Nieuws


08-10-2018 8:00

Als projectontwikkelaar of interieurarchitect zul je voor bepaalde activiteiten promotiemateriaal zoals brochures of leaflets nodig hebben. Bijvoorbeeld om een nieuw project te presenteren. Online printers als https://www.123drukken.nl/ genieten de afgelopen jaren van een aanhoudende groei als het gaat om het leveren van kwalitatief hoogwaardig drukwerk voor zakelijke klanten. Een online bezoek aan bedrijven voor online afdrukken, maakt direct de voordelen zichtbaar van het gebruik van een digitale partij. En toont een breed scala aan betaalbare marketingmaterialen die een grote impact kunnen hebben op (potentiële) klanten.

Concurrerende prijzen van online printers
Online drukkerijen bieden waar voor je geld. Doordat ze lage bedrijfskosten hebben en bijvoorbeeld geen winkelpand hoeven te onderhouden, kunnen ze concurrerende prijzen bieden. Traditionele drukkers zullen een aantal kosten moeten dekken die ze zullen doorberekenen in de prijzen voor klanten. Online printers hebben minder van deze vaste lasten en zullen producten van hoge kwaliteit tegen lagere prijzen bieden. Vaak wordt ook de mogelijkheid geboden om een sample te bestellen voordat je een definitieve bestelling in hogere oplage plaatst. Op deze manier weet je precies wat je straks ontvangt. Extra korting voor bulkaankomen is ook zeer gebruikelijk bij online printers.

Eenvoudig en snel online bestellen
Door online een bestelling te plaatsen en deze op het adres bezorgd te krijgen dat je zelf opgeeft, bespaar je tijd in plaats van op zoek te gaan naar een fysieke drukker. De reis er naartoe, het zoeken van een parkeerplaats en het uitleggen van de wensen kan alles bij elkaar beslag leggen op behoorlijk wat tijd in een drukke werkdag. Door gebruik te maken van een online printer, kun je zelf kiezen waar en wanneer je een bestelling plaatst. Kies het moment dat het beste uit komt en geef alle wensen aan door in de beschikbaare opties jouw selectie te maken. Op deze manier ontwerp je makkelijk een gepersonaliseerd product. Het bestelproces en de navigatie op de website is bij online drukkers gericht op gemak en effenciëntie.

Effectieve offline marketingmaterialen
In een wereld die steeds digitaler wordt, zijn offline marketingmaterialen altijd nog effectief. Er zijn mensen die aan iets fysieks in handen de voorkeur geven tegenover een vluchtige online advertentie. Voor projectontwikkelaars en interieur architecten zijn er diverse offline tools die nuttig zijn en tegen lage kosten ingezet kunnen worden. Visitekaartjes bijvoorbeeld worden nog steeds veel gebruikt. En met goede reden. Ze zorgen ervoor dat je gemakkelijk je bedrijfsgegevens kunt achterlaten bij een (potentiële) klant. Brochures zijn perfect om jouw bedrijf en project in te beschrijven en geïnteresseerden iets fysieks mee te geven wat ze op een later moment nog eens rustig kunnen bekijken. Flyers zijn de ideale oplossing om een groot aantal mensen met een relatief lage investering te bereiken. Een open huis of ander evenement kan makkelijk gecommuniceerd worden met flyers.
 


 

Deel op Social Media<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >