FMN zet in op duurzaamheid


FMN zet in op duurzaamheid
01-02-2019 8:00

Met de traditionele nieuwjaarsreceptie van FMN en haar Platina Partner Facilicom Group in het vernieuwende, circulaire horeca-concept The Green House in Utrecht, heeft facilitair Nederland het jaar 2019 naar eigen zeggen op een duurzame wijze ingeluid.

Tijdens de drukbezochte receptie, benadrukte gastheer Rogier Verbeek, namens Facilicom Group, dat deze Albron-locatie voor de nieuwjaarsreceptie niet zomaar gekozen is, maar symbool staat voor de belangrijke rol die het facilitaire vakgebied heeft bij een duurzame en inclusieve werkomgeving. Ook FMN-voorzitter Natalie Hofman stelde in haar nieuwjaarstoespraak dat facility managers één van de sleutels tot succes zijn voor het halen van de klimaatdoelstellingen en het realiseren van de energietransitie.

Of er nu wel of geen klimaatakkoord komt, verduurzamingsvraagstukken gaan de komende jaren de facilitaire agenda bepalen. De opgave voor de gebouwde omgeving is enorm. “Facility managers gaan het verschil maken bij het overschakelen naar een circulaire economie en het gebruiken van meer hernieuwbare energiebronnen. En wij gaan hen daar – samen met onze Expertgroepen en partners zoals Facilicom Group – bij helpen”, aldus FMN-voorzitter Hofman.

In het jaarprogramma voor 2019 van FMN is duurzaamheid vanuit verschillende invalshoeken dan ook één van de terugkerende thema’s. Met bijvoorbeeld informatiebijeenkomsten, expertsessies,workshops, masterclasses en een game, maar ook met verschillende sessies tijdens ‘World Workplace Europe meets Facility for Future’ krijgen facility managers allerlei tools om hun rol in deze opgave te kunnen spelen.

Het voorjaarscongres van FMN zal aan het thema ‘Duurzaamheid’ zijn gewijd. Leden en niet-leden worden in 2019 uitgenodigd voor regionale ‘Stay Connected’-bijeenkomsten. Hier kan men met elkaar discussiëren over relevante ontwikkelingen in het vakgebied en voor de professional en richting geven aan de rol die FMN als vakvereniging op die thema’s zou moeten kiezen.

www.fmn.nl


Deel op Social Media<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >