Nieuws


09-03-2018 15:23

De ouwe Smit’- zoals de vader van huidig eigenaar Peter Smit liefkozend binnen het bedrijf Smit Visual wordt genoemd – begon een eigen productielijn van whiteboards in zijn kippenschuur in Waalre. De eerste factuur werd op 15 maart  1978 uitgestuurd en bestond uit zesduizend magneten en vierhonderd wissers. Precies 40 jaar later is Smit Visual de enige Nederlandse whiteboardproducent, met afzet in méér dan vijftig landen wereldwijd.Eerste factuur Smit Visual.

Inmiddels is Smit Visual gevestigd in Geldrop en is de schuur ingewisseld voor een terrein met meerdere productiehallen en ruim zestig medewerkers. Dat de productie van whiteboards in deze tijd nog steeds volledig in Nederland plaatsvindt, mag gerust bijzonder genoemd worden. Smit Visual kiest er bewust voor om onderdeel te zijn van de Nederlandse maakindustie. Daardoor kan het bedrijf de hoge kwaliteitstandaard en goede arbeidsomstandigheden garanderen, maar het levert meer voordelen op.Peter Smit met eerste factuur.

Doordat Smit Visual de productie in eigen hand heeft, staat het bedrijf bekend om zijn vakmanschap op het gebied van maatwerk whiteboards en prikborden. Afwijkende maten, zelfbedachte vormen of een persoonlijke opdruk; je kunt het zo gek niet bedenken of de medewerkers van Smit Visual maken het snel en vakkundig. Bovendien heeft Smit Visual een eigen team ter beschikking om montage op locatie aan te bieden.

'De ouwe Smit’ leeft nog en ziet hoe Smit Visual zich klaarmaakt voor de toekomst. Die toekomst is groen. Door aan de bovenkant van alle duurzaamheidsnormen te zitten, laat het bedrijf zien voorop te willen lopen. Afgelopen jaar werden diverse certificeringen verkregen. Ook werd alle CO2-uitstoot van het bedrijf gecompenseerd. Peter Smit verwacht in 5 jaar volledig circulair te ondernemen.

Smit Visual viert het jubileum met een tijdelijke kortingsactie. Bij diverse dealers worden whiteboards, prikborden en andere presentatiemiddelen de komende tijd met korting aangeboden. 


www.smit-visual.nl

 

Deel op Social Media<< March 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >