Nieuws


04-06-2019 10:00

KNX heeft zich al lang als de wereldwijde standaard in de woning- en gebouwautomatisering bewezen. Theben werd als een van de eerste bedrijven lid van de Association en heeft als lid van het Executive Committee actief invloed op de verdere ontwikkeling van de KNX-technologie. KNX is voor Theben een van de speerpunten en daarom werd het tijd voor een ‘eigen’ KNX-website. De website http://theben-knx.nl/  is vanaf nu online.

Het voordeel van een KNX-installatie is veelzijdig. Met KNX kunnen alle gebouwfuncties aan elkaar gekoppeld, geprogrammeerd en aangestuurd worden. Van verwarming, ventilatie en binnenklimaatregeling via verlichting en zonwering tot aan alarm-, beveiligings- en informatiesystemen. Al deze functies kunnen automatisch via intelligente sensoren worden aangestuurd en handmatig met schakelaars in de ruimtes of centraal via een visualisatie worden bediend – thuis of mobiel via smartphones of tablets.

"Binnen de website behandelen we drie thema’s", aldus Theben. "KNX - in de praktijk, KNX - functionaliteiten en KNX - producten. Bij het thema ‘in de praktijk’ zoomen we in op KNX algemeen. Wat is KNX, wat houdt het programmeren in en de kosten en baten. Bij het thema ‘functionaliteiten’ laten we zien wat er mogelijk is met KNX. Zoals bijvoorbeeld lichtregelen met dimfunctie. Onder het thema ‘producten’ lichten we de Theben KNX-producten verder toe."
 

www.theben-knx.nl


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >