Nieuws


23-09-2019 8:30

SKO blikt terug op het geslaagde seminar ‘Doeltreffend omgaan met data en technologie’ dat dee Printing & AV-divisie van SKO organiseerde in samenwerking met de Jong & Laan.


Tijdens de middag nam SKO de bezoekers mee in de nieuwste technologische innovaties voor het kantoor, zoals onder andere digitale recepties en het reserveren van vergaderruimtes, en apps die tonen waar collega’s zich bevinden. "Naar aanleiding van het seminar hebben we bij een aantal klanten al een demo mogen geven over het gebruik van de digitale receptie", aldus een woordvoerder.

Een accountant en IT-specialist van de Jong & Laan spraken over ervaringen van data-analyses in organisaties. "Welk resultaat levert een analyse van administratieve processen op? Hoe zet u applicaties slim in, zodat de data wordt omgezet naar praktische informatie? Aan welke knoppen kunt u draaien om de verkoop te versnellen of de marges te verhogen?"


Als afsluiter schoven de heren van VoetbalTijd aan. "VoetbalTijd is een YouTube voetbalprogramma waarin Jan van Staa, Rene Wagelaar en Eddy van der Ley het voetbalweekend doornemen. Elke week met een bekende en spraakmakende gast. Dit keer was aanwezig: Wim Kieft, voormalig profvoetballer."

www.sko.nl


Deel op Social Media<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >