Nieuws


26-01-2018 10:44

Sempergreen Vertical Systems is met de groene lobby van het Hyatt Regency Spinoza de overtuigende winnaar van de competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2018.

Arnoud de Romph heeft op 25 januari 2018 tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht de prijs in ontvangst genomen. Dit project is volgens de jury een inspirerende winnaar door de integraliteit: de synergie binnen het designteam en de totaalvisie op duurzaamheid.

Het 5-sterrenhotel Hyatt Regency Spinoza is gevestigd in de ‘groene’ plantagebuurt in Amsterdam-Centrum. De link met de omgeving en de visie van de projectontwikkelaar dat ‘functioneel groen moet’ bij een hotel van dit niveau maken dit project tot een kloppend geheel. De lange vitale groene wand in de hotellobby zorgt voor een prettige, luxe multifunctionele ruimte voor hotelgasten, congresgangers en buurtbewoners.De jury stelt als eindoordeel: “Projectontwikkelaar Aedes Real Estate heeft visie en werkt met partijen die deze visie kunnen verwezenlijken. Sempergreen Vertical Systems is gekozen als een gespecialiseerde leverancier en zeer ervaren interieurbeplanter. De samenwerking heeft tot een prachtig resultaat geleid, zowel bij oplevering alsook voor de komende jaren. De interieurbeplanting en de groene wand zijn een essentieel onderdeel van de beoogde duurzame kwaliteit. De wand straalt huiselijke gastvrijheid uit en is – in de woorden van de hoteleigenaar – een echte blikvanger en ‘conversation starter’: ideaal voor in een hotellobby.”

De landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar (IvhJ) zet binnengroen op de agenda door de grote toegevoegde waarde ervan te laten zien. Deze vier genomineerde projecten zijn mooie voorbeelden van interieurbeplanting in totaal verschillende gebouwen. Ze tonen elk op een eigen wijze aan dat levend groen positief en duurzaam kan bijdragen aan de totale beleving, sfeer, gastvrijheid, maar ook aan de gezondheid en het welbevinden van de gebruikers.

Naast deze inzending waren ook genomineerd:
Workbrands in Eindhoven door Interieurbeplanting De Klerk
Campus 013 in Tilburg door Copijn Groenaanleg en beheer
Erasmus MC in Rotterdam door Van der Tol b.v.


 

Deel op Social Media
<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >