Nieuwe functie Overbeek bij BIS/Econocom


Nieuwe functie Overbeek bij BIS/Econocom
11-02-2019 8:00

PSNI Global Alliance, het wereldwijd opererende netwerk van audiovisuele system integrators en serviceproviders, heeft Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS/Econocom en CDO van Econocom Nederland, benoemd als Director- at-Large voor de EMEA-regio. In deze rol is Overbeek de verbinding tussen de raad van bestuur en de EMEA-leden van deze alliantie van technologie-integrators, -fabrikanten, -distributeurs en -servicepartners.

Chris Miller, Executive Director van de PSNI Global Alliance, is blij met de benoeming van Overbeek: "BIS/Econocom wordt gezien als een van de toonaangevende audiovisuele bedrijven in Europa. Met de snelle adoptie van innovatieve technologie in de Benelux, is het bedrijfgetraind en geconditioneerd om te anticiperen op nieuwe technologieën en kan het zich snel aanpassen aan de veranderende behoeften en wensen van klanten. Een van de grootste bijdragen van Jean Pierre is om deze mindset ook naar PSNI te brengen en de beste gebruikerservaringen mogelijk te maken voor de eindgebruikers van professionele audiovisuele en collaboratie-oplossingen wereldwijd."

Jean Pierre Overbeek is vereerd als non-executive Director voor PSNI Global Alliance aan de slag te gaan: "Ik ben blij dat ik door de andere PSNI-leden ben gekozen om in het bestuur te dienen. PSNI verenigt leiders in de markt en stimuleert hen door hun bereik uit te breiden, hun sterke punten aan te vullen en hun middelen te vermenigvuldigen, in combinatie met een streven naar een uitstekende klantervaring. Samen met de andere PSNI-bestuursleden zal ik mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de eindgebruikers de slimste oplossingen, de soepelste installaties en de beste training, service en ondersteuning ontvangen. Verder hoop ik te leren van de best practices van alle 69 gespecialiseerde AV-integratiebedrijven die bij PSNI zijn aangesloten."

Jean Pierre Overbeek (1974) heeft een ongekende passie voor audio-, IT- en mediatechnologie en de invloed hiervan op de gebruikers. In combinatie met zijn pragmatische manier van werken, is hij altijd op zoek naar innovatieve producten, oplossingen en concepten die echt bijdragen aan het realiseren van de doelen van zijn klanten. Overbeek startte in een commerciële functie bij BIS in 1999. Hij bekleedde verschillende functies bij het bedrijf, dat sinds enige tijd door het leven gaat als BIS/Econocom. Zes jaar na zijn benoeming tot Executive Vice President Sales werd hij COO, waarna hij in 2010 tot CEO werd benoemd. Met deze benoeming op 35-jarige leeftijd werd hij een van de jongste CEO's van de audiovisuele industrie in Europa. Sinds 2018 is Overbeek ook Chief Development Officer van Econocom Nederland.

www.bis.nl


Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >