MCS Solutions wordt Spacewell


MCS Solutions wordt Spacewell
19-02-2019 8:30

Nemetschek-dochteronderneming MCS Solutions maakte in het kader van een uitgebreid herpositioneringsinitiatief een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website bekend. Die nieuwe naam luidt voortaan Spacewell.
 

“Door de overname van Axxerion en de groei van ons aanbod voelden we de behoefte om een nieuwe, meer algemene segmentnaam te creëren,” vertelt Koen Matthijs, CEO van Spacewell. “De naam Spacewell benadrukt onze missie om bedrijven te helpen om gezondere, aangenamere en productievere omgevingen te creëren. Door met het Internet of Things te connecteren en in real time gegevens van sensoren en gebruikersapparaten te gebruiken, wordt het beheer van gebouwen veel slimmer. Daardoor kunnen onze klanten betere ruimtes creëren, slimmere diensten verlenen en het welzijn van de gebruikers verbeteren."

"De hele sector zit in een stroomversnelling en we zijn verheugd om Spacewell in deze belangrijke periode te lanceren. Het wordt het overkoepelende merk binnen het beheersegment van Nemetschek, dat de activiteiten van de groep in een snel evoluerende gebouwbeheersector omvat.”
 

“Bij de overname van MCS Solutions ruim 6 maanden geleden hadden we de ambitie om, net zoals Nemetschek eerder deed met BIM-oplossingen in de ontwerp- en constructiesegmenten, koploper in het gebouwbeheersegment te worden,” licht Patrik Heider toe, woordvoerder en CFOO van de Nemetschek Group. “De lancering van Spacewell is een mijlpaal om deze ambitie te realiseren en legt de basis voor toekomstige mogelijkheden en zal de groei van het beheersegment stimuleren. Vanuit het opzicht van de levenscyclus van een gebouw is Spacewell de onmisbare schakel in de digitalisering van de volledige levenscyclus van een gebouw en maakt daarmee de cirkel van de gebruiksfase tot het ontwerp van een gebouw rond.”


Nemetschek-bedrijf Spacewell is een technologie- en dienstverleningsbedrijf dat zijn klanten van over de hele wereld helpt om de performantie van hun gebouwenportfolio's te verbeteren. "Ons hoofddoel is gebouwen harder te laten werken voor hun gebruikers door gebouwdata te verzamelen en te verwerken. We helpen onze klanten om hun facilitaire dienstverlening te optimaliseren en tastbare resultaten te verwezenlijken. En we helpen hen om flexibele, toekomstgerichte werkplekken te creëren waarin diverse activiteiten en werkvormen optimaal ondersteund worden." Spacewell (voorheen dus MCS Solutions) is opgericht in 1989 en heeft momenteel driehonderd mensen in tien vestigingen in dienst.
 

www.spacewell.com


Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >