Nieuws


05-06-2018 17:08

(Advertorial)
 

Het Nederlandse merk pols potten is sinds 1986 actief op de internationale interieur- en designmarkt. Hun stijl is uniek en onconventioneel te noemen en duidelijk gevoed vanuit de Nederlandse design traditie. Elk half jaar voegen zij nieuwe ontwerpen toe aan de meubel- en accessoirecollecties die het merk rijk is. Daarnaast is pols potten sterk in haar aanbod van bijzonder glaswerk, servies en unieke verlichtingsarmaturen. In Aalsmeer staat het hoofdkantoor met een circa 800 vierkante meter grote showroom waar alle ontwerpen in conceptuele opstellingen worden getoond.

Hier bevindt zich ook pols potten studio waar alle producten worden bedacht, ontworpen en ingekocht. Door de hechte samenwerkingsverbanden die het merk gesloten heeft met verschillende Nederlandse ontwerpers als Wieki Somers, Minke van Voorthuizen en Hans van Bentem en tal van fabrikanten in binnen- en buitenland weten ze vernieuwende en toonaangevende producten van hoge kwaliteit op de markt te zetten, geschikt voor uiteenlopende horeca- en bedrijfstoepassingen.

Naast hun showroom in Aalsmeer heeft het merk tevens een winkel in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, waar particulieren in een mooi vormgegeven industrieel pand van de vroegere KNSM (Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij) zich kunnen onderdompelen in de kleurrijke wereld van het merk.

 

Bij pols potten houden ze ervan om in alles wat zij doen het onconventionele met het persoonlijke te verenigen. Zij zien waarde in iconische ontwerpen en halen voldoening uit het creëren van plezierige ruimtes waardoor het een prettig onderscheidend merk is.

 

Bezoek pols potten tijdens Design District 6-7-8 juni in de Van Nelle fabriek Rotterdam, stand S25.

www.polspotten.nl

<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >