Nieuws


06-03-2019 8:00

Onlangs tekende BIS/Econocom een meerjarenovereenkomst met Boskalis. De baggeraar en maritiem dienstverlener laat al decennia lang diverse audiovisuele oplossingen door BIS/Econocom realiseren en na een uitvoerig vergelijkingstraject koos Boskalis opnieuw voor BIS|Econocom als audiovisueel leverancier voor de komende jaren.

Boskalis is met circa 6.000 medewerkers actief in negentig landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Papendrecht, waar zo’n twaalfhonderd medewerkers dagelijks hun werk uitvoeren, ondersteund door de audiovisuele inrichting van BIS/Econocom.

Op basis van de eisen en wensen van Boskalis stelde BIS/Econocom een raamovereenkomst op voor alle aanwezige audiovisuele apparatuur en de apparatuur die de komende 5 jaar wordt aangeschaft. Door deze overeenkomst kan BIS/Econocom bij nieuwe audiovisuele wensen Boskalis snel, adequaat en op maat adviseren en van de gewenste oplossingen voorzien. Bovendien zorgt BIS/Econocom binnen de overeenkomst voor hetonderhoud, het verhelpen van eventuele storingen en voor vervangende apparatuur bij defecten. 


www.bis.nl


Deel op Social Media06-03-2019 8:30

Op 8 en 9 maart vindt het nationaal kampioenschap voor interieuradviseur plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Twee dagen lang strijden twaalf mbo-studenten van diverse scholen uit heel Nederland tegen elkaar om de beste interieuradviseur van Nederland te worden. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam in samenwerking met WorldSkills Netherlands en Woonmall Alexandrium.

Een interieuradviseur bedenkt nieuwe indelingen voor interieurs. Dit kan van alles zijn: een woonkamer, een restaurant, een winkel of een stand. De deelnemers krijgen de opdracht om een ontwerpadvies te maken voor een ontmoetingspunt op een (muziek)festival. Daarbij moet in het ontwerp in ieder geval een zitgelegenheid, een kinderspeelplaats en een podium verwerkt worden. De opdrachtgever is een evenementenbureau, dat gespecialiseerd is in kleine en grotere meerdaagse festivals.

De deelnemers komen van diverse mbo-scholen door heel het land. Het HMC heeft ook twee studenten die meedoen aan het NK. Student Roos Vollebregt vertelt: "Ik heb me goed kunnen voorbereiden op de wedstrijd. Ik heb diverse masterclasses via school gevolgd en heb de finale-opdracht al goed kunnen doornemen." Christy Dorn heeft ook veel geleerd van de voorbereidingen voor de Skills-finale. "Zo weet ik nu beter hoe ik een concept vorm kan geven tot een ontwerp. Daarbij vind ik het spannend om mijn opdracht te presenteren tijdens de finale", vertelt Christy.


De wedstrijd wordt gehouden in het Atrium van Woonmall Alexandrium. Voor de deelnemers is dit een inspirerende locatie aangezien de wedstrijd plaatsvindt tussen meer dan 55 woonwinkels. De wedstrijdlocatie is toegankelijk voor bezoekers van de woonmall. "De ambiance en sfeer in Woonmall Alexandrium zal zeker bijdragen aan extra motivatie en inspiratie, en de prestatie van de deelnemers naar een hoger niveau brengen", aldus Shirley Udo, Marketing & Communicatiemanager van Woonmall Alexandrium.

De organisatie van Skills Heroes vakwedstrijden is in handen van WorldSkills Netherlands. Nederland kan niet zonder goede vakmensen. Daarom vestigt WorldSkills Netherlands de aandacht op het belang van vakmanschap en beroepsonderwijs bij jongeren. Dat doet zij door het ontwikkelen en organiseren van diverse evenementen en vakwedstrijden. Bovendien verzorgt WorldSkills Netherlands de Nederlandse deelname aan EuroSkills en WorldSkills, respectievelijk het EK en WK voor beroepen. WorldSkills Netherlands wordt ondersteund door het ministerie van OCW en vele partners uit het beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

www.hmcollege.nl


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >