht.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-office-of-the-future-werken-doe-je-maar-thuis-75689598627


Deel op Social Media<< October 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >